Reviews van Working Talent
- Laagste beoordeling
- Meest recent
- Oudste eerst
- Huidige werknemer★★★★★
Een vliegende start kunnen maken
21 dec. 2022 - TraineeAanbevelenDirecteur-goedkeuringZakelijk vooruitzichtPluspunten
De eerste twee maanden word je opgeleid in en kan je kennismaken met verschillende richtingen binnen het IT-landschap. Er is veel mogelijk, van programmeur tot business analist Dan kan je voor jezelf de keus maken in welke richting je je wil specialiseren en dan samen met Working Talent word een leuke en passende opdrachtgever gezocht. Voor de starter op de arbeidsmarkt die nog wat hulp nodig heeft om zichzelf neer te zetten is het een perfecte vliegende start
Minpunten
De eerste drie weken van het opleidingstraject zijn voor eigen rekening. Op zoch niet erg maar wel iets om als starter mee te nemen
- Huidige werknemer, meer dan 1 jaar★★★★★
Leuke ervaringen
24 okt. 2022 - Data Steward in OostzaanAanbevelenDirecteur-goedkeuringZakelijk vooruitzichtPluspunten
Een heel prettige start van mijn carrière, fijne mensen die echt goed in contact blijven tijdens je detachering, vlot een opdracht gevonden, het bootcamp was ook goed geregeld (bij mij was dit in coronatijd).
Minpunten
g e e n .
- Huidige werknemer, meer dan 3 jaar★★★★★
Tevreden
18 jul. 2022 - DataEngineer in LandgraafAanbevelenDirecteur-goedkeuringZakelijk vooruitzichtPluspunten
Ik heb hele fijne ervaringen met dit bedrijf en ik heb er een paar jaar met veel plezier gewerkt. Het traineeship wat ik heb gedaan was erg goed verzorgd en heeft me goed voorbereid op een baan in de IT. De arbeidsvoorwaarden zijn erg goed, en toen ik een ongeluk kreeg en even niet kon werken zijn ze daar heel fijn mee omgegaan. Ook heb ik bij dit bedrijf gewerkt toen Corona echt los barstte en ook daar gingen ze heel goed mee om, denk aan thuiswerkvergoeding en geld om mijn thuiswerkplek in te richten.
Minpunten
Ik vind de maandelijkse administratie een enorme rompslomp. Dat kost me erg veel tijd. Dit zou denk ik makkelijker moeten kunnen.
Verder lezenBedankt voor je review! Wij nemen alle pluspunten en natuurlijk ook de ontwikkelpunten heel serieus. Afgelopen maanden zijn wij gaan testen met een innovatieve oplossing voor je admin en werken we toe aan de lancering van een gebruiksvriendelijke WT app. Bedankt voor je advies.
- Huidige werknemer★★★★★
Working Talent
20 jun. 2022 - Information TechnologyAanbevelenDirecteur-goedkeuringZakelijk vooruitzichtPluspunten
Professionele mensen die je een goede opleiding geven en je goed begeleiden. Er wordt goed gecommuniceerd, zodat je onder andere weet waar je aan toe bent.
Minpunten
Ik heb niet echt minpunten.
- Voormalige werknemer, meer dan 1 jaar★★★★★
Goede opstap voor je professionele leven
7 jun. 2021 - IT Trainee in UtrechtAanbevelenDirecteur-goedkeuringZakelijk vooruitzichtPluspunten
Je wordt goed begeleid in het onderzoeken van je competenties, je profileren als een professional en dat overbrengen in een gesprek. Ook wordt er supergoed met je meegedacht over waar je sterke punten en interesses liggen en in wat voor baan die het beste tot uiting zouden kunnen komen.
Minpunten
Ik vond het IT-bootcamp erg oppervlakkig, ik heb het gevoel dat ik er van alles een klein beetje heb gehoord, maar net niet genoeg om ergens iets mee te kunnen. Als je eenmaal ergens aan het werk bent vind ik dat er weinig word meegedacht in trainingen en opleidingen om de nodige IT-skills ook binnen het bedrijf zo snel mogelijk te vergaren zodat je snel(ler) functioneel kunt zijn. Ook is er een superbreed aanbod aan supertoffe opdrachtgevers om voor te werken. Groot, klein, heel technisch of juist heel klantgericht, eigenlijk voor iedere IT-expert wel iets zeer passends.
Verder lezen - Huidige werknemer★★★★★
Uitstekende werkgever
27 jan. 2022 - Developer in AmsterdamAanbevelenDirecteur-goedkeuringZakelijk vooruitzichtPluspunten
Je wordt goed klaargestoomd voor het bedrijfsleven in 8 weken en ze doen ook tussentijds alles eraan om jou aan een opdrachtgever te helpen die bij je past. De communicatie is goed en duidelijk. Ook ontvang je een persoonlijke account manager die je ten alle tijde kan contacteren, terwijl hij/zij zelf vaak ook initiatief neemt om te vragen hoe het gaat. Alles kan je eerlijk vertellen en ze doen er alles aan om jou een goed gevoel te geven. Kortom een erg leuk, leerzaam en open bedrijf.
