Reviews van bioMérieux

- Meest recent
- Hoogste beoordeling
- Laagste beoordeling
- 3,06 apr. 2023Software EngineerVoormalige werknemer
Pluspunten
Given the fact that bioMérieux is a big solid company, things like HR/Payroll/onboarding are really well organized.
Minpunten
Not everyone is up-to-date with modern software development which can lead to unwieldy and time consuming procedures which can affect delivery time significantly.
- 5,04 dec. 2022IT SpecialistHuidige werknemer
Pluspunten
Aangename werksfeer, goeie voordelen, topmanager
Minpunten
Geen enkel waar ik nu op kan komen
Veelgestelde vragen over bioMérieux-reviews
bioMérieux heeft een algemene beoordeling van 4,0 uit een maximaal mogelijke score van 5, gebaseerd op meer dan 1.093 reviews die anoniem zijn achtergelaten door werknemers. 80% van de werknemers zou werken bij bioMérieux aanraden aan vrienden en 73% heeft positieve vooruitzichten voor het bedrijf. Deze beoordeling is de afgelopen 12 maanden met -3% verslechterd.
Op basis van anoniem ingediende Glassdoor-reviews beoordelen werknemers van bioMérieux hun vergoeding en arbeidsvoorwaarden met 3,9 uit een maximaal mogelijke score van 5. Lees meer over salarissen en arbeidsvoorwaarden bij bioMérieux. Deze beoordeling is de afgelopen 12 maanden met -1% verslechterd.
Op basis van Glassdoor-reviews zou 80% van de werknemers van bioMérieux vrienden aanraden om daar te werken. Werknemers beoordeelden bioMérieux met een waarde van 3,8 uit een maximaal mogelijke score van 5 voor de balans tussen het werk- en privéleven, 4,0 voor cultuur en waarden en 3,6 voor loopbaanmogelijkheden.