Reviews voor adidas | Glassdoor.nl

Reviews van adidas

Bijgewerkt op Oct 11, 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 2069 reviews gevonden

3.8
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
75%
Aanbevelen bij een kennis
75%
Waardeert directeur
adidas CEO Kasper Rorsted
Kasper Rorsted
458 Beoordelingen
  1. "Adidas"

    SterSterSterSterSter
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik werk deeltijd bij adidas

    Pluspunten

    Gezellig team en een leuke werksfeer

    Minpunten

    Begint eentonig te worden naar verloop van tijd

    adidas2019-05-02
  2. "Veel slechte managers"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Brand Activation Manager 
    Aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij adidas voor 3 jaar

    Pluspunten

    Leuke werksfeer, jong en een goede werktijden

    Minpunten

    Veel slechte managers en slechte doorgroeimogelijkheden qua salaris

    adidas2019-08-07
  3. "Prima werkgever"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijd gewerkt bij adidas

    Pluspunten

    Uitstekende werksfeer, flexibele werktijden, genoeg mogelijkheden

    Minpunten

    Kan eigenlijk geen minpunten bedenken

    adidas2019-04-11
  4. "Plus minus"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij adidas voor meer dan 5 jaar

    Pluspunten

    Zorgzaam, dynamisch, strategische locatie, mogelijk thuiswerken

    Minpunten

    Ze liever betalen nieuwe goedkoop werknemers in buitenland dan betalen de lokale loyale en hardwerkende werknemers.

    adidas2018-06-28
  5. Nuttig (2)

    "Adidas Group (Teleperformance)"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Sales Consultant in Maastricht
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij adidas

    Pluspunten

    - Goed salaris (dubbel loon voor verplichte vrije dagen, mogelijkheid overuren te werken wanneer/als dit nodig is) - Goede collega's (ze worden na een tijdje je vrienden) - Goede omgeving - Geweldige leidinggevenden (flexibel en zorgzaam) - Gratis eten bij speciale gelegenheden - Goede training - Na hier een paar maanden geweest te zijn leer je kalm te blijven in stressvolle situaties - Goed restaurant en... café - Leuke teamuitjes

    Meer weergeven

    Minpunten

    - Geen ruimte voor carrièrekansen en persoonlijke groei - Als je niet om kunt gaan met stressvolle situaties is dit niet de goede baan voor jou! - Slechte persoonlijke hygiëne van sommige collega's

    Advies aan management

    Geen

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    adidas2014-06-21
  6. "Geweldige plek om te werken, jonge mensen"

    SterSterSterSterSter
     

    Ik werk bij adidas

    Pluspunten

    Geweldige mensen om mee te werken met een uitdagende omgeving, je zult elke dag iets nieuws leren. Sportieve cultuur, men is er dagelijks met sport bezig

    Minpunten

    Soms is het lastig om voortgang te boeken vanwege de omgang van de organisatie

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    adidas2014-02-06
  7. Nuttig (1)

    "Geweldige werk omgeving"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Software-ontwikkelaar in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij adidas

    Pluspunten

    Internationale omgeving en flexibele uren

    Minpunten

    te veel gestructureerde processen, elke dag vergaderingen in telco.

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    adidas2013-01-27
  8. Nuttig (2)

    "Geweldig"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - E-commerce medewerker in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij adidas voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Geweldig bedrijf biedt veel kansen aan voor elke werknemer als je niet bang bent om deze te pakken.

    Minpunten

    Het is een grote en oude organisatie. Wees voorbereid voor lange processen bij het maken van beslissingen

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    adidas2012-08-11
  9. "I love working here"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Human Resources in Herzogenrath
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk deeltijd bij adidas voor 5 jaar

    Pluspunten

    A challenging, creative, stimulating environment where you have the freedom and ability to really chart your own course. I have a fantastic manager and my colleagues are great friends as well.

    Minpunten

    Some things that could be improved are the work from home policies and the technical tools given to work in virtual teams

    Advies aan management

    Stay close to your people working in the trenches - the devil is in the detail

    adidas2015-06-08
  10. "Good"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij adidas

    Pluspunten

    I like working at adidas

    Minpunten

    The work environment could be better

    adidas2019-09-29
Er zijn 2069 reviews gevonden