Reviews voor Urban Outfitters | Glassdoor.nl

Reviews van Urban Outfitters

Bijgewerkt op Mar 25, 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

3.6
62%
Aanbevelen bij een kennis
65%
Waardeert directeur
Urban Outfitters Chairman, President, and CEO Richard A. Hayne
Richard A. Hayne
765 Beoordelingen
  1. "Urban was cool"

    SterSterSterSterSter
    Voormalige werknemer - Anonymous 

    Ik heb voltijd gewerkt bij Urban Outfitters

    Pluspunten

    Betaald Goede werknemerskorting (40%)

    Minpunten

    Zeer, zeer, zeer, zeer saai

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Urban Outfitters2018-11-04
  2. "Goed team wat elkaar ondersteunt"

    SterSterSterSterSter
    Voormalige werknemer - Anonymous 
    Niet aanbevolen

    Ik heb deeltijd gewerkt bij Urban Outfitters

    Pluspunten

    Geweldig team om in te werken

    Minpunten

    Slecht georganiseerd Salaris is laag (minimum) Vakantie nemen is moeilijk

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Urban Outfitters2019-03-25
  3. "Commerciële teamleider"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Anonymous 
    Niet aanbevolen

    Ik heb gewerkt bij Urban Outfitters

    Pluspunten

    leuk team om mee te werken

    Minpunten

    Niet zo creatief als het geweest is

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Urban Outfitters2018-12-17
  4. "Het was oké"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - verkoopadviseur in Amsterdam
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk deeltijd bij Urban Outfitters voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Leuke omgeving, fijne collega's, geweldige feesten

    Minpunten

    De korting die je in Nederland krijgt is erg laag in vergelijking met andere landen Nieuw management liet iedereen vertrekken toen hun contracten verliepen.

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Urban Outfitters2018-11-23
  5. "Geschil over werknemers hun volledig salaris betalen"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonymous in Amsterdam
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb deeltijd gewerkt bij Urban Outfitters

    Pluspunten

    De mensen, de korting, het feit dat we elke twee uur van plek wisselen.

    Minpunten

    Management heeft favorieten, salaris niet correct betaald.

    Advies aan management

    Alleen omdat iemand uit het buitenland komt wil nog niet zeggen dat diegene genoegen neemt met te weinig salaris.

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Urban Outfitters2018-11-15
  6. Nuttig (1)

    "Vreselijk bedrijf om voor te werken!"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Management in Antwerpen
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik gewerkt bij Urban Outfitters voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    Het personeel. Dat was het ongeveer! Omringd worden door zoveel creatieve mensen is wat je er echt uit kunt halen.

    Minpunten

    Het management is erg amateuristisch, ze laten hun werknemers werken als paarden, onbetaalde overuren, vreselijke omstandigheden in de winkel, psychologisch vreselijk voor die jonge mensen die worden gemanipuleerd door het management, enkele omwille van de naam van de winkel, er wordt je de wereld belooft en je krijgt praktisch niets.

    Advies aan management

    WEES EEN MANAGER.

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Urban Outfitters2018-09-26
  7. Nuttig (1)

    "Werk hier niet als je een toekomst wilt"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Verkoop in Antwerpen
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Urban Outfitters voor meer dan 3 jaar

    Pluspunten

    30% korting, 25% korting op uitverkoop

    Minpunten

    Management is amateuristisch, geen doorgroeimogelijkheden, laag loon, grote werkdruk, slechte omgeving voor de gezondheid

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Urban Outfitters2018-09-25
Er zijn 2599 reviews gevonden