Reviews voor albelli | Glassdoor.nl

Reviews voor albelli

Laatst bijgewerkt 2 december 2018
43 reviews

Filter

Filter


4,1
StarStarStarStarStar
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
Aanbevelen bij een kennis
Goedkeuring directeur
albelli CEO Tristan Money
Tristan Money
31 beoordelingen

Reviews van werknemers

Sorteren: PopulairBeoordelingDatum

  1. Nuttig (3)

    "Fast growing company with a good culture"

    StarStarStarStarStar
    • Balans werk/privé
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Loon en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Recruiter in Amsterdam
    Huidige werknemer - Recruiter in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Waardeert Directeur

    Ik heb een voltijdbaan bij albelli (Korter dan een jaar)

    Pluspunten

    + Fast paced e-com environment with growth opportunities
    + Flat org structure
    + Good work-life balance
    + Relaxed and fun environment

    Minpunten

    - Some minor growing pains

    Advies aan management

    Continue the push towards a more data-driven culture and the work on improving the evaluation cycles.


  2. Nuttig (4)

    "Dynamic eCom environment with great culture!"

    StarStarStarStarStar
    • Balans werk/privé
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Loon en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer in Amsterdam
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Waardeert Directeur

    Ik heb een voltijdbaan gehad bij albelli (Langer dan een jaar)

    Pluspunten

    + flat organisation
    + your role has impact on the growing organisation
    + great work life balance (+legendary parties)
    + nice and chill work environment
    + opportunities as the company grows
    + fun culture

    Minpunten

    - It is quite dynamic so not suitable for evryone

    Advies aan management

    - Be more visible and directive
    - Lead by example
    - Focus more on improving the work conditions in Amsterdam as the company grows in other countries

    Reactie van albelli

    23 nov. 2018 – Response albelli

    We are happy to hear that you enjoy and appreciate your work at albelli and we are doing our best to improve as an employer in a period of continuous expansion.

  3. "Een bedrijf zonder groeimarkt"

    StarStarStarStarStar
    • Balans werk/privé
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Loon en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Accounting Specialist in Amsterdam
    Voormalige werknemer - Accounting Specialist in Amsterdam
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Waardeert Directeur

    Ik heb een deeltijdbaan gehad bij albelli (Langer dan een jaar)

    Pluspunten

    Internationaal karakter i.v.m. internationaal personeel, creatieve vibe

    Minpunten

    Hoge doorstroom personeel, gebrek aan visie, matig tot slecht management, angstcultuur

    Reactie van albelli

    15 nov. 2018 – Response albelli

    Ik wil je danken voor jouw terugkoppeling en zijn van mening dat dit waardevol voor ons is. Wij zijn continue bezig om een transparante en gezonde cultuur binnen onze organisatie verder te... Meer


  4. Nuttig (2)

    "Goede coaching, slechte afronding"

    StarStarStarStarStar
    • Balans werk/privé
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Loon en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer in Ypenburg
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer in Ypenburg
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Geen goedkeuring Directeur

    Ik heb een voltijdbaan gehad bij albelli

    Pluspunten

    Goede training, fantastische coaching, iedere donderdag vers fruit en de belofte om vanuit huis te kunnen werken.

    Minpunten

    Vriendjespolitiek, en bij een totaal onverwacht spel tussen recruiters en het management kon een derde van het team onaangekondigd vertrekken van de ene op de andere dag, zonder enige vorm van uitleg, terwijl de leiding verstoppertje aan het spelen was.

    Advies aan management

    Behandel je werknemers als mensen, niet als pionen in een spel!

    Reactie van albelli

    24 apr. 2018 – Response albelli

    Bedankt voor de oprechte feedback en het spijt ons dat u zo’n ervaring heeft gehad. We nemen het advies zeker ter harte om ervoor te zorgen dat we ons als werkgever blijven verbeteren en onze... Meer


  5. Nuttig (5)

    "Groeiend bedrijf met gezellige collega's"

    StarStarStarStarStar
    • Balans werk/privé
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Loon en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Solutions Architect in Amsterdam
    Huidige werknemer - Solutions Architect in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Waardeert Directeur

    Ik heb een voltijdbaan bij albelli

    Pluspunten

    Er is bij albelli veel ruimte om je te ontwikkelen. Je kunt werken met de laatste technieken en voorstellen doen voor verbeteringen. Ook is er de mogelijkheid om trainingen te doen of conferenties bij te wonen. Het bedrijf is internationaal en het is leuk om met collega's uit verschillende landen samen te werken. De sfeer is informeel en gemoedelijk. Elke vrijdag is er een borrel en 2x per jaar een feest met het hele bedrijf. De locatie is ook een pluspunt: direct naast het centraal station van Amsterdam.

    Minpunten

    Het bedrijf groeit en daardoor is verandering normaal. Ik vind dit zelf geen probleem, maar ik kan me voorstellen dat dit niet voor iedereen is weggelegd.

