Reviews voor albelli | Glassdoor.nl

Reviews van albelli

Bijgewerkt op 12 jun 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

4.2
81%
Aanbevelen bij een kennis
88%
Waardeert directeur
albelli CEO Tristan Money
Tristan Money
33 Beoordelingen
  1. Nuttig (1)

    "Dynamisch, coöperatief & leuk."

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Content Manager in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik voltijd gewerkt bij albelli voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    Internationale werkomgeving, waarin collega's vrienden worden. Dynamisch & coöperatief. De drang om te groeien. Geweldig voor marketeers, digitale specialisten, IT & productie, professionals Training & kansen voor het leiderschap. Snelle tempo. Leuk - Ze vieren behaalde successen. Werk hard, speel hard!

    Minpunten

    Heel weinig. De gebruikelijke strijd die gepaard gaat met een matrixorganisatie en een snelle groei van een start-up bedrijf. Maar onder de nieuwe algemeen directeur kwam een goede focus op strategie, professionalisering van personeelszaken, het samenvoegen van productie & en hoofdkantoor om 'één bedrijf' te creëren en een sterke wens om samenwerking tussen afdelingen te stimuleren, ondersteund door een goed... leiderschapsteam.

    Meer weergeven

    Advies aan management

    Blijf doen wat je doet. Luisteren naar je mensen, inspireren/veranderingen aandrijven & groei en samen met hen vieren! Nadat ik het bedrijf heb verlaten, heb ik veel van mijn albelli lessen en 'spelregels' toegepast in mijn nieuwe bedrijven!

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    albelli2019-06-12
  2. Nuttig (2)

    "Goed bedrijf, maar raakt langzamerhand achter"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Software Engineer in Amsterdam
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij albelli voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    * Leuke collega's * Uitstekende balans tussen werk en privé * Afhankelijk van het team, mogelijkheid om nieuwe technologieën en processen uit te proberen * Uitstekende kantoorlocatie naast Amsterdam Centraal Station * Een cloud en DevOps georiënteerde cultuur * Budget om congressen bij te wonen * Uitstekende feestjes

    Minpunten

    * Te veel vergaderingen, soms ben je meer tijd kwijt aan vergaderingen dan aan daadwerkelijk je werk doen. * Loskoppeling tussen C-niveau en de rest van het bedrijf, beslissingen lijken niet helemaal transparant. Dit is verbeterd voor sommige recente projecten, maar is nog niet goed genoeg. * Gebrek aan leiderschap, voor sommige projecten zul je zelf leiding moeten nemen, ook al is dat niet jouw verantwoordelijkheid.... Soms zullen besluitvormers geen beslissing nemen met betrekking tot een project, waardoor je je eigen beslissingen moet nemen in voor- en tegenspoed. * Teams werken geïsoleerd van elkaar, elk team is als een eiland, wat tot afbreuk leidt tussen de verschillende technologie teams en gebrek aan kennisdeling tussen teams. * Gebrek aan groeimogelijkheden, behalve als je bereid bent om mensen te managen, is er geen echte kans om te groeien. * Gebrek aan aandacht voor feedback van personeel, er zijn een aantal basis dingen die dagelijks verergeren, zoals lunch, maar niemand die hier iets aan doet.

    Meer weergeven

    Advies aan management

    Besteed aandacht aan de feedback van werknemers, er zijn al hele goede mensen vertrokken omdat zij het gevoel hadden dat niemand aandacht schenkt of omdat niemand instapt om hen te ondersteunen. Het hebben van beslissingseffectiviteitstrainingen is niet genoeg om leiderschap en communicatie binnen het bedrijf te verbeteren. Leid door het goede voorbeeld te geven door projecten aan te sturen, door deel te nemen aan... retrospectieve vergaderingen en mensen te horen, door middelen ter beschikking te stellen en teams te ondersteunen om dat te laten gebeuren. In plaats van deadlines te bepalen en te hopen op het beste. Investeer in communicatieruimten voor teams, speciaal voor technologieteams. Leer positief geïnformeerde feedback te geven aan technologieteams, in plaats van alleen naar de falende dingen te wijzen en meningen te geven. Definieer loopbaantrajecten voor ingenieurs, niet allemaal willen we managers zijn, ook prikkels definiëren om mensen te motiveren, de beoordeling op jaarbasis is gedateerd en niet genoeg om ingenieurs te behouden. Stop met het maken van commissies om dingen te laten gebeuren, die helaas nooit gebeuren. En begin met het maken en communiceren van beslissingen voor de dingen waar medewerkers om geven.

    Meer weergeven
    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    albelli2019-04-24
  3. Nuttig (1)

    "Geweldige werkomgeving."

