Cover image for Meander Medisch Centrum

Is dit uw bedrijf?

Een sollicitatiegesprek toevoegen

Sollicitatievragen bij Meander Medisch Centrum

Bijgewerkt op 13 nov. 2022

Als u wilt filteren op sollicitatiegesprekken, moet u zich of .
3 van meer dan 3 sollicitatiegesprekken gevonden

Kandidaat voor anonieme sollicitatie in Ho Chi Minhstad

Geen aanbod
Eenvoudig sollicitatiegesprek
Sollicitatie

Ik heb online gesolliciteerd. Ik heb gesolliciteerd bij Meander Medisch Centrum (Ho Chi Minhstad) in jan. 2022

Sollicitatiegesprek

interview with manager and HR. they ask some questions about your job before. You English skill, your strength and weakness. But it's popular question in an interview. you need to be confident when you answer all questions.

Sollicitatievragen
  • What's your name? What's your strength and weakness?
    Vraag beantwoorden

Anonieme werknemer in Amersfoort

Geaccepteerd aanbod
Moeilijk sollicitatiegesprek
Sollicitatie

Ik heb online gesolliciteerd. De procedure duurde 1 dag. Ik heb gesolliciteerd bij Meander Medisch Centrum (Amersfoort) in jun. 2015

Sollicitatiegesprek

eerst heb ik een sollicitatiebrief ingestuurd via de site, ik had deze vacature vanuit mijn praktijkopleider aanbevolen gekregen. Daarna werd ik uitgenodigd op een gesprek. Dit vond een maand later plaats. Ik had een gesprek met een manager en met de senior verpleegkundige.

Sollicitatievragen
  • Hoe ik de andere verpleegkundigen zou meenemen in algemeen bevorderen van de kwaliteit van zorg.

Anonieme werknemer in Amersfoort

Geaccepteerd aanbod
Eenvoudig sollicitatiegesprek
Sollicitatie

Ik heb persoonlijk gesolliciteerd. De procedure duurde 1 dag. Ik heb gesolliciteerd bij Meander Medisch Centrum (Amersfoort) in jan. 2012

Sollicitatiegesprek

Na telefonisch contact een uitgebreide intake gehad. Omdat ik in de jaren 70 een betaalde baan had in de Lichtenberg was deze locatie heel bekend. Hygieneregels,,zwijgplicht en vakantiedagen goed doorgesproken. Afgesproken werd dat ik eerst 6 weken ging proefdraaien en dat ik maximaal 4 weken met vakantie mocht. Ik mocht per direct gaan beginnen, wat ik ook graag wilde omdat ik na mijn ontslag (wegens de economische crisis) niet thuis wilde blijven. voor een betaalde baan kwam ik helaas ook in Meander niet in aanmerking.

Loopbanen die populair zijn bij Meander Medisch Centrum-werkzoekenden

VacaturesSalarissenSollicitatiegesprekken

Werkt u bij Meander Medisch Centrum? Deel uw ervaringen

Meander Medisch Centrum logo

of

Foto's voor Meander Medisch Centrum

+ Foto toevoegen
Meander Medisch Centrum-foto van: Afdeling Hartbewaking
Meander Medisch Centrum-foto van: Lounge op de verpleegafdeling, een heerlijk plekje waar je veel kunt zien en even kan bijkomen.
Meander Medisch Centrum-foto van: Ons prachtige nieuwe ziekenhuis!

Heeft u hier gewerkt?

Alle foto's weergeven

Glassdoor heeft alle vacatures, salarisinformatie, bedrijfsreviews en sollicitatiereviews van mensen die zelf bij de bedrijven werkzaam zijn. Dit helpt u bij het vinden van uw droombaan.