Reviews van Wise

Bijgewerkt op 18 dec 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .
4,3
87%
Aanbevelen bij een kennis
93%
Waardeert directeur
Wise CEO Kristo Käärman
Kristo Käärman
369 Beoordelingen
 1. Nuttig (1)

  "Veel kansen om te groeien"

  5,0
  • Werk/privé-balans
  • Cultuur en waarden
  • Carrière­mogelijkheden
  • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
  • Senior management
  Huidige werknemer - Analist in Londen, Engeland, Engeland
  Aanbevolen
  Positief vooruitzicht
  Goedkeurende mening over directeur

  Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Wise

  Pluspunten

  Ontbijt in de ochtend (cornflakes, toast, avocado's), gratis frisdrank/koffie gedurende de hele dag. Teamlunch besteld op vrijdag en open bar met bier/wijn op vrijdagavond. Er worden tal van evenementen georganiseerd zoals sprekers, yogasessies, komedie-avonden, Halloween/Kerstfeest, zomerdagen zijn geweldig. Als je meer verantwoordelijkheid wilt nemen, laat je je niet tegenhouden. Zeer open cultuur, mensen zijn vriendelijk. Sterke feedback cultuur, mensen zullen je vertellen als je iets verkeerd doet wat geweldig is voor de persoonlijke ontwikkeling. Ze zullen je ook vertellen of je iets goed doet. Helemaal niet hiërarchisch (wat niet ALTIJD positief is als je iemand nodig hebt die iets voor je doet...). Liberaal werk van thuis uit. Het mensenteam geeft om de werknemers. Niemand controleert hoe laat je in/uit het kantoor bent. Mensen willen graag dat je niet te veel werkt, zeer gezonde benadering van de balans tussen werk en privéleven.

  Minpunten

  Middelmatige compensatie. Carrièreprogressie van analisten is erg onduidelijk. Motivatie voor de compensatie van analisten is erg onduidelijk. TransferWise analytics zijn niet bijzonder rigoureus, verwacht niet dat je meer intensieve datawetenschap/statistische vaardigheden op het werk ontwikkelt.

  Verder lezen
  Vertaald uit het Engels
  Toon origineel
 2. Nuttig (2)

  "Goede plek om de carrière te beginnen, maar niet de beste op de lange termijn."

  4,0
  • Werk/privé-balans
  • Cultuur en waarden
  • Carrière­mogelijkheden
  • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
  • Senior management
  Huidige werknemer - KYC Agent in Tallinn
  Aanbevolen
  Positief vooruitzicht
  Geen mening over directeur

  Ik werk voltijd bij Wise voor meer dan een jaar

  Pluspunten

  Het bedrijf, in het algemeen, is gemaakt van jonge professionals, dus er is genoeg ruimte voor flexibiliteit in uw planning en alle "coole" dingen die moderne bedrijven, met name die gemaakt voor millennials of gen Z hebben. Als je studeert of werkt aan een nevenproject zul je het waarschijnlijk niet zo moeilijk vinden om beide te combineren. Het bedrijf biedt een leuk kantoor vol met verschillende evenementen en attracties om het "cool" te maken en je hoeft niet te veel na te denken over kleding, sommige mensen verkleden zich als kind of als dakloze in het kantoor en niemand geeft er iets om. Werken op afstand is heel gewoon in het bedrijf, dus zelfs u moet reizen of iets doen dat voorkomt dat u op kantoor bent, kunt u enkele dagen in de maand op afstand werken. Het is een goede plek om je eerste professionele ervaring op te doen, want het is een bekend bedrijf en de omgeving is niet zo streng. Verwacht gewoon niet dat je supersnel zal groeien of dat je salaris snel zal verdubbelen.

  Minpunten

  Al deze flexibiliteit en jeugd brengen een aantal nadelen met zich mee, sommige teamleden gedragen zich op een zeer kinderachtige manier in stressvolle situaties en over het algemeen heeft het bedrijf het gevoel dat het ontbreekt aan een "professionele" sfeer. Als je nooit in een bedrijf hebt gewerkt, zul je het niet voelen, maar als je uit een traditioneel bedrijf komt, zul je het zeker missen om een meer professionele sfeer en collega's te hebben. Het verhaal van het bedrijf hersenspoelt zeker veel van zijn werknemers. Met name de recentelijk ingestroomde werknemers of degenen die er sinds de eerste jaren zijn. De waarheid is dat de salarissen daar over het algemeen lager zijn dan het marktgemiddelde en dat is een van de redenen waarom je waarschijnlijk niet de beste professionals in de markt zult vinden die daar werken, maar de meeste jongere professionals die aan het begin van hun carrière staan. Soms voelt het bedrijf zich meer als een school of universiteit waar mensen meer geïnteresseerd zijn in de levensstijl of indruk maken op iemand anders dan dat ze daadwerkelijk werk doen en financieel en professioneel groeien. Roddels en mensen die de hele tijd klagen over irrelevante zaken is heel gewoon. Mensen met een meer traditionele of conservatieve achtergrond zullen waarschijnlijk de bedrijfscultuur en collega's soms wat te liberaal vinden. Ik zou de meeste recensies hier niet vertrouwen, omdat de meeste van hen afkomstig zijn van mensen die hun eerste baan in het bedrijf hebben en geen eerdere werkervaring hebben om mee te benchmarken. Ook zijn sommige mensen volledig gehersenspoeld door de verhalen en de levensstijl. Houd in gedachten dat TransferWise gewoon een ander geldtransferbedrijf is en dat er niets geks of super nieuws meer aan is. Als je andere aanbiedingen hebt van fintechs of banken die hun aanbod ook overwegen, luister dan niet alleen naar de mensen die in TransferWise werken, want de storytelling daar heeft sommige mensen die daar werken echt gehersenspoeld, doe je eigen onderzoek.

  Vertaald uit het Engels
  Toon origineel

Weergave: 1 - 2 van 2 reviews in het Nederlands

Kies een andere taal en blijf andere reviews lezen.

</>Embed

Loopbanen die populair zijn bij Wise-werkzoekenden

Software Engineer
VacaturesSalarissenSollicitatiegesprekken

Werkt u bij Wise? Deel uw ervaringen

Wise logo
of