Alles weergevennum of numSluiten (Esc) McDonald'sActieve werkgeverOverzicht Overzicht 47k Reviews 121k Vacatures 1,0k Salarissen 7,7k Sollicitatiegesprekken 7,4k Arbeidsvoorwaarden 298 Foto'sReview toevoegenVacatures van McDonald's weergeven
Reviews > McDonald's { "isFollowing": false, "isEEPActive": false, "isEiHeaderFollowBtnDos2Enabled": false } WerknemersreviewsAlle reviews weergeven (47494)Alles weergeven (47494)31 oktober 2020"Leuke bijbaan"5.0★★★★★Huidige werknemer - Horeca Medewerker in NijmegenIk werk deeltijd bij McDonald's Pluspuntenhet is een gezellige sfeer, niet moeilijk werk, en heeft een beetje wat weg van burger maak videogames.Minpuntenhet salaris is wat aan de lage kantDelen op FacebookDelen op TwitterDelen via WhatsAppDelen via e-mailKopieer linkLink gekopieerd!Nuttig Markeren als ongepastMarkeren als ongepastBekijk reviews op: Populariteit|Beoordeling|Datum|AlleAndere werknemersreviewsAlle reviews weergeven (47494)Alles weergeven (47494)27 januari 2021"Great"5.0★★★★★Werk/privé-balans★★★★★Cultuur en waarden★★★★★Diversiteit en inclusie★★★★★Carrièremogelijkheden★★★★★Vergoeding en arbeidsvoorwaarden★★★★★Senior management★★★★★Voormalige werknemer - Cashier in Los Angeles, CAAanbevolenPositief vooruitzichtGoedkeurende mening over directeurIk heb korter dan een jaar als deeltijd bij McDonald's gewerktPluspuntenEasy work, friendly, nice customersMinpuntenGross, hectic, busy, rude employeesVerder lezenToon vertalingDelen op FacebookDelen op TwitterDelen via WhatsAppDelen via e-mailKopieer linkLink gekopieerd!Nuttig Markeren als ongepastMarkeren als ongepast27 januari 2021"good to work for in texas city"5.0★★★★★Werk/privé-balans★★★★★Cultuur en waarden★★★★★Diversiteit en inclusie★★★★★Carrièremogelijkheden★★★★★Vergoeding en arbeidsvoorwaarden★★★★★Senior management★★★★★Voormalige werknemer - Job in Texas City, TXNiet aanbevolenPositief vooruitzichtGoedkeurende mening over directeurIk heb deeltijd gewerkt bij McDonald'sPluspuntenfriendly people to work withMinpuntenlong hours and broken machinesToon vertalingDelen op FacebookDelen op TwitterDelen via WhatsAppDelen via e-mailKopieer linkLink gekopieerd!Nuttig Markeren als ongepastMarkeren als ongepastOntdek meer reviews over McDonald's.Bekijk reviews op: Populariteit|Beoordeling|Datum|Alle
McDonald's
Werknemersreviews
"Leuke bijbaan"
Ik werk deeltijd bij McDonald's
Pluspunten
Minpunten
het salaris is wat aan de lage kant
Andere werknemersreviews
"Great"
Ik heb korter dan een jaar als deeltijd bij McDonald's gewerkt
Pluspunten
Easy work, friendly, nice customers
Minpunten
Gross, hectic, busy, rude employees
"good to work for in texas city"
Ik heb deeltijd gewerkt bij McDonald's
Pluspunten
friendly people to work with
Minpunten
long hours and broken machines
Ontdek meer reviews over McDonald's.