Transformatieve technologie met ruimte om te groeien - werkgeversreview Systems Engineer bij InsynQ

22 mei 2019

Pluspunten

Enorme verscheidenheid aan projecten en technologieën om aan te werken Posities worden niet gedefinieerd door ambtstermijn -- als je het werk doet, krijg je de baan Gedeeltelijk werken op afstand -- bespaar op woon-werkverkeer, meer tijd achter het toetsenbord Minimaal microbeheer -- ik ben vertrouwd om mijn beste werk te doen Consistente cultuur -- hoewel zeer gedreven Vertrouwen wordt bovenal benadrukt -- vertrouwen in het bedrijf, vertrouwen in het leiderschap, vertrouwen in het team en vertrouwen in elkaar. Successen worden openlijk en vaak gevierd. Compensatie -- Verhogingen en bonussen, oh my! Onbeperkte aftakas

Minpunten

Kan verliezen niet erkennen en begrijp daarom niet volledig waarom het verlies is opgetreden. Slecht presterende teamleden mogen soms te lang blijven.

Ontdek andere reviews over InsynQ

6 jan 2022

Pluspunten

Heerlijke mensen om voor te werken. Heel relaxed, maar je moet er wel je uren hard voor werken. Uiteindelijk loont het echt!

Minpunten

Zoveel vergaderingen die mijn werkstroom onderbraken.

6 feb 2017

Pluspunten

Groei. Voor zowel het bedrijf als als professional staat groei centraal. Het bedrijf groeit en dat weten ze. Elk facet van het bedrijf is gericht op beheerde groei, waarbij marketing-, verkoop- en ondersteuningsdiensten allemaal worden uitgebreid, via proces, werving en aanvullende tools. Nieuwe klanten, nieuwe marketingkanalen, nieuwe ideeën in overvloed. Het hogere management richt zich op het hebben van de juiste mensen op de juiste stoel voor de reis en de voordelen beginnen zich te tonen. De bedrijfscultuur begint in beeld te komen, met boeken en boeken en tools voor persoonlijke groei die royaal worden gedeeld. Aan de persoonlijke kant is je baan slechts het startpunt. Als je presteert voor de baan die je wilt, en niet voor de baan die je hebt, is het binnenkort de jouwe. Grit, verantwoordelijkheid, lidgericht denken, efficiëntie en resultaatgerichtheid vatten het recept voor succes samen, en succes wordt beloond.

Minpunten

Niet veel te zeggen aan de con kant. Misschien, hoe lang zullen deze vier muren ons vasthouden?