featured, Glassdoor

Een nieuw hoofdstuk voor Glassdoor

Chicago Office credit tom harris photography

Vandaag maken we met trots bekend dat we een nieuw hoofdstuk zijn ingeslagen in de geschiedenis van Glassdoor. Namens mijn mede-oprichters, ons senior management en de raad van bestuur zijn we verheugd te onthullen dat Glassdoor een verbintenis is aangegaan om deel uit te gaan maken van Recruit Holdings en hun HR technologie-segment. Je kunt hier het persbericht (in het Engels) vinden waarin de definitieve fusie-overeenkomst (in afwachting van regelgevende goedkeuring) bekend is gemaakt.

Het is bijna 10 jaar geleden dat Glassdoor het daglicht voor het eerst zag. Sindsdien hebben we het belang van transparantie geïntroduceerd voor mensen die zoeken naar een baan en de manier waarop bedrijven werven. Onze missie is sinds die eerste dag nog steeds hetzelfde: mensen helpen bij het vinden van hun droombaan bij een bedrijf dat perfect bij ze past. Deze missie zal niet veranderen doordat we nu deel uitmaken van Recruit. Glassdoor zal blijven opereren onder zijn eigen merk om deze missie te voltooien – en kan dat nu sneller bereiken, en meer impact hebben dan wanneer we alleen zouden opereren.

Voor nu blijft het ‘business as usual’ en blijven we aparte bedrijven totdat de overeenkomst volledig gesloten is. Als onderdeel van Recruit hebben we een unieke kans om bedrijven te helpen om overal het beste talent aan te trekken, aan te nemen en te behouden.

Het is belangrijk om te benadrukken dat voor onze klanten en gebruikers we dezelfde geweldige service blijven aanbieden die je van ons toegewijde team kan verwachten.

Als de transactie eenmaal voltooid is, gaan we bekijken hoe we het meeste voordeel kunnen halen uit de samenwerking met Recruit om de branding en wervingsbehoeften van onze klanten en partners zo goed mogelijk te kunnen vervullen. We kijken er naar uit om gaandeweg feedback van werkgevers en partners mee te nemen in onze keuzes.

Zelfs na tien jaar voelt het nog steeds als de dag van gisteren dat ik begon. Ik ben enorm enthousiast over de mogelijkheden die ons te wachten staan. Ik wil het hele Glassdoor-team bedanken voor de geweldige producten en diensten die ze iedere dag beschikbaar maken en alle werkzoekenden, werkgevers, investeerders en partners die onderdeel van dit avontuur uitmaken tot op de dag van vandaag.

Met plezier zie ik de komende tien jaar en de toekomst tegemoet om dit geweldige avontuur verder voort te zetten. The best is yet to come!

-Robert

Hohman signature