Werknemersreviews

 1. 5.0
  Huidige werknemer, meer dan 3 jaar

  Trots om onderdeel uit te maken van de reis

  Nov 14, 2019 - Anonieme werknemer 
  Aanbevelen
  Directeur-goedkeuring
  Zakelijk vooruitzicht

  Pluspunten

  Ik zit nu al meer dan 3 jaar bij het bedrijf en ik ben misschien niet helemaal objectief maar ga mijn best doen. Als ik zie hoe het bedrijf gegroeid is de afgelopen jaren dan is dat fantastisch! Kunnen werken in zo'n snel bewegende omgeving heeft nadelen (zie hieronder) maar ook vele voordelen. Je komt te werken met een relatief jong team dat graag leert en groeit. Feedback is altijd wlkom en ja, het kan soms wat tijd kosten om iets te implementeren, maar er wordt geluisterd. De werkplek is geweldig, een tweede scherm nodig, geen probleem, koptelefoon, natuurlijk, liever een trackpad dan een muis? Gaan we regelen! Dagelijkse, gezonde lunch en beweging wordt aangeboden. De cultuur en de mensen zijn uniek. Het is echt inspirerend om met zo'n internationale groep slimme mensen samen te werken. Bijna iedereen staat open voor nieuwe ontmoetingen en er zijn diverse dagelijkse activiteiten die door medewerkers worden bedacht buiten het werk om. Sommigen vinden dit misschien slecht voor de werk-/privébalans maar ik zie niet in wat er slecht is aan samenwerken met je beste vrienden!

  Minpunten

  Na het lezen van verschillende reviews van anderen, zie ik dat veel mensen het hebben over een salaris dat niet voldoende is. Als je op zoek bent naar een baan om geld mee te verdienen, dan is dit misschien inderdaad niet het beste bedrijf voor om voor te werken. Als je echter gelooft in de visie en het doel, dan is geld maar bijzaak. Maar ja, verwacht benaderd te worden door recruiters van andere bedrijven die je een gouden ticket bieden in vergelijking tot het salaris hier. Het is een start-up middenin processen. Dit is terug te zien in de basisstructuur zoals communicatie over je groeipad als je verder wilt komen, het is aan jou om dit waar te maken (iets dat ik niet zie als slecht maar anderen misschien wel). Managers zouden een betere opleiding kunnen krijgen; ik heb het gevoel dat bepaalde medewerkers misbruik maken van het systeem en een loopje met het bedrijf nemen en ermee weg te komen. Voorbeeld, de hoge verzuimcijfers bij bepaalde teams.

  Verder lezen
  Vertaald uit het Engels
  Toon origineel
  9 personen vonden deze review nuttig

  Reactie van MessageBird

  HR

  Thank you for the feedback! We're happy to hear all the positive comments about the growth, team and culture, benefits, etc. Indeed we're working hard to make MessageBird a great company to work for and to grow with. Continuing to improve communication on the vision and our goals as well as creating career paths for our Birds are high on the priority list for Management and People department. Thanks again for your feedback!

 1. 5.0
  Huidige werknemer, minder dan 1 jaar

  High Intensity, fun work, awesome results

  Aug 11, 2021 - Anonieme werknemer 
  Aanbevelen
  Directeur-goedkeuring
  Zakelijk vooruitzicht

  Pluspunten

  If you like building hard things, in high-growth spaces this company is awesome. This energy isn't for everyone. For those who thrive in these opportunities, it's a pleasure. The people are kind, want the best for each other and work together so well.

  Minpunten

  Not really a con, but the company is investing it's cash in long-term, strategic growth - over near term resources. Sometimes it can feel underresourced - but building for the future is never a breeze.

  1 persoon vond deze review nuttig
 2. 5.0
  Huidige werknemer

  First 6 months in and still happy

  Aug 5, 2021 - Solutions Engineer 
  Aanbevelen
  Directeur-goedkeuring
  Zakelijk vooruitzicht

  Pluspunten

  Stability, cares for employees, nice setup for WFH, good culture, everyone is open to help, mental health awareness

  Minpunten

  Portfolio's growth is fast you have to be proactive to learn at a good pace

  Verder lezen
  1 persoon vond deze review nuttig

Ontdek meer reviews over MessageBird.