Reviews van Zengo & Co

3.5
63%
Aanbevelen bij een kennis
Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn geen reviews die overeenkomen met uw zoekopdracht bij dit bedrijf.

Review toevoegen Het is zó gedaan om uw ervaring te delen. Uw informatie is altijd anoniem.

Kies een andere taal en blijf andere reviews lezen.

  Weergave: 1 - 0 van 0 reviews in het Nederlands

  Veelgestelde vragen over Zengo & Co-reviews

  Zengo & Co heeft een algemene beoordeling van een 3.5 uit een maximaal mogelijke score van 5, gebaseerd op meer dan 57 reviews die anoniem zijn achtergelaten door werknemers. 63% van de werknemers zou werken bij Zengo & Co aanraden aan vrienden en 58% heeft een positieve vooruitzichten voor het bedrijf. Deze beoordeling is de afgelopen 12 maanden stabiel gebleven.

  Op basis van anoniem ingediende Glassdoor-reviews beoordelen werknemers van Zengo & Co hun vergoeding en arbeidsvoorwaarden met een 3.1 uit een maximaal mogelijke score van 5. Lees meer over salarissen en arbeidsvoorwaarden bij Zengo & Co. Deze beoordeling is de afgelopen 12 maanden stabiel gebleven.

  Op basis van Glassdoor-reviews zou 63% van de werknemers van Zengo & Co vrienden aanraden om daar te werken. Werknemers beoordeelden Zengo & Co met een waarde van 3.1 uit een maximaal mogelijke score van 5 voor de balans tussen het werk- en privéleven, 3.5 voor cultuur en waarden en 3.7 voor loopbaanmogelijkheden.

  Volgens reviews op Glassdoor vermelden werknemers vaak de volgende plus- en minpunten van werken bij Zengo & Co: arbeidsvoorwaarden, management, loopbaanontwikkeling en balans werk-privé, cultuur, vergoeding.

  Werkt u bij Zengo & Co? Deel uw ervaringen

  Zengo & Co logo
  of