Pluspunten
Zoals andere beoordelingen hebben opgemerkt, neemt Parsable uitzonderlijk slimme mensen aan met een breed scala aan achtergronden. Tijdens mijn zeer korte ambtstermijn bij het bedrijf was ik constant onder de indruk van het niveau waarop de meeste teamleden bereid waren elkaar te helpen, over afdelingen heen en van senior executives tot individuele medewerkers. Parsable behandelde al hun medewerkers over het algemeen heel goed. Hun People and Culture-team was top met hoe ze voor iedereen zorgden. Van de betaalde reis naar het hoofdkantoor van San Francisco voor een volledige week onboarding van nieuwe medewerkers tot het bieden van alles wat je nodig hebt om je werk gedaan te krijgen, alles was fantastisch. Ik vond het heerlijk om elke dag met zoveel getalenteerde en briljante geesten te werken. Het was zo inspirerend om aan het werk te gaan en aan het eind van de dag zeer bevredigend te weten dat ik iets kon bereiken dat ertoe deed.
Minpunten
Hoewel ik zeker heb genoten van de korte tijd dat ik bij Parsable heb gewerkt, valt er zeker iets te zeggen over hoe ik ben vertrokken, wat zeker niet mijn keuze was. Om een uitdrukking van Alan Greenspan, de voormalige voorzitter van de Federal Reserve Board, te gebruiken: 'irrationele uitbundigheid' was in volle gang bij Parsable tegen de tijd dat ik lid werd. Ze namen massaal mensen aan, soms met een snelheid van 10 of meer per maand. In mijn achterhoofd maakte ik me een beetje zorgen over hoe lang het bedrijf zo snel kon groeien en zichzelf in stand kon houden. De toekomst zag er echter zo ongelooflijk rooskleurig uit en het senior management verzekerde ons voortdurend dat onze cashflow goed was en dat we nog veel landingsbanen hadden. En toen sloeg de pandemie toe. Slechts een paar weken nadat de kantoren waren gesloten en iedereen moest thuiswerken, kregen we het nieuws dat er massale ontslagen zouden vallen. Toegegeven, dit soort dingen is bij tal van bedrijven gebeurd, dus op zich is dit niet uniek. Wat zout in de wond doet, is dat Parsable onlangs de sluiting van een Series D-financieringsronde van $ 60 miljoen heeft aangekondigd. De clincher is dat in één artikel staat dat het bedrijf "van plan is om de komende maanden mensen in dienst te nemen voor essentiële behoeften." Waarom een kwart van uw personeel ontslaan als u daarna toch weer moet inhuren? Ik ben eerlijk gezegd geen dood hout tegengekomen bij Parsable, en alle mensen die ik kende die hun wandelpapieren ontvingen, waren toppresteerders en blonk uit in wat ze deden.