Overzicht voor Glassdoor

 • www.glassdoor.com
 • San Francisco, CA
 • 501 tot 1000 werknemers
 • 2007
 • Privébedrijf
 • Internet
 • Onbekend/niet van toepassing

We hebben een missie om mensen overal te helpen bij het zoeken naar een baan en bedrijf van hun dromen. Tijdens dit proces transformeren we een complete branche via de kracht van transparantie. Doe met ons mee!
Missie: Mensen overal te helpen bij het zoeken naar een baan en bedrijf van hun dromen.

Bedrijfsupdates

7 mei 2021
KEY NOT FOUND: company-updates.categories.covid19
We all want to get back to normal. While it’s exciting to see vaccine impacts, we need the emotional equivalent. If there’s ever been a time to take a break, a hiatus, a sabbatical, it’s now.
Shared image - 5 Ways To Start Emotionally Recovering From The Pandemic | Glassdoor
5 Ways To Start Emotionally Recovering From The Pandemic | Glassdoor
www.glassdoor.com
5 mei 2021
KEY NOT FOUND: company-updates.categories.diversity-and-inclusion
When employees are healthy and engaged, they are more likely to be satisfied and productive at work. By making employee mental health a priority, managers create a supportive environment where people are able to bring their best selves to work.
Shared image - How Managers Can Support Employee Mental Health
How Managers Can Support Employee Mental Health
www.glassdoor.com

Glassdoor - Waarom met ons werken?

Sinds de oprichting van Glassdoor 12 jaar geleden geloven we in de kracht van transparantie om verandering teweeg te brengen.

We hebben ons gevestigd op basis van de overtuiging dat transparantie op de werkplek werkzoekenden kan helpen het bedrijf van hun dromen te vinden. Wij geloven dat transparantie een aanjager van verandering kan zijn en dat het belichten ongelijkheid op de werkplek de wereld tot een betere plek kan maken.

Maar er is nog een ander krachtig resultaat van transparantie. Transparantie stimuleert verantwoordelijkheid. Mensen hebben de neiging om slechte dingen buiten het zicht te doen, niet waar iedereen deze ziet. En dus helpt transparantie dankzij deze verantwoordelijkheid om mensen en bedrijven betere beslissingen te laten nemen.

Als het om transparantie gaat, streven we bij Glassdoor niet alleen naar woorden, maar ook naar daden. Hoe kunnen we ernaar streven de wereld te veranderen als we onszelf niet eens kunnen veranderen? Hieronder staan slechts enkele voorbeelden van de typen informatie die we delen met mensen die solliciteren en werken bij Glassdoor. En dit is nog maar het begin.

** De volgende roadmap zal regelmatig worden bijgewerkt door het Glassdoor-team wanneer bronnen worden uitgegeven en informatie beschikbaar wordt gesteld.

Transparantie van feedback van werknemers

Vandaag geven de reviews op onze Glassdoor-bedrijfspagina een goed overzicht van hoe het is om bij ons te werken. Dat neemt niet weg dat het aantal reviews dat we hebben, een subset van ons personeelsbestand vertegenwoordigt. Om dit te verbeteren, hebben we ervoor gekozen de meest recente resultaten van de Internal Pulse Survey op Glassdoor te delen. We geloven namelijk dat meer transparantie beter is voor iedereen. Daarnaast delen we de Pulse Survey-resultaten voor het voorgaande kwartaal, aangezien kandidaten inzicht kunnen krijgen door het bekijken van feedback en trends in de loop van de tijd.

Transparantie op het vlak van salarissen

Wij zijn van mening dat u met meer salaristransparantie over de informatie (en het vermogen) beschikt om nu en in de toekomst naarmate uw loopbaan verandert en zich ontwikkelt, een eerlijk loon te waarborgen. We hebben de keuze gemaakt om onze vergoedingsfilosofieopenbaar te maken om kandidaten te helpen doorgronden hoe ze worden betaald als ze bij Glassdoor komen werken. Dit najaar zullen we onze salarisklassen voor functies op Glassdoor publiekelijk delen.

Verder voert het team voor economisch onderzoek van Glassdoor een jaarlijkse salariskloofaudit uit bij de eigen werknemers van Glassdoor om er zo voor te zorgen dat onze eigen beloningspraktijken eerlijk zijn ongeacht geslacht en ras/etniciteit. Dit is het vijfde achtereenvolgende jaar dat Glassdoor geen salariskloof tussen mannen en vrouwen in de analyse heeft aangetroffen. En dit is het tweede jaar dat Glassdoor de salariskloof heeft onderzocht met betrekking tot ras/etniciteit. Ook hierbij is er geen salariskloof aangetroffen.

Lees meer over de analyse en bevindingen.

Transparantie van gegevens over diversiteit en inclusie

Klik hier om ons meest recente rapport over diversiteit en inclusie te lezen

Momenteel bestaat het wereldwijde personeelsbestand van Glassdoor voor 54% uit mannen en 44% uit vrouwen. In technische functies is 76% van onze wereldwijde werknemers man en 23% vrouw. Met betrekking tot de Amerikaanse werknemerspopulatie van Glassdoor behoort 10% tot de ondervertegenwoordigde raciale/etnische groepen (5% is Spaans of Latino, 4% is zwart, 2% identificeert zich als twee of meer rassen en minder dan 1% is afkomstig van eilanden in de Stille Oceaan/inheems Hawaiiaans/inheems Amerikaans/inheems uit Alaska.)

