Cover image for Provolve IT

Actieve werkgever

Een sollicitatiegesprek toevoegen

Sollicitatievragen voor Cloud Specialist bij Provolve IT

Bijgewerkt op 3 jan. 2023

Als u wilt filteren op sollicitatiegesprekken, moet u zich of .
1 van meer dan 10 sollicitatiegesprekken gevonden

Geaccepteerd aanbod
Positieve ervaring
Eenvoudig sollicitatiegesprek
Sollicitatie

Ik heb persoonlijk gesolliciteerd. De procedure duurde 2 maanden. Ik heb gesolliciteerd bij Provolve IT in okt. 2022

Sollicitatiegesprek

Voor deze functie 3 gesprekken gehad. Direct opvallend na het eerste kennismakingsgesprek was de menselijke focus van het bedrijf. Je werkt om te leven en niet andersom. Ook het feit dat het beleid gericht is op ontwikkeling van de medewerker en de positieve inslag maakt het bedrijf een fijne werkgever. Het gesprek was gemakkelijk en ontspannen. Geen lastige vragen en je kon gewoon eerlijk zijn zonder daarop direct veroordeeld te worden. Het 2e gesprek verliep net zo en daarna nog een laatste gesprek waarin in een aanbod kreeg en ook geaccepteerd heb. Geen spijt van mijn beslissing!

Sollicitatievragen
  • Waar wil je je naar toe ontwikkelen?
    Vraag beantwoorden
Wees de eerste om dit sollicitatiegesprek als nuttig te beoordelen

Loopbanen die populair zijn bij Provolve IT-werkzoekenden

VacaturesSalarissenSollicitatiegesprekken

Werkt u bij Provolve IT? Deel uw ervaringen

Provolve IT logo
of

Foto's voor Provolve IT

+ Foto toevoegen
Provolve IT-foto van: Mister Brightside tijdens pizzasessie van 13 april 2022 met onderwerp 'Financieel Welzijn'
Provolve IT-foto van: Pizzasessie 13 april 2022 met onderwerp 'Financieel Welzijn'
Provolve IT-foto van: Pizza's tijdens pizzasessie 13 april 2022
Provolve IT-foto van: 1 van de mogelijke opties als leaseauto bij Provolve IT - Polestar 2
Provolve IT-foto van: Provolve IT was te gast bij TechData Skutsjesilen vanuit het Microsoft Team
Provolve IT-foto van: Alle zeilboten van alle teams @ Tech Data Skutsjesilen 2021
Provolve IT-foto van: TechData Skutsjesilen 2021
Alle foto's weergeven

Glassdoor heeft alle vacatures, salarisinformatie, bedrijfsreviews en sollicitatiereviews van mensen die zelf bij de bedrijven werkzaam zijn. Dit helpt u bij het vinden van uw droombaan.