Reviews van Youvia
- Meest recent
- Hoogste beoordeling
- Laagste beoordeling
- Huidige werknemer, meer dan 1 jaar★★★★★
Elke dag zin om naar mijn werk te gaan
24 jan. 2023 - Junior HR Business Partner in AmsterdamAanbevelenDirecteur-goedkeuringZakelijk vooruitzichtPluspunten
- Super leuk team - Doorgroeimogelijkheden - Leuke bedrijfsevents - Veel ruimte om jezelf te zijn
Minpunten
Ik kan op dit moment echt geen minpunt bedenken
- Voormalige werknemer, meer dan 5 jaar★★★★★
Mooi van buiten verrot van binnen
4 jun. 2023 - Medewerker KlantenserviceAanbevelenDirecteur-goedkeuringZakelijk vooruitzichtPluspunten
Het team (tot zover je het een team kan noemen) is op zich gezellig.
Minpunten
Salesbedrijf zonder bonus maar wel zeggen dat er een bonussysteem is als je op gesprek komt, Managers, HR, manier van omgang vanuit het management.
Verder lezen - Huidige werknemer★★★★★
Een combinatie van autonomie en prestatie.
16 nov. 2022 - Stagiaire Marketing RHAanbevelenDirecteur-goedkeuringZakelijk vooruitzichtPluspunten
Hetgeen wat Youvia speciaal maakt is de focus op vrijheid en doelgerichtheid. Ze begrijpen dat presteren noodzakelijk is maar leggen desondanks de nadruk op een fijne en veilige werkplek.
Minpunten
Het bedrijf is met veel verschillende onderwerpen bezig. Het is daarom belangrijk dat je duidelijk weet wat je moet en gaat doen voor het bedrijf.
Bedankt voor je mooie review. We doen ons best om een gezond en positief werkklimaat voor onze medewerkers te realiseren. Top dat het gewaardeerd wordt!🤩
- Huidige werknemer, meer dan 3 jaar★★★★★
Flinke uitdaging met vrijheid
2 nov. 2022 - Anonieme werknemer in AmsterdamAanbevelenDirecteur-goedkeuringZakelijk vooruitzichtPluspunten
Flexibiliteit, online marketing, benaderbaar management
Minpunten
Groei gaat gepaard met groeipijnen
HR Director
Bedankt voor je mooie review. Top dat je het maar je zin hebt bij Youvia. We doen ons best om de organisatie aan te laten sluiten bij de ontwikkelingen die er spelen binnen online marketing. We blijven leren van elkaar!
- Huidige werknemer★★★★★
Pluspunten
De organisatiecultuur is heel fijn en toegankelijk. Je kan zijn wie je bent en iedereen is gelijk.
Minpunten
Niet van toepassing, Youvia is een super leuke plek om te werken!
- Huidige werknemer★★★★★
Fijn bedrijf!
23 mei 2022 - Senior AccountmanagerAanbevelenDirecteur-goedkeuringZakelijk vooruitzichtPluspunten
Fijne werkgever die er staat voor z'n mensen
Minpunten
Communicatie kan op sommige vlakken beter
HR Director
Hi, bedankt voor je review en goed om te lezen dat Youvia er staat voor zijn mensen. We doen zoveel mogelijk ons best om alle Youvianen te betrekken bij waar we mee bezig zijn en geef het aan bij HR zodat we er concreet mee aan de slag kunnen.
- Huidige werknemer★★★★★
Met speels gemak aan de slag
19 dec. 2021 - Senior Sales Manager in EindhovenAanbevelenDirecteur-goedkeuringZakelijk vooruitzichtPluspunten
Cultuur en sfeer zijn een pro, je kunt hier ook veel initiatief tonen en krijgen, de energie en werkethiek zijn een dikke plus. Continu beweging en verandering
Minpunten
Werkethiek, werk privé balans. Targets zijn niet altijd realistisch.
Verder lezenReactie van Youvia
HR Director
Bedankt voor je review. Goed om te lezen dat je het naar je zin hebt bij Youvia. Die werk-prive balans is zeker iets wat we in de gaten moeten houden. Een fitte medewerker zorgt voor fitte klanten en een fitte organisatie.
- Voormalige werknemer★★★★★
Leuke collega's, slecht bedrijf
7 dec. 2021 - Anonieme werknemerAanbevelenDirecteur-goedkeuringZakelijk vooruitzichtPluspunten
Veel aardige collega's. Werksfeer is meestal ook prima.
Minpunten
Slechte langetermijn visie, zeer matige onboarding, weinig doorgroeimogelijkheden, erg veel management met loze functies. Personeel wordt vaak (van bovenaf) nog slechter behandeld dan de klanten.
HR Director
Bedankt voor je review. Wat jammer dat je zo'n ervaring hebt van Youvia. Ik begrijp het einde van je dienstverband niet helemaal liep zoals we hadden gehoopt. Ik wens je veel succes bij je volgende werkgever.
- Voormalige werknemer, meer dan 1 jaar★★★★★
Slecht georganiseerd
25 jul. 2021 - Account Manager in EindhovenAanbevelenDirecteur-goedkeuringZakelijk vooruitzichtPluspunten
Leuke collega’s en team, verder niets bijzonders
Minpunten
Slecht georganiseerd, ouderwetse management die geen ervaring hebben met online marketing en hun eigen hachje willen redden
Verder lezenReactie van Youvia
HR Director
Goed om te lezen dat je een leuk team met collega's had bij ons. En jeetje wat jammer om te lezen dat je zo'n moeite had met het management. We zullen zeker dingen beter kunnen doen en daar helpt jouw review ook bij. Tijdens onze offboarding gesprekken die we met vertrekkende collega's houden doen we er ook veel aan om te kunnen blijven leren en ontwikkelen. Als mens, als collega, als team en als Youvia. Veel succes bij je verdere ontwikkeling.
- Voormalige werknemer★★★★★
Pluspunten
Fijne plek, Goede begeleiding, onboarding goed leuke collegas door groei mogelijkheden
Minpunten
Het salaris wat is opgedeeld in een streef salaris
HR Director
Bedankt voor je review. Goed om te lezen dat je een fijne periode bij ons hebt gehad. Heel veel succes met je verdere ontwikkeling.
Werkt u bij Youvia? Deel uw ervaringen