Vragen tijdens solliciteren bij ACT Commodities | Glassdoor.nl

Vragen tijdens solliciteren bij ACT Commodities

Sollicitaties bij ACT Commodities

2 Sollicitatiereviews

Ervaring

Ervaring
0%
0%
100%

Sollicitatiegesprek gekregen via

Sollicitatiegesprek gekregen via
100%

Moeilijkheid

1,0
Gemiddeld

Moeilijkheid

Moeilijk
Gemiddeld
Gemakkelijk
Reviews geschreven in het:Nederlands (2), Engels (25), Frans (1), Italiaans (1)
 1. Nuttig (4)  

  Sollicitatiegesprek voor de functie Trader

  Kandidaat voor anonieme sollicitatie in Amsterdam
  Geen aanbod
  Negatieve ervaring
  Eenvoudig sollicitatiegesprek

  (Vertaald uit het Engels)

  Sollicitatie

  Ik heb online gesolliciteerd. De procedure duurde een week. Ik heb gesolliciteerd bij ACT Commodities (Amsterdam).

  Sollicitatiegesprek

  Het is een zeer onprofessioneel bedrijf en oppervlakkig in de afhandeling van je sollicitatie en tijdens de procedure. Eerst kreeg ik, als verrassing een telefoontje van Personeelszaken. Het gesprek onthulde niet echt meer behalve dat er een belangrijk sociaal gedeelte aan vast hangt na het werk. Na een eerste gesprek, werd ik ingedeeld om te spreken met het Hoofd van de regionale afdeling. Op de dag wanneer het tweede interview was gepland, kreeg ik geen telefoontje of bericht. Ik probeerde vergeefs om personeelszaken te bereiken om het te checken. Na een e-mail van Personeelszaken, die ik de week erop kreeg, kreeg ik geen excuus of een nieuwe datum. De nacht voor dat het nieuwe interview was gepland, kreeg ik een e-mail van Personeelszaken waarin ze me vroegen een online video op te nemen en een paar standaardvragen te beantwoorden. Er werd mij herhaaldelijk verteld me niet te druk te maken over de vragen die ik moest beantwoorden. Ik postte dezelfde avond de video. Het telefonisch inhaalgesprek voor de volgende dag, vond ook nooit plaats. In plaats daar van kreeg ik een heel raar belletje om het goed te maken, waar ze mijn aanvraag wegwerkte. Het bedrijf lijkt zeer onethisch in het proces van inhuren en dit zou je oneerlijke kansen kunnen noemen (verdenking van het inhuren op uiterlijk / leeftijd / geslacht ...).

  Sollicitatievragen

  • Geen materiaalvragen hoe dan ook. Je wordt aangenomen op je uiterlijk en sociale bekwaamheid.   Vraag beantwoorden

 2. Nuttig (3)  

  Sollicitatiegesprek voor de functie Trader

  Kandidaat voor anonieme sollicitatie in Amsterdam
  Geen aanbod
  Negatieve ervaring
  Eenvoudig sollicitatiegesprek

  (Vertaald uit het Engels)

  Sollicitatie

  Ik heb online gesolliciteerd. De procedure duurde 6 dagen. Ik heb gesolliciteerd bij ACT Commodities (Amsterdam) in april 2012.

  Sollicitatiegesprek

  Heb online gesolliciteerd, werd de volgende dag door personeelszaken gebeld om een paar fundamentele vragen te beantwoorden via de telefoon en er werd mij verteld dat ik een link zou ontvangen voor een video-interview. Heb het video-interview gedaan, wat wederom uit best fundamentele dingen bestond, waarna ik een telefonisch interview kreeg met het hoofd van de lokale balie waar mijn positie was. Heb weer veel heel fundamentele vragen beantwoord en ik werd achteraf verteld dat ik geen aanbod zou krijgen omdat ik verkoopervaring miste. Het hele ding leek bijzonder raar toen ik dezelfde reclame voor dezelfde baan nog voor een jaar zag. Ik weet niet wat ze doen maar ze zijn hoogstwaarschijnlijk niet geïnteresseerd in het aannemen van iemand.

  Sollicitatievragen

Er zijn geen andere reviews in het Nederlands voor dit bedrijf. Reviews weergeven die zijn geschreven in het: Engels (25), Frans (1), Italiaans (1)

Laat uw droombaan niet aan u voorbijgaan
Upload een cv zodat u overal eenvoudiger op vacatures kunt solliciteren. U kunt dit eenvoudig instellen.