Reviews voor albelli | Glassdoor.nl

Reviews van albelli

Bijgewerkt op Jul 9, 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

4.2
81%
Aanbevelen bij een kennis
88%
Waardeert directeur
albelli CEO Tristan Money
Tristan Money
33 Beoordelingen
  1. "Veel autonomie; goede balans tussen werk en privé!"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonymous in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij albelli

    Pluspunten

    - Ontspannen sfeer zonder te veel druk - Personen krijgen veel autonomie - Er is veel ruimte voor werknemers om input te geven en om met creatieve oplossingen te komen - Geen micromanagement - Flexibele werktijden - Echte internationale omgeving - Fantastische kantoorlocatie

    Minpunten

    Teams zijn een beetje van elkaar gescheiden, werken niet veel met elkaar.

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    albelli2019-05-02
  2. "Leuke producten, geen leuke omgang met medewerkers."

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Teamleader in Ypenburg
    Niet aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij albelli voor meer dan 5 jaar

    Pluspunten

    Personeelskorting Voetbal team in Amsterdam Leuke producten en klanten

    Minpunten

    Top management leid bij domineren zonder het team mee te nemen Managers gaan om de zes maanden weg. Maakt het opbouwen van vertrouwen moeilijk De productie teams in Den Haag zijn minder autoritair qua cultuur. Deze worden erg streng geleid en er is niet veel ruimte voor eigen ideeën.

    Advies aan management

    Zorg voor betere interne communicatie en laat mensen ook meepraten en beslissen in hun eigen omgeving.

    albelli2019-03-13
  3. Nuttig (2)

    "kan beter"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Customer Care in Den Haag
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik heb korter dan een jaar als deeltijd bij albelli gewerkt

    Pluspunten

    Collega's en de wil om door te gaan en elkaar te helpen.

    Minpunten

    Management zit erg op tijd te letten per gesprek, klanten mogen niet goed geholpen worden, kost tijd en gaan ten koste van je functie waardering door leiding. Alles moet binnen veel te strakke tijden, leuk voor een doorsnee callcenter, niet voor albelli. Dit levert veel meer werk op, lees contacten wat gewoon onnodig en doodzonde is. Daarbij wordt er erg leuk gepresenteerd hoe geweldig en gezellig het is, maar dit... gaat vooral over locatie amsterdam. De mentaliteit, sfeer en voorzieningen tussen locatie amsterdam en locatie den haag zijn niet te vergelijken met elkaar. Thuiswerken gaat naar aanleiding van behaalde targets, lees je gesprekken zsm afronden en andere contacten zsm afronden. Op deze manier blijf je binnen gestelde tijden en stijgt je functie waardering.

    Meer weergeven

    Advies aan management

    Richt je meer op Kwaliteit, niet op de kwantiteit van gesprekken middels telefoon, chat en/of email Ook als gaat er bijvoorbeeld 'maar' 1% mis, is dat op zoveel orders nog steeds onnodig veel.

    albelli2019-02-23
  4. Nuttig (1)

    "super"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Productiemedewerker in Den Haag
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij albelli

    Pluspunten

    geweldig bedrijf met een super werksfeer

    Minpunten

    er zijn geen min punten

    albelli2019-01-24
  5. Nuttig (4)

    "Fast growing company with a good culture"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Recruiter in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij albelli

    Pluspunten

    + Fast paced e-com environment with growth opportunities + Flat org structure + Good work-life balance + Relaxed and fun environment

    Minpunten

    - Some minor growing pains

    Advies aan management

    Continue the push towards a more data-driven culture and the work on improving the evaluation cycles.

    albelli2018-12-03
  6. Nuttig (5)

    "Dynamic eCom environment with great culture!"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik voltijd gewerkt bij albelli voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    + flat organisation + your role has impact on the growing organisation + great work life balance (+legendary parties) + nice and chill work environment + opportunities as the company grows + fun culture

    Minpunten

    - It is quite dynamic so not suitable for evryone

    Advies aan management

    - Be more visible and directive - Lead by example - Focus more on improving the work conditions in Amsterdam as the company grows in other countries

    albelli2018-11-22
  7. Nuttig (1)

    "Een bedrijf zonder groeimarkt"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Accounting Specialist in Amsterdam
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik deeltijd gewerkt bij albelli voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    Internationaal karakter i.v.m. internationaal personeel, creatieve vibe

    Minpunten

    Hoge doorstroom personeel, gebrek aan visie, matig tot slecht management, angstcultuur

    albelli2018-11-09
  8. Nuttig (2)

    "Goede coaching, slechte afronding"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer in Ypenburg
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijd gewerkt bij albelli

    Pluspunten

    Goede training, fantastische coaching, iedere donderdag vers fruit en de belofte om vanuit huis te kunnen werken.

    Minpunten

    Vriendjespolitiek, en bij een totaal onverwacht spel tussen recruiters en het management kon een derde van het team onaangekondigd vertrekken van de ene op de andere dag, zonder enige vorm van uitleg, terwijl de leiding verstoppertje aan het spelen was.

    Advies aan management

    Behandel je werknemers als mensen, niet als pionen in een spel!

    albelli2018-04-21
  9. Nuttig (5)

    "Groeiend bedrijf met gezellige collega's"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Solutions Architect in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij albelli

    Pluspunten

    Er is bij albelli veel ruimte om je te ontwikkelen. Je kunt werken met de laatste technieken en voorstellen doen voor verbeteringen. Ook is er de mogelijkheid om trainingen te doen of conferenties bij te wonen. Het bedrijf is internationaal en het is leuk om met collega's uit verschillende landen samen te werken. De sfeer is informeel en gemoedelijk. Elke vrijdag is er een borrel en 2x per jaar een feest met het... hele bedrijf. De locatie is ook een pluspunt: direct naast het centraal station van Amsterdam.

    Meer weergeven

    Minpunten

    Het bedrijf groeit en daardoor is verandering normaal. Ik vind dit zelf geen probleem, maar ik kan me voorstellen dat dit niet voor iedereen is weggelegd.

    Advies aan management

    Zorg dat de informele sfeer behouden blijft en dat we onszelf als bedrijf blijven ontwikkelen.

    albelli2017-02-15
  10. "Top bedrijf"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Web Developer in Amsterdam, OH
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb gewerkt bij albelli voor meer dan 3 jaar

    Pluspunten

    Leuke collega's, veel groeimogelijkheden. Veel vrijheid in aanpak.

    Minpunten

    Groet zo hard dat menselijkheid soms verdwijnt. Springt op elke werkmethode hype.

    Advies aan management

    Kijk vooral waar je goed in bent en bewaar dat.

    albelli2019-01-03
Er zijn 46 reviews gevonden