Reviews voor Vomar Voordeelmarkt | Glassdoor.nl

Reviews van Vomar Voordeelmarkt

Bijgewerkt op 20 aug 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 15 reviews gevonden

3.1
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
53%
Aanbevelen bij een kennis
100%
Waardeert directeur
Vomar Voordeelmarkt CEO Aart van Haren
Aart van Haren
5 Beoordelingen
  1. "Oke"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Vakkenvuller 
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb deeltijdgewerkt bij Vomar Voordeelmarkt voor meer dan 3 jaar

    Pluspunten

    salaris was dubbel op zondag

    Minpunten

    vaak eentonig werk en niet boeiend

    Vomar Voordeelmarkt2019-08-20
  2. "Vakkenvuller"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Vakkenvuller in Almere
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb korter dan een jaar als deeltijd bij Vomar Voordeelmarkt gewerkt

    Pluspunten

    - - - - -

    Minpunten

    overuren niet uitbetaald weinig ingepland + + + + +

    Vomar Voordeelmarkt2019-06-13
  3. "Een okay baan"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Verkoopmedewerker in Haarlem

    Ik werk al langer dan een jaar als deeltijd bij Vomar Voordeelmarkt

    Pluspunten

    Je werkt met gezellige collega’s en het werk is niet lastig.

    Minpunten

    Managers zijn niet echt managers.. ze managen heel weinig en geven je veel gezeik. Uren kloppen vaak niet met mijn salaris. Managers zijn ook veel te streng

    Advies aan management

    Beter managen.

    Vomar Voordeelmarkt2019-05-26
  4. "Waardeloos"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Cassière in Amsterdam
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht

    Ik heb korter dan een jaar als voltijd bij Vomar Voordeelmarkt gewerkt

    Pluspunten

    Je hoeft niet met geld om te gaan, leuke collega's, mogelijk om veel uurtjes te maken en niet moeilijk om te beginnen.

    Minpunten

    Slechte organisatie, niet netjes behandeld, collega's komen gewoon niet opdagen, uren kloppen niet, 1 pauze van 30 minuten als ik werkte van 07.45-17.00 en vervolgens raar opkijken als je naar de wc moet. Nare klanten en associaal gedrag.

    Advies aan management

    Beter omkijken naar werknemers.

    Vomar Voordeelmarkt2019-04-28
  5. "verdeler"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - verdeler in Alkmaar
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Vomar Voordeelmarkt voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    verdeler in transport geloof ik

    Minpunten

    de ploegendiensten kunnen best zwaar zijn

    Advies aan management

    ja hetadvies van het managemnt verschilt

    Vomar Voordeelmarkt2019-01-21
  6. "U"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - kassamedewerkster in Amsterdam
    Niet aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Vomar Voordeelmarkt

    Pluspunten

    De pauze hoe ze je inplannen en het contacten met elkaar

    Minpunten

    Dat als je niet kan werken dat niemand voor je wilt werken

    Advies aan management

    Sta altijd voor elkaar klaar , En help elkaar .

    Vomar Voordeelmarkt2018-12-11
  7. "Vomar"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Vakkenvuller in Amsterdam
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk deeltijd bij Vomar Voordeelmarkt

    Pluspunten

    Aardige werknemers, waarme je goed kan lachen en werken. Goeie teamleiders die goedetten op de werknemers zodat ze niks fout doen

    Minpunten

    Bij filiaal moesten we vaak overwerken wat niet chill was en het colliplan sloeg nergens op werd teveel geëisd

    Advies aan management

    Ik heb geen advies aan het management behalve dat ze het colliplan moeten aanpassen

    Vomar Voordeelmarkt2018-10-12
  8. "prima werkgever"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer in
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb deeltijd gewerkt bij Vomar Voordeelmarkt

    Pluspunten

    concurrerend met andere supermarkten asd

    Minpunten

    vaak te weinig mensen voor de hoeveelheid vracht

    Vomar Voordeelmarkt2018-10-07
  9. "Leuk werk!"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    Huidige werknemer - Cassière in Maarssen
    Neutraal vooruitzicht

    Ik werk deeltijd bij Vomar Voordeelmarkt voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Ik verdien een goed salaris, collega's zijn super gezellig.

    Minpunten

    Het is soms heel rustig in de winkel en dan verveel je je wel snel

    Vomar Voordeelmarkt2017-12-04
  10. "Vomar"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik deeltijd gewerkt bij Vomar Voordeelmarkt voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    Leuke Collegas, ..., ..., ..., ...

    Minpunten

    Overwerk, Geen tot amper autoriteit

    Vomar Voordeelmarkt2017-10-12
Er zijn 15 reviews gevonden