Werknemersreviews
- 5,013 mei 2019
Ambitieus bedrijf met familiegevoel
Adviseur TendermanagementHuidige werknemer, meer dan 1 jaarAmsterdamPluspunten
Door de platte organisatiestructuur heerst er een familiegevoel binnen het bedrijf. Collega's en het management is daardoor toegankelijk. Flux is een ambitieus bedrijf waar men niet schrikt van goede ideeën die het bedrijf beter en sterker maken en de handvatten biedt om deze ideeën in de praktijk te zetten.
Minpunten
Door de flinke groei die Flux heeft meegemaakt is het managementstructuur soms nog wat onoverzichtelijk. Soms wordt er meer beloofd aan persoonlijke ontwikkeling dat dat Flux daadwerkelijk waar kan maken.
Andere werknemersreviews
- 5,018 jan. 2019Senior Office ManagerHuidige werknemer, meer dan 1 jaarAmsterdam
Pluspunten
Ben je nieuwsgierig naar de pluspunten van Flux Partners? Houd je van zelfstandig werken en goede arbeidsvoorwaarden? Hecht je waarde aan goede koffie en heerlijke lunches? Vind je de balans tussen werk en privé en een fijne werksfeer belangrijk? En vind je het geen probleem om met Appleproducten en een fijne auto je werk goed uit te kunnen voeren? Wil je jezelf blijven ontwikkelen? Vind jij de vrijdag middag borrels en leuke personeelsuitjes ook wel iets? Dit zijn namelijk o.a. een aantal pluspunten die je niet zo snel bij een andere werkgever zal vinden.
Minpunten
Soms kan het voorkomen dat je wel eens langer of in je vrije tijd werk uitvoert, omdat het werk dit vraagt. Dit vindt ik meer dan redelijk, en valt in het niets tegenover de pluspunten.
- 5,021 jan. 2019Medior ConsultantHuidige werknemer, meer dan 1 jaarAmsterdam
Pluspunten
Je werkt aan aansprekende projecten, met een team van ambitieuze collega's bij klanten die hoge verwachtingen van jou hebben. Flux Partners is een organisatie die investeert in jouw professionele ontwikkeling en die je de kans geeft je binnen je interessegebied te ontplooien. Ik vind de collegiale sfeer en de vele activiteiten die gericht zijn op het onderhouden van persoonlijke contacten tussen de collega's heel waardevol.
Minpunten
Het kan gebeuren dat je voor een project een aantal maanden een langere reistijd hebt naar je klant. Maar in je auto van de zaak rij je daar comfortabel naartoe.