Reviews voor Software Engineer bij albelli | Glassdoor.nl

albelli Software Engineer Reviews

Bijgewerkt op 24 apr 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

4.0
100%
Aanbevelen bij een kennis
albelli CEO Tristan Money
Tristan Money
0 beoordeling
 1. Nuttig (2)

  "Goed bedrijf, maar raakt langzamerhand achter"

  SterSterSterSterSter
  • Werk/privé-balans
  • Cultuur en waarden
  • Carrière­mogelijkheden
  • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
  • Senior management
  Huidige werknemer - Software Engineer in Amsterdam
  Aanbevolen
  Neutraal vooruitzicht
  Geen mening over directeur

  Ik werk voltijd bij albelli voor meer dan een jaar

  Pluspunten

  * Leuke collega's * Uitstekende balans tussen werk en privé * Afhankelijk van het team, mogelijkheid om nieuwe technologieën en processen uit te proberen * Uitstekende kantoorlocatie naast Amsterdam Centraal Station * Een cloud en DevOps georiënteerde cultuur * Budget om congressen bij te wonen * Uitstekende feestjes

  Minpunten

  * Te veel vergaderingen, soms ben je meer tijd kwijt aan vergaderingen dan aan daadwerkelijk je werk doen. * Loskoppeling tussen C-niveau en de rest van het bedrijf, beslissingen lijken niet helemaal transparant. Dit is verbeterd voor sommige recente projecten, maar is nog niet goed genoeg. * Gebrek aan leiderschap, voor sommige projecten zul je zelf leiding moeten nemen, ook al is dat niet jouw verantwoordelijkheid. Soms zullen besluitvormers geen beslissing nemen met betrekking tot een project, waardoor je je eigen beslissingen moet nemen in voor- en tegenspoed. * Teams werken geïsoleerd van elkaar, elk team is als een eiland, wat tot afbreuk leidt tussen de verschillende technologie teams en gebrek aan kennisdeling tussen teams. * Gebrek aan groeimogelijkheden, behalve als je bereid bent om mensen te managen, is er geen echte kans om te groeien. * Gebrek aan aandacht voor feedback van personeel, er zijn een aantal basis dingen die dagelijks verergeren, zoals lunch, maar niemand die hier iets aan doet.

  Meer weergeven

  Advies aan management

  Besteed aandacht aan de feedback van werknemers, er zijn al hele goede mensen vertrokken omdat zij het gevoel hadden dat niemand aandacht schenkt of omdat niemand instapt om hen te ondersteunen. Het hebben van beslissingseffectiviteitstrainingen is niet genoeg om leiderschap en communicatie binnen het bedrijf te verbeteren. Leid door het goede voorbeeld te geven door projecten aan te sturen, door deel te nemen aan retrospectieve vergaderingen en mensen te horen, door middelen ter beschikking te stellen en teams te ondersteunen om dat te laten gebeuren. In plaats van deadlines te bepalen en te hopen op het beste. Investeer in communicatieruimten voor teams, speciaal voor technologieteams. Leer positief geïnformeerde feedback te geven aan technologieteams, in plaats van alleen naar de falende dingen te wijzen en meningen te geven. Definieer loopbaantrajecten voor ingenieurs, niet allemaal willen we managers zijn, ook prikkels definiëren om mensen te motiveren, de beoordeling op jaarbasis is gedateerd en niet genoeg om ingenieurs te behouden. Stop met het maken van commissies om dingen te laten gebeuren, die helaas nooit gebeuren. En begin met het maken en communiceren van beslissingen voor de dingen waar medewerkers om geven.

  Meer weergeven
  Vertaald uit het Engels
  Toon origineel
  albelli2019-04-24
Er is 1 review gevonden