coverPhoto
GAC Business Solutions3.9
Service Consultant
Bunnik
Solliciteer nu
Vacature

32 - 36 uur

Als Service consultant help je al onze bestaande klanten om het maximale uit hun Microsoft Dynamics 365 (BC en CE) oplossingen te halen. Dit kan door het beantwoorden van vragen of het verhelpen van verstoringen die bij de afdeling service consultancy binnenkomen.


Work Life Balance
Ontwikkel-
mogelijkheden
Vitale dagelijkse lunch
Growing Together
In het kort
 • LocatieOirschot en Bunnik
 • Uren32 - 36 uur
 • ExpertiseConsultancy

Wat ga je doen?

Als Service consultant help je al onze bestaande klanten om het maximale uit hun Microsoft Dynamics 365 oplossingen te halen. Dit kan door het beantwoorden van vragen of het verhelpen van verstoringen die bij de afdeling service consultancy binnenkomen.


Ook het doorvoeren van optimalisaties of de implementatie van nieuwe functionaliteiten behoort tot je werkzaamheden. Mocht er maatwerk nodig zijn dan schrijf je hiervoor een functioneel ontwerp dat vervolgens door het GAC Development Center wordt ontwikkeld. Je werkzaamheden kunnen zowel vanuit onze kantoren in Oirschot en Bunnik als bij de klant zelf worden uitgevoerd. Kortom een zeer veelzijdige functie waarbij je als adviseur onze klanten ondersteunt en adviseert over de verschillende Microsoft Dynamics 365 oplossingen die GAC voert.


Service Consultant Ruud:
Voor mij is de rol van Service Consultant een prachtige uitdaging waarin ik continu moet multitasken en nauw contact moet onderhouden met onze gewaardeerde klanten. Het biedt me de vrijheid om me te verdiepen in diverse Microsoft- en partnerproducten en waardevolle oplossingen te bieden. Deze rol biedt niet alleen ruimte voor persoonlijke groei, maar stelt me ook in staat om een positieve bijdrage te leveren aan de tevredenheid van onze klanten.”

Wat kun je van ons verwachten?

 • Werken bij één van de grootste Dynamics-partners van Nederland in een vitale werkomgeving
 • Een uitdagende en afwisselende functie in een inspirerende werkomgeving
 • Samenwerken in een groeiend team van enthousiaste en ervaren collega’s
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, vitaliteit en een gezonde werk/privé balans

Neem contact op

Is deze functie wat voor jou?
Karlijn Klemans
Corporate Recruiter

Jouw kwaliteiten

 • Kennis van Microsoft 365 Business Central of Customer Engagement
 • Analytisch en probleemoplossend vermogen
 • Zelfsturend en team player
 • Ondernemend, proactief, energiek, goalgetter en in staat verbinding te maken
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

The Digital Neighborhood

Als GAC maken we onderdeel uit van The Digital Neighborhood https://www.thedigitalneighborhood.com/, een bloeiende gemeenschap van momenteel 11 technologiebedrijven. Samen zijn we gespecialiseerd in Microsoft-services en dé experts op het gebied van data, applicaties, cloudoplossingen en business intelligence. Hoewel we trots onafhankelijke bedrijven zijn, zijn we naadloos met elkaar verbonden en maken we gebruik van elkaars expertise om het digitaal potentieel van onze klanten samen te verwezenlijken.

Meer weergeven
Ontvang alerts voor vacatures zoals deze in uw Postvak IN.