Sollicitatie
Ik heb online gesolliciteerd. De procedure duurde Meer dan 4 weken. Ik heb gesolliciteerd bij Bol.com in september 2020.
Stap 1: aanmelden met motivatiebrief en CV
*1.5 week gewacht*
Stap 2: online assessment gemaakt, bestaat uit
- Verbaal rederen,
- Numeriek redeneren mbv grafieken en tabellen
- Inductief logisch denken (patroon herkennen uit figuren met letters en cijfers)
- Deductief logisch denken (vergelijkbaar met een sudoku met figuren ipv cijfers)
- Persoonlijksheidstest
* 2 dagen gewacht*
Stap 3: 1e gesprek
Sollicitatie
Ik heb online gesolliciteerd. De procedure duurde 4 weken. Ik heb gesolliciteerd bij Bol.com (Utrecht) in maart 2020.
Sollicitatiegesprek
Efficient, professioneel, to the point. Goede en relevante gesprekspartners, ruimte om ook het bedrijf te leren kennen, wat relevant is als je als senior binnenkomt. Uitstekende opvolging en prima aanbieding. Er werd goed geluisterd en goede dossiervorming.
Nuttig (2)
Sollicitatie
Ik heb via rekrutering gesolliciteerd. De procedure duurde 5 dagen. Ik heb gesolliciteerd bij Bol.com (Utrecht) in januari 2020.
Sollicitatiegesprek
Had het iets formeler verwacht maar was juist heel persoonlijk. Had me hier minder op voorbereid. Erg jonge en informele sfeer, wat opzich prima is, moet je maar net van houden.
Sollicitatie
Ik heb online gesolliciteerd. De procedure duurde 2 weken. Ik heb gesolliciteerd bij Bol.com (Utrecht) in oktober 2019.
Sollicitatiegesprek
Telefonisch eerste contact, meeredere tests en vervolgens meerdere gesprekken op locatie. Na het gesprek op locatie is er een aanbod gedaan. Alle gesprekken waren erg gemoedelijk en de communicatie ook. Heb dit dan ook als erg prettig ervaren. Tijdens de gesprekken werden er geen onnodige vragen gesteld en kreeg ik zelf ook ruimte om vragen te stellen.
Sollicitatie
Ik heb online gesolliciteerd. De procedure duurde 3 dagen. Ik heb gesolliciteerd bij Bol.com (Utrecht).
Sollicitatiegesprek
Telefonisch interview als eerste ronde,
Daarna een on-line capaciteitentest en een linux system engineering test, gevolgd door evaluatie en gesprekken met managers.
Iedereen die ik sprak was enthousiast over bol.com en hun functie, dat was erg fijn. Tegelijkertijd was dit een van de moeilijkere sollicitatieprocedures die ik gevolgd heb.
Nuttig (1)
Sollicitatiegesprek
2 rondes inclusief testen, waarbij de eerste ronde met name gaat over algemene motivatie en de tweede ronde zich meer richt op functie specifieke vragen en klik met de manager
Sollicitatie
Ik heb via rekrutering gesolliciteerd. Ik heb gesolliciteerd bij Bol.com.
Sollicitatiegesprek
Via recruiter in gesprek gekomen bij BOL.com, daar gesprek gehad die exact 1 uur duurde. Vanwege de grote groei van het bedrijf zijn sollicitatiegesprekken heel strict gemaakt, waarbij je 45 min geïnterviewd wordt en direct hierna te horen krijgt of je wel/niet geschikt bent.
Sollicitatie
De procedure duurde Meer dan 4 weken. Ik heb gesolliciteerd bij Bol.com (Amsterdam).
Sollicitatiegesprek
Via de banensite gesolliciteerd. Fijn contact met reqruitment en duidelijke procedure. Verschillende testen gemaakt met af en toe lastige vragen, daarnaast gesprekken met mensen van HR en de afdeling zelf. Geen negatieve punten.
Sollicitatie
Ik heb via een werknemersdoorverwijzing gesolliciteerd. De procedure duurde 1 dag. Ik heb gesolliciteerd bij Bol.com (Utrecht) in maart 2019.
Sollicitatiegesprek
Nog nooit zo'n slecht gevoel gehad na een sollicitatie. Recruiter Saskia was enorm vooringenomen over huidige werkgever, stelde eigenlijk geen vragen en maakte haar eigen verhaal dat het geen match was. Terwijl huidige functie perfect aansloot. Hiring Manager had aanvankelijk zeker interesse, maar deze ervaring bracht me niet verder dan een eerste screening. Grote misser, dacht dat dit een bedrijf was dat voor integriteit stond.
Sollicitatie
Ik heb via een werknemersdoorverwijzing gesolliciteerd. De procedure duurde 2 weken. Ik heb gesolliciteerd bij Bol.com (Utrecht).
Sollicitatiegesprek
Via mijn netwerk een gesprek geregeld met iemand van inkoopafdeling. 2 weken nadat contactpersoon voor mij een balletje op had gegooid, werd ik uitgenodigd door gesprek met haar en een collega. Goed gesprek gehad met de standaard vragen.
Sollicitatievragen
Would you like us to review something? Please describe the problem with this {0} and we will look into it.
Your feedback has been sent to the team and we'll look into it.
Dit vervangt het huidige uitgelichte sollicitatiegesprek voor gericht bedrijfsprofiel voor this? Weet u zeker dat u het wilt vervangen?
Weet u zeker dat u dit sollicitatiegesprek niet wilt tonen voor gericht bedrijfsprofiel voor this?
Reactie van Bol.com
seconden geleden