Reviews van albelli

Bijgewerkt op 2 jul 2020

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .
4.0
80%
Aanbevelen bij een kennis
83%
Waardeert directeur
albelli CEO Tristan Money
Tristan Money
39 Beoordelingen
  1. "Top bedrijf"

    4.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Web Developer in Amsterdam, OH
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb gewerkt bij albelli voor meer dan 3 jaar

    Pluspunten

    Leuke collega's, veel groeimogelijkheden. Veel vrijheid in aanpak.

    Minpunten

    Groet zo hard dat menselijkheid soms verdwijnt. Springt op elke werkmethode hype.

    Verder lezen

    Reactie van albelli

    January 9, 2019Response albelli

    We vinden het heel fijn om te horen dat je genoten hebt van de tijd die je bij ons door hebt gebracht en wensen je veel succes bij je volgende uitdaging! (We love to hear that you have enjoyed the time you have spent with us and wish you all the best in your next challenge!)

  2. Nuttig (2)

    "Nooit een saai moment"

    5.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij albelli

    Pluspunten

    Het bedrijf investeert continu in verbeteringen Geweldige samenwerking voor gezamenlijke doelen Serieus aannamebeleid, voor talent en voor culturele fit Geweldige feesten, lunch, koffie, kantoorvoordelen

    Minpunten

    Ambitieuze doelen kunnen de werkdruk opvoeren

    Verder lezen
    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel

    Reactie van albelli

    November 26, 2019Response albelli

    Thank you for taking the time to write this review! We are glad to hear you have a good experience working with albelli. Thank you for your feedback regarding the culture in our offices. This is something we are spending a lot of time working on as part of our people plan for the coming year, which we launched this month. If you have any more feedback, please feel reach to reach out to the HR or recruitment team :)

  3. Nuttig (6)

    "Micromanagement en kinderachtigheid overheersen hier"

    3.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer in Amsterdam
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij albelli voor meer dan 8 jaar

    Pluspunten

    Innovatief IT-bedrijf met kantoren naast het Centraal Station.

    Minpunten

    Albelli is een internationaal bedrijf met Nederlandse denkwijzen. De nationale neiging tot botheid bij het uiten van meningen zorgt vaak voor ongemakkelijke sociale interacties met werknemers van andere niet-westerse Europese landen. Ze blijven moeite hebben met dit probleem.

    Verder lezen
    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel

    Reactie van albelli

    August 27, 2019Response albelli

    Thanks for the feedback - we appreciate it. We are sorry you feel this way about your experience in albelli. We are committed to making this a comfortable and collaborative workplace for all our employees and we are always striving for better communication. We will certainly listen to your advice to continue to improve ourselves as an employer.

  4. Nuttig (1)

    "Dynamisch, coöperatief & leuk."

    4.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Content Manager in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik voltijd gewerkt bij albelli voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    Internationale werkomgeving, waarin collega's vrienden worden. Dynamisch & coöperatief. De drang om te groeien. Geweldig voor marketeers, digitale specialisten, IT & productie, professionals Training & kansen voor het leiderschap. Snelle tempo. Leuk - Ze vieren behaalde successen. Werk hard, speel hard!

    Minpunten

    Heel weinig. De gebruikelijke strijd die gepaard gaat met een matrixorganisatie en een snelle groei van een start-up bedrijf. Maar onder de nieuwe algemeen directeur kwam een goede focus op strategie, professionalisering van personeelszaken, het samenvoegen van productie & en hoofdkantoor om 'één bedrijf' te creëren en een sterke wens om samenwerking tussen afdelingen te stimuleren, ondersteund door een goed leiderschapsteam.

    Verder lezen
    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
  5. "Veel autonomie; goede balans tussen werk en privé!"

    5.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonymous in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij albelli

    Pluspunten

    - Ontspannen sfeer zonder te veel druk - Personen krijgen veel autonomie - Er is veel ruimte voor werknemers om input te geven en om met creatieve oplossingen te komen - Geen micromanagement - Flexibele werktijden - Echte internationale omgeving - Fantastische kantoorlocatie

    Minpunten

    Teams zijn een beetje van elkaar gescheiden, werken niet veel met elkaar.

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel

    Reactie van albelli

    May 27, 2019Response albelli

    Thanks for your feedback and we are happy you value our work-life balance! We are continuously working to improve our cross team collaboration.

