Pluspunten
Cultuur: Het leiderschap en mijn collega's zijn geweldige mensen die om onze klanten en elkaar geven. We zijn een familie die elkaar ondersteunen tijdens en buiten het werk. Vrijheid: Ik ben opgewonden om elke dag naar mijn werk te gaan omdat ik het gevoel heb dat ik de vrijheid heb om de grenzen van mijn rol te verleggen en uitgedaagd word om nieuwe vaardigheden te blijven leren. Loopbaanontwikkeling: Leiderschap heeft me alle mogelijkheden gegeven om mijn positie bij het bedrijf en mijn carrière vooruit te helpen. Visie: ons leiderschapsteam heeft een duidelijke visie voor waar ze de komende 3 tot 5 jaar willen zijn en heeft een solide roadmap opgebouwd om ons daar te krijgen. We gaan naar plaatsen!! Prioriteiten: Ons leiderschap geeft voorrang aan mensen boven winst. Ze zien mensen als mensen, niet alleen als werknemers. Ze bevorderen een inclusieve omgeving, vergemakkelijken het opbouwen van relaties, moedigen & aan; maken het evenwicht tussen werk en privéleven mogelijk en offeren nooit het welzijn van ons team op voor resultaten.
Minpunten
We hebben een groot voordeelpakket, maar geen enkele is bijzonder uniek. Ik zou graag een paar unieke voordelen willen toevoegen die aansluiten bij wat een cool bedrijf we zijn.