coverPhoto
Independer3.2
Machine Learning Operations (MLOps) Engineer
Hilversum
Solliciteer nu
Vacature

Miljoenen klanten bezoeken jaarlijks Independer.nl om hun vaste lasten te regelen. Onze website biedt daarvoor informatie, checks, alerts en de mogelijkheid om financiële producten te vergelijken. Als MLOps Engineer heb je de mogelijkheid om impact te maken op al die miljoenen bezoekers! Met data en machine learning zorgen we ervoor dat we onze klanten elke dag beter en persoonlijker kunnen bedienen, en jij kunt daar een cruciale rol in spelen. Ben jij klaar voor die uitdaging?

Solliciteer direct


Wat ga je doen als MLOps Engineer?

Om onze diensten op de site soepel te laten draaien en onze klanten op het juiste moment de juiste informatie en keuzes te bieden, vertrouwen we op een groot aantal geavanceerde modellen. Maar dat is niet alles. We werken voortdurend aan de verbetering van ons dataplatform, waarin veel databronnen samenkomen om rijke inzichten te genereren en intelligente data-applicaties te ontwikkelen. Onze Data Science- en Data Engineering-teams werken samen aan het creëren van betere en schaalbare diensten die alle productgroepen op onze website ten goede komen. De resultaten van deze inspanningen worden geanalyseerd door ons Business Intelligence-team. Samen vormen deze teams ons 'Team Data'.
De ontwikkelingen in het vakgebied gaan echter snel en er is veel te doen. Daarom zoeken we ter uitbreiding van het team een MLOps Engineer die ons kan helpen om al die nieuwe ontwikkelingen ook daadwerkelijk te implementeren en te onderhouden. Je werkt daarin samen met je collega’s en er is daarbij meer dan genoeg ruimte voor het uitzetten van de strategie en het neerzetten van (kwaliteits)standaarden.

Voor jou betekent dit:

  • Samenwerken met het (cloud) dataplatform team om de infrastructuur voor Data Science applicaties op te zetten en te beheren.
  • Implementeren en beheren van onze modellen en services in productie.
  • Bedenken en ontwikkelen van nieuwe services die waarde toevoegen voor onze klanten.
  • Uitwerken en bewaken van standaarden, workflows en best practices.
  • Actieve rol innemen bij de technische keuzes die gemaakt worden.

De ontwikkelingen in het vakgebied gaan echter snel en er is veel te doen. Daarom zoeken we ter uitbreiding van het team een MLOps Engineer die ons kan helpen om al die nieuwe ontwikkelingen ook daadwerkelijk te implementeren en te onderhouden. Je werkt daarin samen met je collega’s en er is daarbij meer dan genoeg ruimte voor het uitzetten van de strategie en het neerzetten van (kwaliteits)standaarden.

Waarom juist Independer?

Bij Independer helpen we mensen bij het maken van keuzes. We creëren overzicht en maken vergelijken leuk en gemakkelijk. Dat doen we samen, met een leuke en diverse groep collega’s. De uitdagingen die we aanpakken zijn heel uiteenlopend. De technologie staat én blijft in ontwikkeling. Je kunt daar zelf grote impact op maken. Met de hoeveelheid data, de mate van personalisatie en de modellen die we blijven ontwikkelen, hoef jij je geen moment te vervelen. Je speelt een belangrijke rol in de implementatie en krijgt de kans om met de nieuwste technologie aan de slag te gaan. Je krijgt volop mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en de keuze ligt bij jou. Wil je je verder verdiepen in Machine Learning, of ga je richting Development, Data Science of Data Engineering? Bij Independer heb je de kans om zelf te ontdekken en te groeien in de richting die het beste bij jou past. Jouw persoonlijke ontwikkeling staat centraal, en jij hebt de controle. Welkom bij Independer!

We mogen onszelf officiëel een Great Place to Work noemen. We hebben de titel gekregen van onze collega's en Great Place to Work Nederland. Wat dat inhoudt? Onze collega's noemen dit een fijne organisatiecultuur waar ze met veel plezier, vertrouwen en trots willen werken.

  • Een HBO- of WO-diploma of werkt gelijkwaardig door ervaring in een technische of kwantitatieve richting.
  • Minimaal 2 jaar ervaring met Python en belangrijke machine learning frameworks en libraries. Je werkt op basis van MLOps-technieken en -standaarden (MLFlow, containerization, schaalbaarheid, monitoring, etc.).
  • Software engineering ervaring en best practices daarin (OOP, GitOps, unit testing, etc.).
  • Enige ervaring met Cloud Engineering (Azure) en het gebruik van Infrastructure as Code. Liefst ook met Kubernetes.
  • Je bent bedreven in het gebruik van Databricks of een vergelijkbaar platform en daarbij ben je in aanraking gekomen met Spark (PySpark / Spark SQL).

Bij Independer kom je terecht in het boeiende veld van Machine Learning, waarin je de vrijheid hebt om zelfstandig uitdagingen aan te gaan en creatieve oplossingen te bedenken. Ons hechte team staat altijd voor je klaar, en we moedigen het delen van nieuwe inzichten en het stellen van kritische vragen aan. Op die manier kunnen we onze klanten elke dag beter van dienst zijn.

Meer weergeven
Ontvang alerts voor vacatures zoals deze in uw Postvak IN.

Voorgestelde zoekopdrachten