  6. Nuttig (2)

    "Goed bedrijf, maar raakt langzamerhand achter"

    4.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Software Engineer in Amsterdam
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij albelli voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    * Leuke collega's * Uitstekende balans tussen werk en privé * Afhankelijk van het team, mogelijkheid om nieuwe technologieën en processen uit te proberen * Uitstekende kantoorlocatie naast Amsterdam Centraal Station * Een cloud en DevOps georiënteerde cultuur * Budget om congressen bij te wonen * Uitstekende feestjes

    Minpunten

    * Te veel vergaderingen, soms ben je meer tijd kwijt aan vergaderingen dan aan daadwerkelijk je werk doen. * Loskoppeling tussen C-niveau en de rest van het bedrijf, beslissingen lijken niet helemaal transparant. Dit is verbeterd voor sommige recente projecten, maar is nog niet goed genoeg. * Gebrek aan leiderschap, voor sommige projecten zul je zelf leiding moeten nemen, ook al is dat niet jouw verantwoordelijkheid. Soms zullen besluitvormers geen beslissing nemen met betrekking tot een project, waardoor je je eigen beslissingen moet nemen in voor- en tegenspoed. * Teams werken geïsoleerd van elkaar, elk team is als een eiland, wat tot afbreuk leidt tussen de verschillende technologie teams en gebrek aan kennisdeling tussen teams. * Gebrek aan groeimogelijkheden, behalve als je bereid bent om mensen te managen, is er geen echte kans om te groeien. * Gebrek aan aandacht voor feedback van personeel, er zijn een aantal basis dingen die dagelijks verergeren, zoals lunch, maar niemand die hier iets aan doet.

    Verder lezen
    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel

    Reactie van albelli

    June 4, 2019Response albelli

    Thank you for your feedback. You clearly address the areas we are working to improve; thanks! Only honest and direct feedback likes this will make us better. It is great to hear that we are progressing on the topic of transparency as this is something we are continuously trying to make better. We will take on board your other feedback and please feel free to speak to your manager or HR about any other concerns you may have.

  7. Nuttig (1)

    "Geweldige werkomgeving."

    5.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Data Engineer in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij albelli

    Pluspunten

    - Goede bedrijfscultuur: agile en jong - Werkt op basis van data: soepele overgang naar een modernere aanpak - Nadruk op de persoonlijkheid en houding van nieuwe werknemers; er wordt niet puur naar de technische vaardigheden gekeken, wat leidt tot geweldige teams van collega's binnen het hele bedrijf

    Minpunten

    -Toepassing van agile-methodologie kan worden verbeterd

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel

    Reactie van albelli

    May 27, 2019Response albelli

    Thank you for taking the time to share your feedback! We are glad you like our working environment and we are working hard to ensure our agile way of working is continuously improving.

  8. "Geweldig bedrijf"

    5.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonymous in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij albelli

    Pluspunten

    - Geweldige internationale bedrijfscultuur, leuke collega's en over het algemeen een hele goede sfeer in het kantoor - Werknemers krijgen de mogelijkheid om te groeien binnen het bedrijf en om meer verantwoordelijkheid te krijgen - Vlakke hiërarchie, cultuur van openheid en samenwerking, maar tegelijkertijd erg professioneel - Goede balans tussen werken en leven -Perfecte locatie, goede voordelen

    Minpunten

    - Geen echte minpunten, maar cursussen Nederlands voor de internationale werknemers zou fijn zijn

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel

    Reactie van albelli

    May 27, 2019Response albelli

    We’re so glad to hear you’re happy at albelli! Thank you for your feedback, we are always working on giving our employees the best benefits possible and making sure international employees have a smooth transition to the Netherlands.

  9. Nuttig (2)

    "Verspil je tijd niet"

    1.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Medewerker Klantenservice in Den Haag
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb korter dan een jaar als deeltijd bij albelli gewerkt

    Pluspunten

    Er zijn geen voordelen aan werken bij Albelli

    Minpunten

    Ze geven je een 0-urencontract en doen vervolgens wat ze maar willen met je rooster

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel

    Reactie van albelli

    May 2, 2019Response albelli

    We are sorry to hear that this was your experience with albelli. As we work with peak seasons, we often look for people on a temporary basis to tackle this peak and the busyness that comes with it. During this time, we do our best to guarantee a minimum number of hours, but because it is so unpredictable, sometimes it is quieter and there isn’t as many hours of work available. When this happens, we work with the employees to see who might want to take time off to balance it out. Again, we are very sorry that you left albelli with this experience. We will take this on board and learn from it for the future.

  10. Nuttig (4)

    "Leuk en ontspannen bedrijf"

    5.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - HR Business Partner in Den Haag
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij albelli

    Pluspunten

    Albelli is een bedrijf waar nieuwe werknemers met open armen worden ontvangen. Wat ik echt fijn vind aan het bedrijf, is dat de collega's open en eerlijk tegen elkaar zijn. Samen zorgen we dat we ons doel bereiken.

    Minpunten

    Ik heb nog geen negatieve punten ontdekt

    Verder lezen
    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel

    Reactie van albelli

    November 23, 2018Response albelli

    Nice to hear that you enjoy our culture and working with us. We doing our best to cultivate a sense of community for our employees in all different locations.

Er zijn 23 reviews gevonden