Werknemersreviews
- Huidige werknemer, meer dan 1 jaar★★★★★
Een tweede familie
17 mei 2022 - Account Executive in EindhovenAanbevelenDirecteur-goedkeuringZakelijk vooruitzichtPluspunten
Alles voelt enorm persoonlijk, het contact is goed en iedereen heeft een enorme drive om vooruit te gaan. Webs luistert naar de mensen en investeert in haar medewerkers!
Minpunten
Door de snelle groei is het af en toe een race tegen de klok
Verder lezen
Andere werknemersreviews
- Huidige werknemer★★★★★
Mooie kans voor mijn ontwikkeling
8 mrt. 2022 - CRM Consultant in EindhovenAanbevelenDirecteur-goedkeuringZakelijk vooruitzichtPluspunten
Werken als CRM HubSpot Consultant bij Webs betekent voor mij de kans krijgen om een uitdaging aan te gaan. Elke keer opnieuw in het diepe springen en mezelf blijven uitdagen om nieuwe stappen te zetten. Je wordt niet beperkt maar wordt juist getriggerd om jezelf, Webs en onze klanten beter te maken. Met als resultaat: veel impact maken bij verschillende bedrijven tegelijkertijd. Ik werk nu ongeveer een jaar in de rol van CRM HubSpot Consultant en heb aan veel verschillende cases gewerkt. Omdat we Elite HubSpot Partner zijn komen we ook veel complexe projecten tegen. Het mooie daarvan is dat je je op een bepaald moment comfortabel gaat voelen bij het oncomfortabele. Daar leer je als professional heel veel van. Daarnaast werken we met een fantastisch team dat elkaar goed aanvult. Ik heb bij Webs even moeten zoeken voordat ik in een functie zat waarin ik mijn draai 100% heb gevonden. In plaats van mij af te rekenen op fouten die ik maakte hebben de mensen binnen Webs me geholpen om uit te zoeken hoe ik mijn skills het beste kan inzetten binnen de organisatie. Daardoor sta ik nu op een positie waar ik zelf blij van word en waar Webs ook blij van wordt. Dat maakt Webs voor mij uniek.
Minpunten
Je moet willen investeren in je eigen groei. De mogelijkheden bij Webs zijn eindeloos, maar je moet je kansen wel zelf grijpen. Momenteel wordt er hard gewerkt om de groei voor werknemers nog beter te faciliteren en daar plukken we vast snel de vruchten van.
- Huidige werknemer, meer dan 5 jaar★★★★★
Aandacht voor de mens
9 mrt. 2022 - Senior ManagerAanbevelenDirecteur-goedkeuringZakelijk vooruitzichtPluspunten
Webs groeit lekker door. Daarmee krijg je als professional ook kansen. Je moet die kansen wel zelf zien en oppakken. Ze komen het je niet aandragen. Wil en kun je dingen en ben je ondernemend en initiatiefrijk dan komt het goed. Zoek je zomaar een veilig en comfortabel baantje dan is Webs geen match voor jou. Je moet echt jezelf willen verbeteren/ontwikkelen. Daar is ook veel training/coaching op gericht. Er werken hele fijne mensen bij Webs en we opereren sterker in een team. Solisten, ratten, elleboog werkers, carriere tijgers, en geldwolven kunnen bij Webs beter wegblijven. Daar is geen ruimte voor. Je krijgt wat je verdiend. Goede werk/prive balans + hele leuke uitjes naar Spanje, Dublin, Boston en borrels, etentjes en feestjes. Gemiddelde leeftijd is 30 dus relatief jong team
Minpunten
Doordat Webs flink groeit is lang niet alles al uitgekristalliseerd. De basis diensten zijn allemaal beschreven in Confluence maar er wordt zeer zeker ook een beroep gedaan op het gezonde boerenverstand. Dat is leerzaam maar niet altijd comfortabel. Als je van rust, reinheid en regelmaat houdt dan kun je beter een baantje zoeken in een meer bureaucratische/corporate omgeving. Er is een steile leercurve bij Webs. En dat geldt voor zowel de HubSpot kennis (harde kant) alswel de meer gedragsmatige aspecten in het werk (de zachte kant).
Verder lezen