Pluspunten
Groot bedrijf met zeer internationale staf, veel voordelen, mogelijkheden om internationaal te reizen en een ontspannen management dat je meestal je eigen ding laat doen. Zolang je je doelen haalt, is het niet te stressvol. De moeilijkste maanden om doelen te raken in de zomer als iedereen op vakantie is, dus in de winter werk je onvermijdelijk harder.
Minpunten
Toen ik daar was, was er een grote kloof tussen Clarivate en MarkMonitor. Ze hadden de leiding over al ons marketingmateriaal en gezien de grootte van het bedrijf, was wat we eigenlijk naar potentiële klanten zouden mailen, komisch saai en buitengewoon generiek. Op een gegeven moment sloot Clarivate voor een onbekend bedrag een contract met een "leadgeneratie" -dienst die ons een lauwe lijst van bedrijven bezorgde waar we niet eens zaken mee konden doen. MarkMonitor wilde dat ons team contact opnam met internationale investeringsbanken en wereldwijde softwarebedrijven en Clarivate gaf ons de namen van autodealers in voorsteden in Engeland en een halal visbedrijf. De beste manier om de klus te klaren, was door rechtstreeks met het verkoopteam samen te werken, leads op te sporen en op de telefoon / e-mail te klikken.