Minpunten
Tot nu toe weinig minpunten. Soms wat kleine inhoud specifieke zaken, maar deze worden met open armen ontvangen en proberen ze gelijk te verbeteren voor de volgende keer.
- Huidige werknemer, meer dan 1 jaar★★★★★
Review Working Talent als trainee
26 apr. 2022 - Developer in NieuwegeinAanbevelenDirecteur-goedkeuringZakelijk vooruitzichtPluspunten
-Traineeship geeft je een brede basis -Goede ondersteuning richting sollicitaties -Zeer menselijk bedrijf, werknemers zijn betrokken met jou als persoon
Minpunten
-Geen/gebrekkige automatisering aan back office/urenregistratie kant
Verder lezen - Huidige werknemer, minder dan 1 jaar★★★★★
Working Talent
1 mrt. 2022 - SAP Consultant in UtrechtAanbevelenDirecteur-goedkeuringZakelijk vooruitzichtPluspunten
Dankzij Working Talent heb ik mijzelf kunnen ontwikkelen op het gebied van SAP EWM. Daarnaast werd er meteen een bijpassende werkervaring opgedaan binnen aan aansluitend project op de studie S4HANA EWM
Minpunten
De begeleiding tijdens het traineeship SAP consultant moet wat aangescherpt worden.
Verder lezen - Huidige werknemer★★★★★
Pluspunten
Succesvolle organisatie gericht op kwaliteit en op zijn medewerkers.
Minpunten
Ze hebben helaas alleen nog maar een IT en CDD trainesships.
Verder lezen - Voormalige werknemer, meer dan 1 jaar★★★★★
Mooie springplank
5 mrt. 2021 - Trainee in AmsterdamAanbevelenDirecteur-goedkeuringZakelijk vooruitzichtPluspunten
Het bedrijf heeft echt het beste met je voor. Ze denken mee en houden regelmatig contact. Working Talent beschikt ook over een leuk netwerk, ideaal voor wanneer je niet weet waar je precies moet beginnen. Het is ook zeker geen probleem om een potentiële werkgever die interesse heeft af te wijzen en aan te geven dat het je niet aanspreekt, zonder dat je daarmee op een andere stapel verdwijnt. Het gesprek gaat bijde kanten op!
Minpunten
De trainingen die ik kreeg waren niet altijd van een hoog niveau. Desalniettemin worden ze wel gegeven met het nodige enthousiasme! Ik had daarom soms wel het idee dat ik mijn tijd, tijdens de periode dat ik intern zat, een beetje aan het uitzitten was. Persoonlijk vind ik ook dat er iets te veel gepromoot wordt door het 'showen' van de wat grotere klanten. Naar mijn mening en ervaring zijn deze niet waar de meeste trainees terecht komen. Hou er dus rekening mee dat je bij een wat minder gerenommeerd bedrijf kan eindigen. Daarnaast is het salaris naar mijn mening ook net wat aan de lage kant. Zeker wanneer je meeneemt dat er een grote kans bestaat dat je wordt geplaatst bij een bedrijf in de randstad, waar de prijzen van een woonruimte nou eenmaal hoger liggen en je een hoop tijd interne trainingen volgt zonder een vergoeding.
Verder lezen
Veelgestelde vragen over Working Talent-reviews
Working Talent heeft een algemene beoordeling van 4,6 uit een maximaal mogelijke score van 5, gebaseerd op meer dan 61 reviews die anoniem zijn achtergelaten door werknemers. 87% van de werknemers zou werken bij Working Talent aanraden aan vrienden en 84% heeft positieve vooruitzichten voor het bedrijf. Deze beoordeling is de afgelopen 12 maanden stabiel gebleven.
Op basis van anoniem ingediende Glassdoor-reviews beoordelen werknemers van Working Talent hun vergoeding en arbeidsvoorwaarden met een 3,8 uit een maximaal mogelijke score van 5. Lees meer over salarissen en arbeidsvoorwaarden bij Working Talent. Deze beoordeling is de afgelopen 12 maanden stabiel gebleven.
Op basis van Glassdoor-reviews zou 87% van de werknemers van Working Talent vrienden aanraden om daar te werken. Werknemers beoordeelden Working Talent met een waarde van 4,4 uit een maximaal mogelijke score van 5 voor de balans tussen het werk- en privéleven, 4,4 voor cultuur en waarden en 4,4 voor loopbaanmogelijkheden.
Loopbanen die populair zijn bij Working Talent-werkzoekenden
Werkt u bij Working Talent? Deel uw ervaringen