Reviews van Working Talent

Bijgewerkt op Jun 20, 2022

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

40 van meer dan 52 reviews gevonden

4.7
92%
Aanbevelen bij een kennis
100%
Waardeert directeur
  1. 5.0
    Huidige werknemer

    Working Talent

    Jun 20, 2022 - Information Technology 
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Professionele mensen die je een goede opleiding geven en je goed begeleiden. Er wordt goed gecommuniceerd, zodat je onder andere weet waar je aan toe bent.

    Minpunten

    Ik heb niet echt minpunten.

    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  2. 5.0
    Huidige werknemer

    Working Talent 5*

    May 18, 2022 - Directeur 
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Succesvolle organisatie gericht op kwaliteit en op zijn medewerkers.

    Minpunten

    Ze hebben helaas alleen nog maar een IT en CDD trainesships.

    Verder lezen
    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  3. 4.0
    Huidige werknemer, meer dan 1 jaar

    Review Working Talent als trainee

    Apr 26, 2022 - Mendix developer in Nieuwegein
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    -Traineeship geeft je een brede basis -Goede ondersteuning richting sollicitaties -Zeer menselijk bedrijf, werknemers zijn betrokken met jou als persoon

    Minpunten

    -Geen/gebrekkige automatisering aan back office/urenregistratie kant

    Verder lezen
    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  4. 5.0
    Huidige werknemer, meer dan 1 jaar

    Data Engineering Maatwerk Traineeship

    Mar 29, 2022 - Data Engineer 
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Uitstekend maatwerk traineeship gevolgd waarbij verschillende tools werden behandeld die bij mijn huidige werkgever worden gebruikt. Het traineeship sloot goed aan op de baan qua werkzaamheden.

    Minpunten

    Een aantal tools misten uit het lesprogramma die wel worden toegepast bij mijn huidige werkgever (in mijn geval is dat bijvoorbeeld SQL geweest).

    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  5. 5.0
    Huidige werknemer, minder dan 1 jaar

    Working Talent

    Mar 1, 2022 - SAP Consultant in Utrecht
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Dankzij Working Talent heb ik mijzelf kunnen ontwikkelen op het gebied van SAP EWM. Daarnaast werd er meteen een bijpassende werkervaring opgedaan binnen aan aansluitend project op de studie S4HANA EWM

    Minpunten

    De begeleiding tijdens het traineeship SAP consultant moet wat aangescherpt worden.

    Verder lezen
    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  6. 5.0
    Huidige werknemer

    Uitstekende werkgever

    Jan 27, 2022 - Mendix developer in Amsterdam
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Je wordt goed klaargestoomd voor het bedrijfsleven in 8 weken en ze doen ook tussentijds alles eraan om jou aan een opdrachtgever te helpen die bij je past. De communicatie is goed en duidelijk. Ook ontvang je een persoonlijke account manager die je ten alle tijde kan contacteren, terwijl hij/zij zelf vaak ook initiatief neemt om te vragen hoe het gaat. Alles kan je eerlijk vertellen en ze doen er alles aan om jou een goed gevoel te geven. Kortom een erg leuk, leerzaam en open bedrijf.

    Minpunten

    Tot nu toe weinig minpunten. Soms wat kleine inhoud specifieke zaken, maar deze worden met open armen ontvangen en proberen ze gelijk te verbeteren voor de volgende keer.

    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  7. 5.0
    Huidige werknemer

    Working Talent review

    Dec 3, 2021 - Data Scientist in Amsterdam
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Zeer energiek bedrijf dat je vrij laat om je eigen te weg vinden. Initiatief en persoonlijke ontwikkeling wordt gesteund en gestimuleerd.

    Minpunten

    Als data scientist als relatief nieuwe soort functie moet je veel vanuit jezelf opzetten en veel zelf je eigen ontwikkeling bepalen zonder enige begeleiding.

    Verder lezen
    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  8. 5.0
    Huidige werknemer

    Fijne werkgever

    Oct 18, 2021 - IT Trainee in Oostzaan
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Persoonlijke aandacht, veel ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling

    Minpunten

    kan ik zo niet bedenken

    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  9. 5.0
    Huidige werknemer

    Zeer fijne werkgever

    Sep 27, 2021 - Business Development 
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Goede sfeer, leerzaam en kwalitatief sterk

    Minpunten

    Het zit in Oostzaan... daar is niets te beleven

    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  10. 4.0
    Voormalige werknemer, meer dan 1 jaar

    Fullstack Software Development Traineeship

    Jun 28, 2021 - Software Developer - Trainee in Rotterdam
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Stoomcursus van 8 weken voorafgaand aan plaatsing. Goed verzorgde opzet, fijne communicatie met Working Talent.

    Minpunten

    Lukt niet altijd goed geplaatst te worden, zodoende kan goede begeleiding binnen de organisatie ontbreken waar je geplaatst bent.

    Verder lezen
    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
Weergave: 1 - 10 van 40 Reviews

Veelgestelde vragen over Working Talent-reviews

Working Talent heeft een algemene beoordeling van een 4.7 uit een maximaal mogelijke score van 5, gebaseerd op meer dan 52 reviews die anoniem zijn achtergelaten door werknemers. 92% van de werknemers zou werken bij Working Talent aanraden aan vrienden en 88% heeft een positieve vooruitzichten voor het bedrijf. Deze beoordeling is de afgelopen 12 maanden stabiel gebleven.

Op basis van anoniem ingediende Glassdoor-reviews beoordelen werknemers van Working Talent hun vergoeding en arbeidsvoorwaarden met 4.1 uit een maximaal mogelijke score van 5. Lees meer over salarissen en arbeidsvoorwaarden bij Working Talent. Deze beoordeling is in de afgelopen 12 maanden met 8% verbeterd.

Op basis van Glassdoor-reviews zou 92% van de werknemers van Working Talent vrienden aanraden om daar te werken. Werknemers beoordeelden Working Talent met een waarde van 4.5 uit een maximaal mogelijke score van 5 voor de balans tussen het werk- en privéleven, 4.7 voor cultuur en waarden en 4.7 voor loopbaanmogelijkheden.

Loopbanen die populair zijn bij Working Talent-werkzoekenden

VacaturesSalarissenSollicitatiegesprekken

Werkt u bij Working Talent? Deel uw ervaringen

Working Talent logo
of