Over ons | Glassdoor.nl

Over ons

Onze missie

Mensen overal helpen om hun ideale baan en bedrijf te vinden.

Wat is Glassdoor?

Glassdoor is een van de snelst groeiende vacature- en wervingssites.

Op Glassdoor vindt u een groeiende database van miljoenen bedrijfsreviews, Directeur/CEO-beoordelingen, salarisvermeldingen, reviews van sollicitatieprocedures en sollicitatievragen, beoordelingen van arbeidsvoorwaarden, foto's van het kantoor en meer. Anders dan bij andere vacaturesites wordt al deze informatie gedeeld door degenen die het bedrijf het best kennen: de werknemers. Daar komen dan nog de miljoenen actuele vacatures bij — geen enkele andere site laat u zien welke werkgevers mensen aannemen, hoe het volgens de werknemers werkelijk is om er te werken of een sollicitatiegesprek te voeren, en hoeveel u er kunt verdienen. Glassdoor is via de mobiele app ook toegankelijk onder iOS- en Android-platforms.

Glassdoor biedt werkgevers effectieve werving en employer branding oplossingen via Glassdoor voor Werkgevers. We helpen duizenden klanten en partners om hun werkgeversimago te promoten bij kandidaten die op zoek zijn naar een aantrekkelijke werkgever en om hun vacatures onder de aandacht te brengen van goede kandidaten, die er misschien nog niet van op de hoogte waren. Wat Glassdoor onderscheidt van andere wervingskanalen is de kwaliteit van de kandidaten die we leveren en onze invloed op hun beslissingen tijdens hun zoektocht naar aantrekkelijke banen en bedrijven.

Glassdoor opereert als een afzonderlijk onderdeel van Recruit Holdings en maakt deel uit van hun groeiende zakelijke segment HR technologie. Glassdoor heeft zijn hoofdvestiging in Mill Valley, Californië en werd in 2007 opgericht door Robert Hohman, Rich Barton en Tim Besse.

Meer informatie

Meer informatie over Glassdoor is te vinden op het Glassdoor Blog, Glassdoor for Employers Blog (Engels) en door het bedrijf te volgen op TwitterTwitter, FacebookFacebook, GooglePlusGoogle+ en YoutubeYouTube.


Doe mee

Voor werkgevers
Vertel het verhaal van uw bedrijf met een uitgebreid werkgeversprofiel. U promoot uw werkgeversimago en uw meest recente vacatures, integreert uw profiel met Facebook en krijgt toegang tot geavanceerde analysefuncties en competitieve benchmarking. Meer informatie.

Wettelijke kennisgeving

Glassdoor, Inc., 100 Shoreline Highway, Building A, Mill Valley, California, 94941, Verenigde Staten
Een onderneming in Delaware, inschrijvingsnummer: 4366729
Directeur: Robert Hohman
content-nl@glassdoor.com