Logo van Mastermate
Mastermate
Administratief medewerker
Gemert

Saai: Nee! Dynamisch: Ja! Ben jij administratief en analytisch sterk en houd je van een afwisselende werkdag? Wil je bij een familiebedrijf werken waar een gezellige en informele sfeer heerst? En wil je uitzicht op een vaste baan? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!


Dit ga je doen.

In deze administratieve functie heb je een veelzijdigheid aan taken die ook wisselen gedurende de week. Enerzijds ben je verantwoordelijk voor een stuk financiële administratie en anderzijds ondersteun je ons verkoopteam op administratief gebied. Daarnaast vind je het leuk om de rechterhand van de directeur te zijn door voor hem bestanden te analyseren en zaken uit te zoeken.

Hoofdtaken:

 • Je maakt deel uit van ons financiële team voert diverse werkzaamheden uit zoals:

o Het verwerken van bank ontvangsten en betalingen

o Het controleren en verwerken van inkoopfacturen

o Debiteurenbeheer

 • Het administratief ondersteunen van het verkoop team in brede zin
 • Het analyseren van verkoopgegevens van onze klanten
 • Het ondersteunen van de directie, denk hierbij aan het verwerken en analyseren van data in Excel en het uitzoeken van zaken in ons ERP systeem.

In deze baan heb je mogelijkheden om je te ontwikkelen! Het is een veelzijdige baan waarin nog niet alles vast ligt. Jouw kwaliteiten zullen de invulling mede bepalen.


Dit ben jij.

 • Je hebt mbo plus werk- en denkniveau. Je hebt de opleiding Moderne bedrijfsadministratie gevolgd, of een vergelijkbare opleiding.
 • Je bent handig met Excel, Word en Outlook en je vindt het leuk om dingen uit te zoeken.


Als collega ben je behulpzaam en beschik je over een gezonde dosis Brabantse gezelligheid. Je komt je afspraken na en je werkt secuur. Je ziet het werk liggen en neemt graag dingen over. Je doet niet graag iedere dag hetzelfde en kunt goed schakelen tussen verschillende werkzaamheden.


Dit bieden we jou.

 • In eerst instantie een contract voor bepaalde tijd, met uitzicht op een vaste aanstelling bij goed functioneren
 • Salarisindicatie €2200,- tot €3100,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Salaris is afhankelijk van leeftijd, kennis en ervaring.
 • Goede arbeidsvoorwaarden en een fijne werkplek
 • CAO voor de Technische Groothandel
 • 32-40 uur per week

Je werkt in een hecht team met leuke en betrokken collega’s. Jouw loopbaan is belangrijk voor ons en daarom investeren we in opleidingen en trainingen.


Welkom bij Mastermate!

Mastermate is de technische groothandel die gaat voor het maximale resultaat van klanten. Onze klanten kunnen bouwen op ons assortiment, deskundig advies en doordachte oplossingen. Mastermate bestaat uit intensief samenwerkende familiebedrijven. ‘Landelijk opererend met regionale betrokkenheid’, is een belangrijk motto van deze krachtenbundeling. De combinatie van landelijke slagkracht met een sterke verbinding in regionale netwerken maakt de aanpak van Mastermate uniek in de branche. Onze klanten zijn bouwbedrijven, aannemersbedrijven, vakmensen, woningcorporaties, onderhoudsbedrijven, technische diensten en industriële bedrijven. Meer weten over Mastermate? Ga naar onze website.


Bij Mastermate hechten we waarde aan samenwerken. Samen met je collega’s ben jij het team van Mastermate Gemert. Je komt in dienst bij Mastermate Willemsen. Dit is één van de familiebedrijven binnen Mastermate. Bij Mastermate Willemsen werken ongeveer 40 medewerkers, verdeeld over 3 vestigingen.


Meer weten?

Enthousiast? Solliciteren kan via de website: https://www.werkenbijmastermate.nl/

Wil je eerst meer weten over deze functie of over Mastermate? Neem dan contact op met Nicole Willemsen (Directeur) via 06-24 66 80 78.


Sollicitatie-informatie

Mastermate voert samen met haar vaste bureaus, zelf de werving en selectie uit. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt dan ook niet op prijs gesteld.

Geschat gemiddeld basissalaris

Schatting van werkgever
€ 2.650
/maand (schatting)
Het onderste salarisbereik is
€ 2K
Het bovenste salarisbereik is
€ 3K
Als een werkgever een salaris of salarisschaal op de vacature vermeldt, is dit op de vacature te zien als "Werkgeversschatting". Als een vacature geen salarisgegevens bevat, laat Glassdoor een "Glassdoor-schatting" zien, indien beschikbaar. Voor meer informatie over "Glassdoor-schattingen", zie onze pagina Veelgestelde vragen .

Bedrijfsoverzicht

Grootte
501 tot 1000 werknemers
Opgericht
1998
Type
Privébedrijf
Bedrijfstak
Bouw
Sector
Bouw, reparatie en onderhoud
Omzet
Onbekend/niet van toepassing

Mastermate – Waarom bij ons werken

Bij Mastermate werken we samen in een collegiale werksfeer en gaan we voor het maximaal resultaat van onze klanten. Geef richting aan je persoonlijke ontwikkeling en help klanten aan een oplossing op maat!

Mastermate is een technische groothandel voor bouwpartijen en bouwgerelateerde bedrijven. We bestaan uit intensief samenwerkende familiebedrijven. ‘Landelijk opererend met regionale betrokkenheid’, is een belangrijk motto van deze krachtenbundeling. De combinatie van landelijke slagkracht met een sterke verbinding in regionale netwerken maakt de aanpak van Mastermate uniek in de branche.

 

Werken in een betrokken team

Bij Mastermate werken we samen in een collegiale werksfeer. Nieuwe avonturen gaan we samen aan en we vieren successen samen. Ook bedenken we gezamenlijk hoe we onze klanten nóg beter kunnen helpen. Daarom is het belangrijk dat jij je klant en zijn uitdagingen echt leert kennen. Je bouwt aan een persoonlijke relatie. Vanuit die betrokkenheid werk jij aan maximaal resultaat van jouw klanten.

 

Grip op je loopbaan

Jij groeit bij Mastermate. Van logistieke functie tot commerciële adviesfunctie, van verkoopmedewerker tot technisch adviseur. Je ontdekt zelf op welke plek jij wordt uitgedaagd. Wij geven je grip op jouw loopbaan. Je krijgt ruime mogelijkheden om je vakkennis en competenties te ontwikkelen. Zo kom je op de plek waar je maximaal presteert én werkt met plezier.

 

Investeren in je vakkennis

Ben jij nieuwsgierig? Dan ben je op je plek bij Mastermate! Onze collega’s willen alles weten over de mogelijkheden van bouwproducten, technieken en innovaties. Die vakkennis en praktijkervaring delen ze met onze klanten. Daarom investeren we in jouw vakkennis. Met je nieuwsgierigheid geef je richting aan je persoonlijke ontwikkeling én help je de klant aan oplossing op maat!

Meer vacatures zoals deze
Op zoek naar iets vergelijkbaars?We hebben nog meer opties.