Webontwikkelaar sollicitatievragen

Tijdens een sollicitatie naar de functie van webontwikkelaar worden er vooral technische vragen gesteld. U kunt vragen verwachten waarmee uw kennis van relevante programmeertalen zoals JavaScript en CSS, algemene webfunctionaliteit en uw ervaring met het ontwerpen van webservices zoals REST en SOAP worden getoetst Als ontwerper wordt u waarschijnlijk gevraagd om voorbeelden van eerdere projecten of websites te laten zien.

3Sollicitatievragen voor Webontwikkelaar gedeeld door sollicitanten

Meest gestelde sollicitatievragen voor een webontwikkelaar (M/V/X) en hoe te antwoorden

Tips om deze drie veelgestelde sollicitatievragen voor een webontwikkelaar te beantwoorden:

Vraag 1: Kunt u een beschrijving van de meest populaire programmeertalen en webservices geven?

Zo antwoordt u: U kunt erop rekenen dat een vragensteller u tijdens uw sollicitatiegesprek vragen zal stellen over programmeertalen en webservices. Zorg ervoor dat u bekend bent met de nieuwste talen en services, maar ook met recente updates of innovaties.

Vraag 2: Hoe zouden projectmanagers en webontwikkelaars waarmee u hebt gewerkt, u omschrijven?

Zo antwoordt u: Werkgevers willen dat u goed in hun team van webontwikkelaars past. Als deze vraag wordt gesteld, benadruk dan uw samenwerkingsvaardigheden. Bespreek uw communicatieve vaardigheden, luistervaardigheden en vermogen om conflicten op te lossen.

Vraag 3: Hoe lost u codeerproblemen op?

Zo antwoordt u: Een werkgever wil er zeker van zijn dat u codeerproblemen kunt oplossen zodat u productief kunt zijn binnen het team. Bespreek uw probleemoplossende vaardigheden met betrekking tot coderen en de werkplek om te bewijzen dat u aan uw werk gerelateerde problemen kunt oplossen. Geef uitleg over uw analytische vaardigheden, bespreek eerdere samenwerkingen en uw ervaring met het oplossen van problemen met eerdere projecten.

Meest gestelde sollicitatievragen

Sorteren: Relevantie|Populair|Datum
Er werd een Webontwikkelaar gevraagd...8 juli 2013

Hoe zoek je via een database naar een object/rij sneller dan O(n)?

2 antwoorden

You can use index and it'll be log(n), because they use b+ trees, complexity is log(n) Minder

Trees as data structures, other answers possible.

Booking.com

Zakelijke casus. Ik neem veel minuten terwijl ze vroegen hoe ik meer resultaat kan boek met een klant op de bevestigingspagina. Ja, dat is het. Hoe een andere boeking nemen, hoe ervoor zorgen dat iedereen aan het werk gaat, hoe meer geld verdienen…Dat lij

1 antwoorden

Suggest something like offer another hotels during summer breaks, make a survey about vacation times, to send informations about booking offers in that time. Something like this. Minder

Booking.com

De opdracht was oke. Ze deelden een json object waaruit ik een DO structuur moest maken die een sequencing van json zou volgen. Ik deed het en deelde het. Ik had als extra het vrij intuitief gemaakt en wat designelementen toegevoegd. Oplossing werkte perf

Weergave: 1 - 3 van 3 sollicitatievragen

Sollicitatievragen weergeven voor vergelijkbare functies

Glassdoor heeft 3 sollicitatievragen en verslagen van Webontwikkelaar sollicitaties. Bereid uw sollicitatiegesprek voor. Bedrijven ontdekken. Uw droombaan vinden.