coverPhoto
VolkerWessels3.8
EMVI-schrijver
Nieuwegein
Schatting werkgever:€ 3K - € 4K
Solliciteer nu
Vacature

Werkvorm: Hybride (32-40 uur)

Ervaringsniveau: junior, medior

Bandbreedte salaris: €2.500,- tot €3.500,-


Denk je aan aanbestedingen, dan denk je aan winnen… Want als je wint dan heb je werk! En het werkveld van de klanten van Aveco de Bondt is heel erg breed. Denk hierbij aan aannemers en overheidsinstanties binnen de Bouw, Civiele Techniek, Installatietechniek en Water. Heb jij een vlotte pen (of toetsenbord ) en lijkt het jou leuk om in teamverband aan commerciële wedstrijden mee te doen? Solliciteer dan nu als EMVI Schrijver bij Aveco de Bondt!


In het kort

 • Schrijven is één van jouw passies: bij ons kan je er je werk van maken!
 • Je draagt bij aan tenders voor opdrachtgevers in het hele land.
 • Samen bouwen we aan het uitbreiden van dit team en jij kan daar een grote rol in spelen.


Wat jij gaat doen

Als EMVI (Economisch Meest Voordelige Inschrijving) Schrijver help je ons en onze opdrachtgevers bij het schrijven van plannen en ben je onderdeel van een tenderteam. Zo’n team is opgebouwd uit verschillende rollen en specialismen zoals een tendermanager, projectleider(s), uitvoerder(s), planner(s) en/of werkvoorbereider(s) en/of kostendeskundige(n). Binnen het team is het jouw taak om de klantvraag en de tenderstrategie te vertalen in een overtuigend plan. Het grootste gedeelte van de tijd ben je dan ook bezig met onderzoek. Je luistert, vraagt door en brainstormt met het team. Maar je gaat bijvoorbeeld ook op locatiebezoek om de projectlocatie en de omgeving beter te leren kennen en je interviewt experts, zowel intern als extern. Pas daarna ga je schrijven zodat je precies weet wat de toegevoegde waarde van onze klant is en wat zijn propositie zo uniek maakt. Ook denk je mee in de illustraties die straks nodig zijn voor het plan. De manier waarop jij jouw plannen schrijft, dat maakt hét verschil waardoor onze klanten zich kunnen onderscheiden van de concurrentie.

Ons team is in ontwikkeling. Samen met een ervaren tendermanager ga je aan de slag om het team op te bouwen. Niet alleen met mensen, maar ook met processen en werkwijzen. Kritisch meedenken over ontwikkelingen hoort daarom ook bij deze baan!


Jij hebt

 • Een passie voor schrijven.
 • Zowel mondeling als schriftelijk uitstekende communicatieve vaardigheden.
 • Een autorijbewijs: vaak moet je naar projectlocaties die niet goed bereikbaar zijn met het openbaar vervoer.
 • Affiniteit met de technische sector. Bijvoorbeeld de bouw, water, civiele techniek of installatietechniek.


Jij ontvangt

 • Afhankelijk van jouw ervaring een salaris tussen €2.500,- en €3.500,- (op basis van 40 uur per week, exclusief vakantiegeld).
 • De ruimte om tijd- en plaatsonafhankelijk te werken.
 • Faciliteiten om jouw thuiswerkplek in te richten.
 • Vergoeding voor kosten woon-werk verkeer.
 • Mogelijkheid voor deelname aan diverse collectieve verzekeringen.
 • Mogelijkheid om jezelf te ontwikkelingen, bijvoorbeeld met behulp van onze Academy!


Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Is je belangstelling gewekt? Kom dan met ons kennismaken! Neem contact op met Fabien Pas (Corporate Recruiter) via 06 570 01 027 of fpas@avecodebondt.nl, of gebruik de “Solliciteer direct”-button.


#LI-FP1 #LI-Hybrid

Meer weergeven
Ontvang alerts voor vacatures zoals deze in uw Postvak IN.

Voorgestelde zoekopdrachten