    Advies aan management

    Zorg dat de informele sfeer behouden blijft en dat we onszelf als bedrijf blijven ontwikkelen.


  6. Nuttig (2)

    "Nice and relaxed company"

    StarStarStarStarStar
    • Balans werk/privé
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Loon en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - HR Business Partner in Den Haag
    Huidige werknemer - HR Business Partner in Den Haag
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Waardeert Directeur

    Ik heb een voltijdbaan bij albelli (Korter dan een jaar)

    Pluspunten

    albelli is a company that welcomes new employees with open arms. What I really like about the company is that the colleagues are open and honest to each other. Together we ensure that we achieve our goal.

    Minpunten

    I haven't seen negatives yet

    Advies aan management

    There are two locations, one in The Hague and one in Amsterdam. Make sure those two locations always will feel like one company.

    Reactie van albelli

    23 nov. 2018 – Response albelli

    Nice to hear that you enjoy our culture and working with us. We doing our best to cultivate a sense of community for our employees in all different locations.


  7. Nuttig (5)

    "It's a good place, take the job."

    StarStarStarStarStar
    • Balans werk/privé
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Loon en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Designer in Amsterdam
    Huidige werknemer - Designer in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Waardeert Directeur

    Ik heb een voltijdbaan bij albelli (Korter dan een jaar)

    Pluspunten

    Overall there's a real nice bunch of people.
    Best online printing company I've worked for.
    The office is ideally located next to the central station which makes it accessible if you have to commute.
    Decent benefits.
    I have the chance to be in a team that supports me, my growth and my strengths and they me feel valued for what I do.
    Good balance and flexibility.

    Minpunten

    Office can be a little noisy

    Reactie van albelli

    7 nov. 2018 – Response albelli

    We are very happy to hear that you feel appreciated and enjoy your role at albelli. We also understand that the office can be sometimes noisy - as this is one of the disadvantages of open office... Meer

  8. Nuttig (5)

    "Passionate employees Vs old style management"

    StarStarStarStarStar
    • Balans werk/privé
    • Cultuur en waarden
    • Loon en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer
    Aanbevolen

    Ik heb een voltijdbaan bij albelli

    Pluspunten

    Friendly atmosphere, most people I work with have passion to what they do, great product to work with.

    Minpunten

    Most things (with some exceptions) seem to indicate on management team with no real motivation or idea on how to improve things, lacking in real leadership and hands on skills.

    Advies aan management

    Get closer to employees that do the actual work (have lunch or coffee with them). Take time to reflect on what and how you could do better, start from yourself and lead by example, take real ownership of what you do.

    Reactie van albelli

    19 okt. 2018 – Response albelli

    Thank you for taking the time to leave us a review. We re happy to hear that you enjoy working in our friendly and driven albelli culture.

    We also appreciate your advice and will take it into... Meer


  9. "Changing, and not for the better"

    StarStarStarStarStar
    • Balans werk/privé
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Loon en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer in Amsterdam
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer in Amsterdam
    Niet aanbevolen

    Ik heb een voltijdbaan gehad bij albelli (Langer dan een jaar)

    Pluspunten

    - Good location
    - Free drinks
    - Cool colleagues.

    Minpunten

    I can't speak for all the departments as some of them seem to have it pretty good. But if you are in online marketing, and thinking about starting here, run the other way!

    They won't listen to a word you have to say no matter how much experience you have and you won't be the owner of your own work. There is an incredible amount of micromanagement and favouritism and the wrong decisions will be made because of it. There is no communication between workers and the leadership team. When hiring for higher positions, there are two things you have to worry about, sexism and nepotism.

    No career or growth options due to the micromanagement.

    Advies aan management

    Steve Jobs once said "It doesn't make sense to hire smart people and then tell them what to do; we hire smart people so they can tell us what to do."

    You are doing the opposite, which is counterproductive and makes people unhappy.

    So many people have left the company out of frustration, wake up now!

    Reactie van albelli

    5 okt. 2018 – Response albelli

    Thank you for taking the time to leave us a review.

    We appreciate your positive comments, but we are sorry to hear that some aspects of your personal experience at albelli were less positive. We... Meer


  10. Nuttig (5)

    "Great fast-growing company, nice colleagues."

    StarStarStarStarStar
    • Balans werk/privé
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Loon en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Technical CRM/E-Mail Marketer in Amsterdam
    Huidige werknemer - Technical CRM/E-Mail Marketer in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Waardeert Directeur

    Ik heb een voltijdbaan bij albelli (Korter dan een jaar)

    Pluspunten

    Growing company with ambitious plans for the future.
    Diverse culture, colleagues open to new ideas. There is space to share your knowledge and possibility to learn from the team.
    Office in a great location. Positive atmosphere

    Minpunten

    I do not have any until now.