Cover image for CimSolutions

Actieve werkgever

Een sollicitatiegesprek toevoegen

Sollicitatievragen bij CimSolutions

Bijgewerkt op 31 okt. 2021

Als u wilt filteren op sollicitatiegesprekken, moet u zich of .
7 van meer dan 7 sollicitatiegesprekken gevonden

MoeilijkGemiddeldMakkelijk

Sollicitaties naar topfuncties bij CimSolutions

Ik heb gesolliciteerd bij CimSolutions

Sollicitatiegesprek

Zeer efficient en vlot. Alle 3 gesprekken werden in 1 dag afgerond. Het laatste gesprek vond plaats met de directeur. Ik werd gevraagd naar referenties en kreeg binnen 1 week terugkoppeling.

Sollicitatievragen
  • Mijn ambitie op de korte en de lange termijn
    Vraag beantwoorden

Kandidaat voor anonieme sollicitatie in Vianen, Utrecht

Sollicitatie

Ik heb via een hogeschool of universiteit gesolliciteerd. De procedure duurde 2 dagen. Ik heb gesolliciteerd bij CimSolutions (Vianen, Utrecht) in feb. 2020

Sollicitatiegesprek

Er worden gelijk drie (potentiele) gesprekken ingepland. De eerste van deze gesprekken is met de account manager, de tweede met een recruiter, en als die beiden goed gingen heb je de laatste met de directeur. Deze gesprekken zijn behoorlijk informeel met standaard vragen.

Sollicitatievragen
  • Waar ben je goed in; Vertel eens wat over jezelf; Wat zijn je ambities; etc. De vragen waren heel standaard.

CimSolutions

Kandidaat voor anonieme sollicitatie in Zeist

Negatieve ervaring
Sollicitatie

Ik heb via een recruiter gesolliciteerd. Ik heb gesolliciteerd bij CimSolutions (Zeist) in dec. 2019

Sollicitatiegesprek

Ik werd uitgenodigd voor een drie uur durende sollicitatieprocedure. Drie keer een gesprek van een uur met een Accountmanager, HR manager en daarna de directeur. De eerste twee gesprekken begonnen te laat. Er werden zeer weinig vragen gesteld over mij als persoon. Niks over persoonlijke situatie, ambities of waar je naar zou willen doorgroeien. Het ging puur over het nu kunnen plaatsen bij een bedrijf. Ze gaven mij het beeld alsof het een goede werkgever was. Maar belangrijke dingen zoals: doorgroeien, opleidingen, flexibiliteit etc werden zorgvuldig ontweken. Het pand was erg ouderwets en de gemiddelde leeftijd van de mensen die rondliepen op kantoor lag vrij hoog (50+). Uiteindelijk ging mijn derde gesprek niet door omdat de directeur een aanbesteding af moest maken. Deze zou opnieuw ingepland worden maar de week erna kreeg ik bericht dat er onvoldoende aansluiting was omdat ik geen standaard IT-er ben. Als dit niet het geval was geweest dan had ik zelf gezegd geen interesse te hebben. Ondanks de mooie beloftes, prik je er zo doorheen dat er een hoop "mis" is achter de schermen als je eenmaal binnen bent. Ook het meerdere malen noemen van een autistische directeur die alles micromanaged is een teken dat je er beter niet kunt gaan werken.

Sollicitatie

Ik heb via een hogeschool of universiteit gesolliciteerd. De procedure duurde 1 dag. Ik heb gesolliciteerd bij CimSolutions in feb. 2019

Sollicitatiegesprek

Er vonden drie gesprekken van een uur plaats. Eerst met de manager, daarna met een recruiter en als laatste met de directeur. Ik heb alle drie de gesprekken als zeer prettig ervaren.

Sollicitatie

Ik heb via een werknemersdoorverwijzing gesolliciteerd. De procedure duurde 3 maanden. Ik heb gesolliciteerd bij CimSolutions

Sollicitatiegesprek

Phone and face to face interview. Was easy. Mostly behavioral questions. The director is involved in the interview. They trusted my CV! Phone and face to face interview. Was easy. Mostly behavioral questions. The director is involved in the interview. They trusted my CV!

Kandidaat voor anonieme sollicitatie in Vianen, Utrecht

Negatieve ervaring
Moeilijk sollicitatiegesprek
Sollicitatie

Ik heb persoonlijk gesolliciteerd. De procedure duurde 3 weken. Ik heb gesolliciteerd bij CimSolutions (Vianen, Utrecht)

Sollicitatiegesprek

One of the worst interview, I had in my life, that I still remember. The CEO Moynul Hossain, is a piece of work! During the interview, he just picked on me, had racial slurs, and was very disrespectful. I'm writing this review, to help my IT colleagues not even to bother THINKING of getting an interview here.

Sollicitatievragen
  • How long were you dating your wife, before you got married?.
  • You have been living in Netherlands, for 6 years now. Why are you not fluent in Dutch?

CimSolutions

Kandidaat voor anonieme sollicitatie in Deventer

Sollicitatie

Ik heb online gesolliciteerd. De procedure duurde 2 weken. Ik heb gesolliciteerd bij CimSolutions (Deventer) in mrt. 2014

Sollicitatiegesprek

Het is een sollicitatiegesprek met een 'open huis' dag. Eerst, een sollicitatiegesprek met manager, daarna algemene HR vragen, zoals introduceer jezelf, je 5-jarenplan en introductie van hun bedrijf. Daarna is het een sollicitatiegesprek met recruiter. Vragen zijn waarom ons bedrijf, sommige relevante ervaring en je sterktes... Ik heb het derde interview met de manager directeur gedaan. Waarom ons bedrijf, welke positie je wilt hebben, wat je bewonderde kwaliteit is, wat is je slechtste kwaliteit. Tja, we hadden drie goede sollicitatiegesprekken. Maar ik kreeg het aanbod niet omdat ze meer ervaren mensen nodig hadden. Jammer.

1 persoon vond dit sollicitatiegesprek nuttig

Loopbanen die populair zijn bij CimSolutions-werkzoekenden

VacaturesSalarissenSollicitatiegesprekken

CimSolutions-foto van: CIM-dag 2021
CimSolutions-foto van: CIMSOLUTIONS kantoor Groningen
CimSolutions-foto van: CIMSOLUTIONS Sportdag 2019
CimSolutions-foto van: CIMSOLUTIONS Sportdag 2019
CimSolutions-foto van: PC's uit 2008! Deze Top Employer heeft geen idee wat innovatie inhoudt
Alle foto's weergeven

Werkzoekenden die zochten naar CimSolutions, hebben ook gekeken naar

Ordina-logo
Ordina

3,9

280 reviews
Vergelijken

Glassdoor heeft alle vacatures, salarisinformatie, bedrijfsreviews en sollicitatiereviews van mensen die zelf bij de bedrijven werkzaam zijn. Dit helpt u bij het vinden van uw droombaan.