Reviews voor iPlace | Glassdoor.nl

Reviews van iPlace

Bijgewerkt op 4 aug 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 622 reviews gevonden

4.6
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
98%
Aanbevelen bij een kennis
99%
Waardeert directeur
Hank Levine
257 Beoordelingen
  1. "Recruiter"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijd gewerkt bij iPlace

    Pluspunten

    Fun loving work culture, Awesome

    Minpunten

    I my work tenure I didnt faced any

    Advies aan management

    Non

    iPlace2019-08-04
  2. Nuttig (1)

    "Great Place To Work"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Recruiter in Pune City
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij iPlace

    Pluspunten

    Great work environment, Good management

    Minpunten

    No cons as if yet

    iPlace2019-06-28
  3. "Truly a Great place to work"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Executive - Data Analytics in Poona
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij iPlace

    Pluspunten

    Excellent work culture with loads of opportunities to grow and learn. Self propelled growth through Launchpad.

    Minpunten

    No cons as of now

    Advies aan management

    None

    iPlace2019-06-28
  4. "My experience"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Associate Recruiter in Pune City
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij iPlace

    Pluspunten

    Most of the employees here are drizzling to converse with and some are veritable. The clients you work with are magnificent and truly need to roll out a positive improvement in their work environment.

    Minpunten

    As if now none that we can count.

    Advies aan management

    Keep growing!

    iPlace2019-06-28
  5. "Good place to work."

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Associate Recruiter in Poona
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij iPlace voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    - Good work culture - Great benefits - Growth opportunities

    Minpunten

    - Coffee machine :( - Only the coffee machine.

    iPlace2019-06-28
  6. "Performance Driven Culture"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Sourcing Professional in Poona
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij iPlace voor 5 jaar

    Pluspunten

    -One of the highly paid companies -Purely performance driven culture -Open door policy

    Minpunten

    Nothing that I could think as of now

    Advies aan management

    Keep coming up with innovative ways to boost performance based environment, that is the uniqueness.

    iPlace2019-06-28
  7. ""#iPlace- Combo of work and fun""

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Associate Recruiter in Poona
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij iPlace

    Pluspunten

    Iplace is a company with well organized management where you perform and grow. It also offers work life balance and of course great incentive structure.

    Minpunten

    no part time opportunities available

    Advies aan management

    NA

    iPlace2019-06-28
  8. ""Great place to work with good environment""

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Associate Recuriter in Poona
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij iPlace

    Pluspunten

    1. Great Culture 2. Friendly co-workers. 3. Positive attitude from the management for any support. 4. Performance based appraisals. Overall a good company to work with.

    Minpunten

    I don't find any cons in working with iPlace.

    Advies aan management

    Nothing

    iPlace2019-06-28
  9. "Good Place"

    SterSterSterSterSter
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik werk voltijd bij iPlace

    Pluspunten

    Growth Opportunities, Good Environment, employee Centric, Job Security

    Minpunten

    Develop a comfort zone

    iPlace2019-06-28
  10. "The best place to work!"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Associate Recruiter in Poona
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij iPlace voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Great work culture Very good incentives Opportunities to grow Transparency

    Minpunten

    None, Nothing at the moment.

    iPlace2019-06-28
Er zijn 622 reviews gevonden