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Data Engineer in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij albelli

    Pluspunten

    - Goede bedrijfscultuur: agile en jong - Werkt op basis van data: soepele overgang naar een modernere aanpak - Nadruk op de persoonlijkheid en houding van nieuwe werknemers; er wordt niet puur naar de technische vaardigheden gekeken, wat leidt tot geweldige teams van collega's binnen het hele bedrijf

    Minpunten

    -Toepassing van agile-methodologie kan worden verbeterd

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    albelli2019-04-09
  4. "Geweldig bedrijf"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonymous in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij albelli

    Pluspunten

    - Geweldige internationale bedrijfscultuur, leuke collega's en over het algemeen een hele goede sfeer in het kantoor - Werknemers krijgen de mogelijkheid om te groeien binnen het bedrijf en om meer verantwoordelijkheid te krijgen - Vlakke hiërarchie, cultuur van openheid en samenwerking, maar tegelijkertijd erg professioneel - Goede balans tussen werken en leven -Perfecte locatie, goede voordelen

    Minpunten

    - Geen echte minpunten, maar cursussen Nederlands voor de internationale werknemers zou fijn zijn

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    albelli2019-04-11
  5. Nuttig (1)

    "Verspil je tijd niet"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Medewerker Klantenservice in Den Haag
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb korter dan een jaar als deeltijd bij albelli gewerkt

    Pluspunten

    Er zijn geen voordelen aan werken bij Albelli

    Minpunten

    Ze geven je een 0-urencontract en doen vervolgens wat ze maar willen met je rooster

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    albelli2019-04-10
  6. Nuttig (4)

    "Leuk en ontspannen bedrijf"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - HR Business Partner in Den Haag
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij albelli

    Pluspunten

    Albelli is een bedrijf waar nieuwe werknemers met open armen worden ontvangen. Wat ik echt fijn vind aan het bedrijf, is dat de collega's open en eerlijk tegen elkaar zijn. Samen zorgen we dat we ons doel bereiken.

    Minpunten

    Ik heb nog geen negatieve punten ontdekt

    Advies aan management

    Er zijn twee locaties: één in Den Haag en één in Amsterdam. Zorg dat deze locaties samen als één bedrijf voelen.

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    albelli2018-11-21
  7. Nuttig (6)

    "Het is een goede plek, accepteer de baan"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Ontwerper in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij albelli

    Pluspunten

    Er zijn een hoop aardige mensen over het algemeen. Beste online drukkerij waar ik voor heb gewerkt. De locatie van het kantoor is ideaal, pal naast Centraal Station, en is dus goed toegankelijk voor het woon-werkverkeer. Fatsoenlijke arbeidsvoorwaarden. Ik heb de kans om in een team te werken dat mij, mijn groei en mijn sterktes ondersteunt, en dat mij blijk van waardering geeft voor wat ik doe. Goede balans... en flexibiliteit.

    Meer weergeven

    Minpunten

    Kantoor kan wat rumoerig zijn

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    albelli2018-10-23
  8. Nuttig (3)

    "Aan het veranderen, en niet ten goede"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonymous in Amsterdam
    Niet aanbevolen

    Ik voltijd gewerkt bij albelli voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    - Goede locatie - Gratis drankjes - Toffe collega's.

    Minpunten

    Ik kan niet voor alle afdelingen spreken, want sommigen lijken het best goed te hebben. Maar als je in online marketing zit en eraan denkt om hier te beginnen, ren dan de andere kant op! Ze luisteren niet naar een woord dat je te zeggen hebt, ongeacht hoeveel ervaring je hebt en je bent niet de eigenaar van je eigen werk. Er is ongelofelijk veel micromanagement en vriendjespolitiek en daardoor zullen de verkeerde... beslissingen worden genomen. Er is geen communicatie tussen werknemers en het leiderschapsteam. Bij het aannemen van hogere functies zijn er twee dingen waar je je zorgen over moet maken, seksisme en nepotisme. Geen carrière- of groeiopties vanwege het micromanagement.

    Meer weergeven

    Advies aan management

    Steve Jobs zei ooit: "Het is niet logisch om slimme mensen in dienst te nemen en hen vervolgens te vertellen wat ze moeten doen; we nemen slimme mensen in dienst zodat ze ons kunnen vertellen wat ze moeten doen." Je doet het tegenovergestelde, wat contraproductief is en mensen ongelukkig maakt. Zoveel mensen hebben het bedrijf verlaten uit frustratie, wordt eens wakker!

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    albelli2018-10-02
  9. Nuttig (2)

    "geweldig bedrijf!"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonymous in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij albelli voor 3 jaar

    Pluspunten

    leuk, hard werken & hard spelen, geweldige locatie (naast het Centraal Station)

    Minpunten

    tot nu toe geen

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    albelli2018-06-12
Er zijn 46 reviews gevonden