Reviews voor VGZ | Glassdoor.nl

Reviews van VGZ

Bijgewerkt op Sep 27, 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 28 reviews gevonden

3.9
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
81%
Aanbevelen bij een kennis
95%
Waardeert directeur
VGZ CEO Tom Kliphuis
Tom Kliphuis
16 Beoordelingen
  1. "Excelent"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Manager in Arnhem
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij VGZ voor 8 jaar

    Pluspunten

    Werken bij VGZ is geweldig

    Minpunten

    Re-organisaties zijn er aan de lopende band

    VGZ2019-04-22
  2. "Mooie kansen, innovatief bedrijf"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Chapter Lead in Eindhoven
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij VGZ

    Pluspunten

    Hoewel het bedrijf nog altijd meer hiërarchisch is dan sommige moderne bedrijven, wordt wel iedereen serieus genomen en op waarde geschat. Elke werknemer kan input leveren die tot op niveau van Raad van Bestuur kan doordringen. Het is een bedrijf dat open staat voor vernieuwing en ontwikkeling, waardoor je, als je zelf de kansen pakt, mooie stappen kunt maken. Er werken bevlogen, intelligente en ambitieuze mensen... met een hart voor de zorg. Er is veel aandacht voor ontwikkeling van medewerkers en iedereen werkt vanuit het doel een maatschappelijke bijdrage te kunnen leveren als zorgverzekeraar. Doordat de mensen open staan voor feedback, nieuwe ideeën en andere zienswijzes, blijft de organisatie voortdurend in beweging. Er is daarnaast veel ruimte voor eigen regie van medewerkers, van hun dagindeling, tot hun ontwikkeling, tot het werken in zelforganiserende teams.

    Meer weergeven

    Minpunten

    Doordat de organisatie zoveel in verandering is, is er altijd wel ergens onduidelijkheid over en blijft niks lang hetzelfde. Het is telkens weer opnieuw zoeken naar het evenwicht tussen beheersen van risico's en pakken van kansen. Daarnaast vind ik de cultuur toch nog redelijk formeel, zeker hoger in de organisatie. De diversiteit begint daar op gang te komen qua profielen, maar de formele sfeer blijft.

    Advies aan management

    Sta stil bij de impact van transities op het personeel, leef je echt in in het personeel, blijf jezelf challengen of je nog altijd de juiste persoon op de juiste plek bent en blijf open staan voor andere zienswijzen, achtergronden en persoonlijkheden.

    VGZ2019-09-27
  3. "Fijne baan, maar vervelende sfeer door negatieve collega's"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijd gewerkt bij VGZ

    Pluspunten

    Dicht bij station, flexibele begintijden, routinematige maar afwisselende taken.

    Minpunten

    Ik had toentertijd te maken met een kleine afdeling met alleen maar (misgunnende) vrouwen. De ene was meer bezig met Facebook/constant bellen met haar man, de ander weer met kritiek leveren, weer een ander was goed in werk over de schutting gooien naar o.a. mij. Ook een moment gehad dat één collega een indirect discriminerende opmerking maakte naar de ander. Na een jaar weggegaan omdat ik een betere baan vond en ook... vanwege de steeds negatievere sfeer door die specifieke, discriminerende collega (ik heb later vernomen dat deze persoon uiteindelijk met een burnout is vertrokken. Karma?). De parttimers waren naar mijn mening de grootste klagers.

    Meer weergeven
    VGZ2019-09-19
  4. Nuttig (1)

    "Puinhoop"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijd gewerkt bij VGZ

    Pluspunten

    Informele sfeer, kantoor is fraai ingericht

    Minpunten

    Continu aan het reorganiseren, waardoor teamgevoel en waardering ontbreekt. Veel functies zonder inhoud, veranderen ok te veranderen

    VGZ2019-08-24
  5. "Onrustige dynamiek"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij VGZ

    Pluspunten

    Goede arbeidsvoorwaarden, veel vrijheid in je werk.

    Minpunten

    Reorganisatie op reorganisatie, en minder ontwikkelperspectief

    Advies aan management

    creëer rust zodat teams ook tijd krijgen om te vormen en excelleren

    VGZ2019-06-15
  6. "VGZ Callcenter medewerker kantoor Arnhem"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb deeltijd gewerkt bij VGZ

    Pluspunten

    Gezellig team, kantine, worden goed gemonitord

    Minpunten

    Geeft veel stress en werk druk.

    VGZ2019-04-16
  7. "Klantenservice"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Medewerker Klantenservice in Eindhoven
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb korter dan een jaar als bij VGZ gewerkt

    Pluspunten

    Persoonlijke ontwikkeling, fijne begeleiding, prettige collegas

    Minpunten

    WFT in eigen tijd behalen

    VGZ2018-09-21
  8. Nuttig (1)

    "Werken bij VGZ"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer in Arnhem
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij VGZ voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    - Ontwikkelmogelijkheden - Leuke collega's - Veel vrijheid en vertrouwen - Mogelijkheid tot thuiswerken - Prima salaris - Menselijk

    Minpunten

    - Beetje een logge organisatie

    VGZ2018-04-11
  9. "Prima"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
     
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb gewerkt bij VGZ

    Pluspunten

    Veel vrijheid, voldoende uitdaging en volop carriermogelijkheden.

    Minpunten

    niet zo 123 aan te voeren

    Advies aan management

    ICT Roadmap

    VGZ2017-12-19
  10. "Zorg"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij VGZ voor 3 jaar

    Pluspunten

    Flexibel, goede secundaire voorwaarden, goed aan te reizen met OV

    Minpunten

    Reorganisaties, veel oudere collega's die verandering moeilijk accepteren

    Advies aan management

    Stop met reorganiseren

    VGZ2017-11-22
Er zijn 28 reviews gevonden
</>Embed