We zetten ons in voor het opbouwen van een bedrijf dat diverser is en dat representatiever is voor de samenleving als geheel. Hoewel er tal van gebieden zijn waarop we ons kunnen verbeteren om succesvol te zijn, willen we ons concentreren op de gebieden waarvan we denken daarop de grootste hiaten liggen.

Lees meer over onze ambitieuze doelen voor diversiteit en inclusie op Glassdoor .

Hoewel we erkennen dat dit slechts een enkele vlakken van diversiteit zijn, zullen we ons voorlopig op deze doelen concentreren in de overtuiging dat het een duidelijk verschil zal uitmaken als Glassdoor meer een afspiegeling is van de gemeenschappen waarin we actief zijn.

Transparantie over bedrijfsprestaties

Voor iedereen die bij Glassdoor werkt of wil werken: wij vinden dat u moet weten hoe uw werk bijdraagt aan de ontwikkeling van het bedrijf. Daarom delen we gedetailleerde updates over de bedrijfsprestaties in onze maandelijkse All Hands en uitgebreidere financiële resultaten elk kwartaal. Daarnaast geven we elk kwartaal inzicht in de prestaties van ons moederbedrijf, Recruit Holdings.

Glassdoor, dat in 2018 is overgenomen voor $ 1,2 miljard, opereert als een apart merk binnen het bedrijfssegment Recruit Holdings HR Technology. Als onderdeel van de Recruit Holdings-familie kunnen we onze innovatie versnellen en zorgen voor een grotere impact, met een snelheid en een schaal die alleen niet mogelijk zijn. Door gebruik te maken van onze gedeelde expertise en resources, kunnen onze teams bij Glassdoor zich concentreren op waar we het beste in zijn: fantastische producten maken en waardevolle inzichten en hulpmiddelen bieden om werkzoekenden, werknemers en werkgevers overal ter wereld te helpen.

Transparant werken is bij Glassdoor van fundamenteel belang voor ons, aangezien we voor algehele transparantie pleiten. Het uiteindelijke doel is echter niet alleen om de manier waarop we werken bij Glassdoor te veranderen, maar ook om andere werkgevers aan te moedigen ons voorbeeld te volgen. De beste manier waarop we dit kunnen doen, is via ons product. Het platform dat we tot nu toe hebben gebouwd, is weliswaar succesvol op het gebied van het zetten van de eerste grote stappen op weg naar transparantie op de werkplek, maar het zal fundamenteel moeten evolueren om transparantie op de werkplek naar een hoger niveau te tillen.

We gaan dus het niveau wat betreft transparantie in ons product verhogen. We gaan verandering stimuleren in de manier waarop mensen naar vacatures zoeken en bedrijven opbouwen. We gaan ons intensief richten op het bevorderen van transparantie als werkgever en via ons platform bij het nastreven van onze missie om mensen overal te helpen bij het zoeken naar een baan en bedrijf van hun dromen.

Glassdoor Reviews

0,0
Christian Sutherland-Wong
Christian Sutherland-Wong
0 beoordeling

Foto's voor Glassdoor

+ Foto toevoegen
Glassdoor-foto van: [photoCaption]Glassdoor-foto van: [photoCaption]Glassdoor-foto van: [photoCaption]Glassdoor-foto van: [photoCaption]Glassdoor-foto van: [photoCaption]Glassdoor-foto van: [photoCaption]Glassdoor-foto van: [photoCaption]

Sollicitatiegesprekken bij Glassdoor

Ervaring
Positief79%
Negatief14%
Neutraal7%
Sollicitatiegesprek gekregen via
Online gesolliciteerd56%
Verwijzing werknemer28%
Rekruteerder10%
Moeilijkheid
3,1
Gemiddeld
MoeilijkGemiddeldMakkelijk

 1. Nuttig (7)
  [employerShortName]-pictogram

  Sollicitatiegesprek voor de functie Senior Android Developer

  Anonieme werknemer in Verenigde Staten
  Geen aanbod
  Negatieve ervaring

  Sollicitatiegesprek

  I cleared the phone round and was called for a virtual on-site and on the day of on-site I was ghosted by the entire team.

  The virtual zoom invite link was deactivated so I couldn’t connect and only after reaching out to the recruiter did they inform that the position was for an internal member and they were no longer interviewing for that position.

  It’s very unprofessional of them to not inform in advance and waste the candidates time.

Alle 966 sollicitatiegesprekken bekijken

Awards en onderscheidingen voor Glassdoor

 • Best Place to WorkNorth Bay Business Journal2014
 • Best Employment Website WinnerWebby Awards2013
 • Innovative HR & Recruiting Solutions AwardBersin by Deloitte2013
 • Best Social Media Site for Recruiting EmployeesAbout.com2013
 • Best Ratings/Reviews WebsiteWebby Awards2013

Loopbanen die populair zijn bij Glassdoor-werkzoekenden

Data Scientist
VacaturesSalarissenSollicitatiegesprekken

Werkt u bij Glassdoor? Deel uw ervaringen

Glassdoor
Glassdoor
Klik om te beoordelen
of