Reviews van Upwork

Bijgewerkt op 20 jul 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .
4,1
76%
Aanbevelen bij een kennis
86%
Waardeert directeur
Upwork President and CEO Hayden Brown
Hayden Brown
60 Beoordelingen

Kies een andere taal en blijf andere reviews lezen.

 1. 5,0
  Huidige werknemer, meer dan 3 jaar

  Het meest meelevende bedrijf

  20 jul 2019 - Large Account Manager in Chicago, IL
  Aanbevelen
  Directeur-goedkeuring
  Zakelijk vooruitzicht

  Pluspunten

  We werken niet alleen voor een ongelooflijk invloedrijk bedrijf, maar ze zorgen ook meer voor hun werknemers dan bijna ieder ander bedrijf. Aanzien als de beste plaats om te werken in Chicago. Dat klinkt zeker juist in de oren. Gratis lunch, ontbijt, gevulde keuken, drankjes van de tap, agressief werknemersprogramma voor de aankoop van aandelen, aandelenopties en nog veel meer. We geven de strategie van het bedrijf vorm en werken met een aantal van de grootste bedrijven ter wereld. Het kaliber van talent is hier hoogstaand. Ik werk hier nu iets langer dan twee jaar en zolang we ons oog op de prijs houden, ga ik niet snel ergens anders heen.

  Minpunten

  Aangezien we zo snel groeien glipten een aantal nieuwe werknemers door de mazen van het net. Blijf selectief tijdens het sollicitatieproces. De meeste mensen zijn hier heel tevreden maar negatieve houdingen kunnen dat bezoedelen. Het wordt verwacht in een verkoopsomgeving maar negatieve houdingen zo snel mogelijk in de kiem.

  Verder lezen
  Vertaald uit het Engels
  Toon origineel
  15 personen vonden deze review nuttig
 2. 5,0
  Huidige werknemer, meer dan 1 jaar

  Geweldig bedrijf, veelbetekenende missie, marktmaker, innoveerders

  30 jan 2019 - Account Executive in Chicago, IL
  Aanbevelen
  Directeur-goedkeuring
  Zakelijk vooruitzicht

  Pluspunten

  Upwork is recent benoemd tot de beste plek om te werken in Chicago en het kon niet duidelijker zijn. Van de voordelen, de flexibiliteit tot het salaris - alles is van de hoogste plank. Ik ben van plan om voor een hele lange tijd bij dit bedrijf te blijven. Executives van kleine start-ups tot bedrijven uit de Fortune 100 kijken naar ons als adviseurs als het gaat om hoe talentstrategieën te moderniseren. Als een account executive spendeer ik 50% van mijn tijd met de vicepresident of hoger van sommige van de grootste bedrijven ter wereld. De cultuur in het kantoor in Chicago voelt als een familie waar de stem van iedereen gehoord wordt.

  Minpunten

  Het bedrijf groeit snel en verandering is constant daar. Als je niet van verandering houdt is dit niet de beste plek voor jou.

  Verder lezen
  Vertaald uit het Engels
  Toon origineel
  3 personen vonden deze review nuttig
Weergave: 1 - 2 van 2 reviews in het Nederlands

Werkt u bij Upwork? Deel uw ervaringen

Upwork logo
of