Cover image for Webs (Netherlands)
Logo

Webs (Netherlands)

Is dit uw bedrijf?

Webs (Netherlands)

Review toevoegen

Werknemersreviews

 1. 5,0
  Huidige werknemer, meer dan 1 jaar

  Een tweede familie

  17 mei 2022 - Account Executive in Eindhoven
  Aanbevelen
  Directeur-goedkeuring
  Zakelijk vooruitzicht

  Pluspunten

  Alles voelt enorm persoonlijk, het contact is goed en iedereen heeft een enorme drive om vooruit te gaan. Webs luistert naar de mensen en investeert in haar medewerkers!

  Minpunten

  Door de snelle groei is het af en toe een race tegen de klok

  Verder lezen
  Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
 1. 5,0
  Huidige werknemer

  Mooie kans voor mijn ontwikkeling

  8 mrt. 2022 - CRM Consultant in Eindhoven
  Aanbevelen
  Directeur-goedkeuring
  Zakelijk vooruitzicht

  Pluspunten

  Werken als CRM HubSpot Consultant bij Webs betekent voor mij de kans krijgen om een uitdaging aan te gaan. Elke keer opnieuw in het diepe springen en mezelf blijven uitdagen om nieuwe stappen te zetten. Je wordt niet beperkt maar wordt juist getriggerd om jezelf, Webs en onze klanten beter te maken. Met als resultaat: veel impact maken bij verschillende bedrijven tegelijkertijd. Ik werk nu ongeveer een jaar in de rol van CRM HubSpot Consultant en heb aan veel verschillende cases gewerkt. Omdat we Elite HubSpot Partner zijn komen we ook veel complexe projecten tegen. Het mooie daarvan is dat je je op een bepaald moment comfortabel gaat voelen bij het oncomfortabele. Daar leer je als professional heel veel van. Daarnaast werken we met een fantastisch team dat elkaar goed aanvult. Ik heb bij Webs even moeten zoeken voordat ik in een functie zat waarin ik mijn draai 100% heb gevonden. In plaats van mij af te rekenen op fouten die ik maakte hebben de mensen binnen Webs me geholpen om uit te zoeken hoe ik mijn skills het beste kan inzetten binnen de organisatie. Daardoor sta ik nu op een positie waar ik zelf blij van word en waar Webs ook blij van wordt. Dat maakt Webs voor mij uniek.

  Minpunten

  Je moet willen investeren in je eigen groei. De mogelijkheden bij Webs zijn eindeloos, maar je moet je kansen wel zelf grijpen. Momenteel wordt er hard gewerkt om de groei voor werknemers nog beter te faciliteren en daar plukken we vast snel de vruchten van.

  Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
 2. 5,0
  Huidige werknemer, meer dan 5 jaar

  Aandacht voor de mens

  9 mrt. 2022 - Senior Manager 
  Aanbevelen
  Directeur-goedkeuring
  Zakelijk vooruitzicht

  Pluspunten

  Webs groeit lekker door. Daarmee krijg je als professional ook kansen. Je moet die kansen wel zelf zien en oppakken. Ze komen het je niet aandragen. Wil en kun je dingen en ben je ondernemend en initiatiefrijk dan komt het goed. Zoek je zomaar een veilig en comfortabel baantje dan is Webs geen match voor jou. Je moet echt jezelf willen verbeteren/ontwikkelen. Daar is ook veel training/coaching op gericht. Er werken hele fijne mensen bij Webs en we opereren sterker in een team. Solisten, ratten, elleboog werkers, carriere tijgers, en geldwolven kunnen bij Webs beter wegblijven. Daar is geen ruimte voor. Je krijgt wat je verdiend. Goede werk/prive balans + hele leuke uitjes naar Spanje, Dublin, Boston en borrels, etentjes en feestjes. Gemiddelde leeftijd is 30 dus relatief jong team

  Minpunten

  Doordat Webs flink groeit is lang niet alles al uitgekristalliseerd. De basis diensten zijn allemaal beschreven in Confluence maar er wordt zeer zeker ook een beroep gedaan op het gezonde boerenverstand. Dat is leerzaam maar niet altijd comfortabel. Als je van rust, reinheid en regelmaat houdt dan kun je beter een baantje zoeken in een meer bureaucratische/corporate omgeving. Er is een steile leercurve bij Webs. En dat geldt voor zowel de HubSpot kennis (harde kant) alswel de meer gedragsmatige aspecten in het werk (de zachte kant).

  Verder lezen
  Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen

Ontdek meer reviews over Webs (Netherlands).

Foto's voor Webs (Netherlands)

+ Foto toevoegen
Webs (Netherlands)-foto van: Webs Team
Webs (Netherlands)-foto van: 5 jaar content queen
Webs (Netherlands)-foto van: Webs rapvideo
Webs (Netherlands)-foto van: Webs
Webs (Netherlands)-foto van: Webs
Webs (Netherlands)-foto van: Webs
Webs (Netherlands)-foto van: Webs
Alle foto's weergeven