Financieel Adviseur sollicitatievragen

ABN AMRO
Er werd een Financieel adviseur particulieren gevraagd...25 januari 2018

Rollenspel verzekeringsgesprek

1 antwoorden

Go with the flow, maar bedenk iets unieks om te doen voor de klant.. "warm welkom" Minder

BNP Paribas

Wat spreekt je het meeste aan in deze functie

1 antwoorden

Mensen kunnen adviseren en helpen

Rabobank

Wat is jouw dagelijkse bijdrage aan ons team?

1 antwoorden

Door het klantbelang centraal te stellen, bijdragen aan een optimale klantbeleving. Minder

Beobank

Wat zou je doen moest je merken dat je de job niet zou willen doen na ongeveer 6 maand. De job was een doorgroei functie waar je na een jaar tot jaar een half zou doorgroeien naar een andere functie in het bedrijf.

1 antwoorden

Ik gaf aan dat ik niet zou opgeven. Indien dit gevoel zou blijven zou ik het eventueel aanhalen bij mijn teamleider om te zien of we er iets aan zouden kunnen doen. Minder

Beobank

Wat weet u van Beobank? Wat is uw visie naar de toekomst? ..

ING

Wa kom je bij dit bedrijf brengen?

ING

Waarom wil je in de financiële sector werken. Waarom wil je bij de ING werken. Wat maakt jouw een goed financieel adviseur. Waarom kan je je herkennen in de waarden van de ING.

Belfius Bank

Waarom zouden we voor jou moeten kiezen?

Beobank

Als ik op zaterdag of zondag bel voor een probleem en ik vraag te komen helpen, kan ik op je rekenen?

BNP Paribas

Noem eens 2 karakteristieken wat jou typeert.

Weergave: 1 - 10 van 10 sollicitatievragen

Glassdoor heeft 10 sollicitatievragen en verslagen van Financieel adviseur sollicitaties. Bereid uw sollicitatiegesprek voor. Bedrijven ontdekken. Uw droombaan vinden.