Reviews voor Yell | Glassdoor.nl

Reviews van Yell

Bijgewerkt op 13 sep 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 458 reviews gevonden

3.7
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
68%
Aanbevelen bij een kennis
80%
Waardeert directeur
Yell CEO Richard Hanscott
Richard Hanscott
275 Beoordelingen
  1. "New Starter Review"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Digital Expert in Scarborough, Engeland
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als deeltijd bij Yell

    Pluspunten

    Beyond organised, clear objectives & fantastic work life balance

    Minpunten

    More flexibility with part time hours

    Yell2019-09-13
  2. "New starter"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Digital Expert in Scarborough, Engeland
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als deeltijd bij Yell

    Pluspunten

    part time hours to suit work life style benefits

    Minpunten

    Working hours over 4 days instead of 5 days

    Yell2019-09-13
  3. "Great Training and Support"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Customer Service Executive in Scarborough, Engeland
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Yell

    Pluspunten

    Staff were very inviting and knowledgeable. They worked very hard to make sure all the new starters were sufficiently trained and supported before entering live calls.

    Minpunten

    There are no cons I can see with yell.

    Verder lezen
    Yell2019-09-13
  4. "Great Place To Work"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Digital Specialist in Scarborough, Engeland
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk deeltijd bij Yell voor 8 jaar

    Pluspunten

    I have recently moved into the onboarding role and the training provided for this has been excellent and has given me the confidence to move forward in this position. Family friendly place to work.

    Minpunten

    I don't have any at the present time.

    Yell2019-09-13
  5. "Like a breath of fresh air"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Digital Specialist in Scarborough, Engeland
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als deeltijd bij Yell

    Pluspunten

    Excellent training materials and trainers, Interactive and up to date. Feeling valued. Encouraged to ask questions.

    Minpunten

    Just finished second week of training. So would have to say none at the moment.

    Verder lezen
    Yell2019-09-13
  6. "Great atmosphere"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Digital Specialist in Scarborough, Engeland
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Yell

    Pluspunten

    Friendly team, Good career progression, bonus scheme, lots of benefits, brilliant training

    Minpunten

    Haven't encountered any so far

    Verder lezen
    Yell2019-09-13
  7. "First Impressions"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Customer Servce Executive in Scarborough, Engeland
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Yell

    Pluspunten

    Friendly working environment. Very supportive

    Minpunten

    Very regimented structure and times

    Yell2019-09-13
  8. "It’s hard but ... Great training, support and personal development"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Sales in Londen, Engeland
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Yell voor meer dan 3 jaar

    Pluspunten

    Great training Great colleagues Great manager. I will remain proud to have worked here.

    Minpunten

    Targets are tough but can be achieved with long hours. Hard for working mums to achieve. Male Manager heavy, With a female manager I often saw her bullied and or treated unfairly by her male colleagues.

    Verder lezen
    Yell2019-09-10
  9. "DS"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Customer Service Executive in Scarborough, Engeland
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Yell

    Pluspunten

    Great training scheme, very in depth and gives you information step by step. Very friendly feel and made to feel very welcome within such a short space of time. Only been with the company a short space of time, however I have learnt so much and have been given everything I need to be able to go out and do the role with confidence.

    Minpunten

    None as only with the company for a week

    Yell2019-08-09
  10. "Digital Specialist"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Customer Service Executive in Scarborough, Engeland
    Aanbevolen

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Yell

    Pluspunten

    Really informative, helpful, friendly and supportive across all aspects.

    Minpunten

    No Cons - Great place to work!

    Verder lezen
    Yell2019-08-09
Er zijn 458 reviews gevonden
</>Embed