Vodafone "good working environment"-reviews | Glassdoor.nl

Vodafone werknemer reviews over "good working environment"

Bijgewerkt op 4 sep 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

3.8
75%
Aanbevelen bij een kennis
88%
Waardeert directeur
Vodafone CEO Nick Read (no image)
Nick Read
385 Beoordelingen

Reviews over good working environment

Terug naar alle reviews
  1. "sales advisor"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk deeltijd bij Vodafone

    Pluspunten

    Goede leercurve, leuk team, goede trainingen

    Minpunten

    salaris is basic en is deels op targets gebaseerd. Dit kan de overhand hebben waardoor er meer op zwaarder wegende punten wordt overgewaardeerd.

    Advies aan management

    Betrek personeel meer in strategie.

    Vodafone2019-09-04
  2. "Marketing machine en goede leerschool"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Product Marketing Manager in Amsterdam

    Ik heb deeltijdgewerkt bij Vodafone voor meer dan 5 jaar

    Pluspunten

    Ondanks dat telecom aanbieders niet veel meer kunnen dan elkaar op de voet volgen is deze organisatie snel en inventief. Ongelofelijke goede sfeer ondanks hoge werkdruk

    Minpunten

    Er wordt weinig aan talent management gedaan. Intern carrière maken ligt volledig aan je eigen initiatief

    Advies aan management

    Kijk beter naar je talenten

    Vodafone2019-08-14
  3. "vodafone"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik werk voltijd bij Vodafone

    Pluspunten

    mate van flexibiliteit, high tech environment

    Minpunten

    niet altijd een duidelijke visie ; interactie tussen teams

    Vodafone2019-08-09
  4. "Ik moest iets schrijven"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Medewerker Klantenservice in Maastricht
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Vodafone voor meer dan 5 jaar

    Pluspunten

    Thuis werken mogelijk Fijne collega’s

    Minpunten

    Doorgroeimogelijkheden zijn helaas maar minimaal

    Advies aan management

    Misschien niet mensen passeren voor een functie die ze officieus uitoefenden.

    Vodafone2018-11-05
  5. "Interessant en dynamisch bedrijf"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Woordvoerder in Amsterdam
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Vodafone voor meer dan 5 jaar

    Pluspunten

    - Groot A-merk met dito kansen en uitdagingen - Prachtige locatie in Amsterdam (gaan nu wel verhuizen naar Utrecht) - Telecomwereld (tegenwoordig in feite een IT-bedrijf) is een interessante sector waarin veel verandert - Vodafone liep voorop mbt het nieuwe werken en biedt mogelijkheden om zelf te bepalen hoe je je werk/privé balans wilt organiseren. Dat is overigens niet voor iedereen weggelegd.

    Minpunten

    - Is uiteindelijk een groot, beursgenoteerd bedrijf. Daarin moet je je senang voelen

    Advies aan management

    Geen.

    Vodafone2018-09-05
  6. "Goed bedrijf"

    SterSterSterSterSter
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik heb voltijd gewerkt bij Vodafone

    Pluspunten

    Fijne werkgever Leuke collegas Prima bedrijf

    Minpunten

    Doorgroei naar hoofdkantoor was lastig. Weinig kansen

    Vodafone2018-05-24
  7. "Goed bijbaantje"

    SterSterSterSterSter
    • Carrière­mogelijkheden
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik heb deeltijd gewerkt bij Vodafone

    Pluspunten

    Ervaring - Omgeving - sfeer - teamverband - leuke prijzen te winnen

    Minpunten

    Werkdruk - resultaatgerichtheid - periodieke daling bezoekers - loon - systemen

    Advies aan management

    Investeer in sfeer

    Vodafone2018-05-23
  8. "Prima"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijd gewerkt bij Vodafone

    Pluspunten

    Leuke collega's, mooi kantoor, lekker eten

    Minpunten

    Senior management is alleen met zichzelf bezig

    Advies aan management

    Denk ook aan anderen en niet alleen aan jezelf

    Vodafone2018-05-24
  9. Nuttig (2)

    "Afmatten en wegwezen"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Project Manager in Maastricht
    Niet aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Vodafone voor 8 jaar

    Pluspunten

    Goede betaling. Mooie kantoren/werkplekken.

    Minpunten

    Vanwege redijke goede vergoeding zit je in een gouden kooi, maar niers is gericht op de werknemer ook al doet men wel alsof dat het geval is.

    Advies aan management

    Vervang de middelste managementlaag welke er al jaren lang zitten. Deze hebben een eigen agenda welke niet ten goede komt aan het bedrijf....

    Vodafone2018-04-27
  10. "Mooi bedrijf"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Campaign Manager in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Vodafone voor 8 jaar

    Pluspunten

    Dynamisch, veel mogelijkheden, leuke jonge mensen, flexibel, mooie bureaus' hoge kwaliteit output

    Minpunten

    Hoge werkdruk, weinig focus lange termijn,

    Advies aan management

    Meer aandacht voor mensen

    Vodafone2017-11-27
Er zijn 6031 reviews gevonden