Reviews voor VUMC | Glassdoor.nl

Reviews van VUMC

Bijgewerkt op 9 aug 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 32 reviews gevonden

4.0
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
90%
Aanbevelen bij een kennis
96%
Waardeert directeur
VUMC CEO Wouter Bos
Wouter Bos
15 Beoordelingen
  1. "Veel verloop"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Finance in Amsterdam
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik deeltijd gewerkt bij VUMC voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    Ik heb geleerd dat VUMC voor mij niet een goede werkgever is.

    Minpunten

    Op het gebied van financiën heeft VUMC veel te leren daarnaast lijkt alsof hoge werkdruk een standaard gegeven is. Een demotiverende werkomgeving vooral wanneer je bij de stafafdeling financiën aan de slag gaat

    Advies aan management

    Vind manieren om werknemers te inspireren en voorkom een braindrain aan mensen.

    VUMC2019-08-10
  2. "Review van VUmc"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - PhD Student in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij VUMC voor meer dan 3 jaar

    Pluspunten

    Goed aangeschreven universiteitsziekenhuis. Veel onderzoek, vooral op specifieke vlakken (e.g. bepaalde soorten kanker). Goede kansen om samen te werken.

    Minpunten

    Weinig waardering door hogere management voor onderzoek. Veel funding moet afgedragen worden aan de universiteit. Hiervan ziet de gemiddelde wetenschapper echter weinig terug.

    Advies aan management

    Houd alstublieft beter in de gate wat er binnengehaald word door het onderzoek. Middenmanagement kan vaak zijn gang gaan zonder rekening te houden met het lagere personeel.

    VUMC2019-02-28
  3. "weinig doorgroei of training"

    SterSterSterSterSter
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik werk voltijd bij VUMC

    Pluspunten

    Goede werksfeer, veel vrijheid.

    Minpunten

    Weinig tot geen doorgroei mogelijkheden.

    VUMC2018-11-22
  4. "Prettige werkplek en goed interdisciplinair onderzoek"

    SterSterSterSterSter
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer in Amsterdam

    Ik heb korter dan een jaar als deeltijd bij VUMC gewerkt

    Pluspunten

    Professioneel, Fijne collega's, Goed bereikbaar

    Minpunten

    Donkere werkplekken in de kelder

    VUMC2018-10-19
  5. "Werken als onderzoeker bij VUMC"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Postdoctoral Research Fellow in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij VUMC voor 3 jaar

    Pluspunten

    Werkgever met goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals vakantiegeld en een 13e maand. Fijne arbeidscultuur.

    Minpunten

    VUMC is een grote organisatie, dus dingen gaan soms traag. Vooral de ICT voorzieningen zijn niet optimaal. De interactie tussen onderzoek en kliniek zou beter kunnen.

    Advies aan management

    Verbeter het ICT systeem dat zal iedereen een hoop tijd schelen, die in plaats daarvan aan patiëntenzorg kan worden besteed.

    VUMC2018-05-09
  6. "beste"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Arts in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij VUMC voor meer dan 3 jaar

    Pluspunten

    interessant, afwisselend, jong en dynamisch

    Minpunten

    hoge werkdruk, lange lijnen werkt vertragend in besluitvorming

    Advies aan management

    faciliteiten voor flexibel werken mogelijk maken

    VUMC2017-12-27
  7. "VUMC"

    SterSterSterSterSter
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik heb gewerkt bij VUMC

    Pluspunten

    Leuke & vakbekwame collega's Professioneel

    Minpunten

    Geen grote of kleine minpunten ervaren

    VUMC2017-12-06
  8. "Mismanagement"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Farmaceutisch analist 
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij VUMC voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Dankzij CAO redelijke secundaire voorwaarden

    Minpunten

    Managers met topsalarissen, maar nul kennis van zaken Afspraken worden niet nagekomen, werknemers worden aan het lijntje gehouden Onderbetaling Korte contracten Bureaucratisch Ouderwets Voor een ziekenhuis een zeer ongezond aanbod in restaurant/kantine

    Advies aan management

    Zorg beter voor je werknemers, dat zijn de harde werkers die dag en nacht voor de patiënten klaarstaan.

    VUMC2017-08-30
  9. "Werken als PhD Candidate"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij VUMC

    Pluspunten

    Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, flexibele werktijden.

    Minpunten

    Niet mogelijk om te onderhandelen over salaris, vaste schalen. Daarnaast wordt als wetenschapper alleen gewerkt met tijdelijke contracten, zonder perspectief op vast contract.

    VUMC2017-04-19
  10. "Mooi bedrijf waarin je als persoon wordt gewaardeerd"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Research Technician in Amsterdam
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij VUMC voor 5 jaar

    Pluspunten

    + hoog kennisniveau van collega's + kennisgrenzen opzoeken en verleggen met wetenschappelijk onderzoek + ruimte voor eigen inbreng + communicatie

    Minpunten

    - doorgroeimogelijkheden - weinig binding, mogelijk vanwege de grote van het bedrijf? - Persoonlijk budget niet toereikend voor interessante cursussen - steeds weer een jaarcontract met geen uitzicht op een vast contract

    Advies aan management

    Kijk naar de mogelijkheden om jonge onderzoekmedewerkers vast in dienst te nemen. Er zijn onderzoeksgroepen die kennis verliezen doordat een onderzoeksgroep geen mensen mag/kan binden i.v.m. onzekere inkomsten uit giften/fondsen. Daarnaast moet er gekeken worden naar de carrièremogelijkheden van onderzoekmedewerkers, omdat deze vaak vast blijven zitten in een bepaalde niche binnen het vakgebied. Toegegeven, binnen deze...

    Meer weergeven
    VUMC2016-11-03

    Reactie van VUMC

    November 11, 2016Team Manager

    Dank voor je review. Binnen P&O is er aandacht voor de uitdaging rondom het uitgeven van vaste contracten aan medewerkers die werken op externe onderzoeksgelden. Het heeft zeker onze aandacht!

Er zijn 32 reviews gevonden