coverPhoto
Carglass3.8
Stagiair Communicatie
Son
Solliciteer nu
Vacature
Ben jij communicatiestudent en op zoek naar een uitdagende stage waar jij jouw theoretische kennis in de praktijk kan brengen? Lees dan snel verder, want misschien ben jij wel de communicatiestagiaire waarnaar wij op zoek zijn!
Carglass® is dé specialist in het repareren en vervangen van autoruiten. Ingeslagen zijruiten? Een sterretje in de voorruit? Een kapotte achterruit? Wij maken het allemaal! Onze mensen zijn echte vakmensen. Zij stoppen niet voordat onze klanten veilig de weg op gaan. De collega’s in het land worden geholpen door een grote groep experts in Son: serviceadviseurs die klanten (telefonisch) te woord staan en ondersteunende afdelingen die zorgen dat onze glasspecialisten perfect hun werk kunnen doen.

Wie ben jij?

Je bent een communicatie student die:

  • 32 tot 40 uur beschikbaar is voor een communicatiestage vanaf september 2022;
  • Graag de handen uit de mouwen steekt;
  • Het leuk vindt om zelfstandige, maar ook gezamenlijke werkzaamheden op te pakken;
  • Een proactieve houding aanneemt.

Hoe ga jij het verschil maken?

Tijdens deze interne communicatiestage ben je samen met de Interne Communicatie Manager verantwoordelijk voor het vormgeven, onderhouden en uitvoeren van onze interne communicatie(strategie). Een belangrijk speerpunt tijdens je stage is SharePoint. Jij denkt na over hoe we dit kunnen inzetten als centrale informatieplek voor onze medewerkers. Dit houdt in dat jij onder andere gesprekken gaat voeren om de behoeftes te inventariseren, een voorstel maakt, content verzamelt/schrijft, het plan implementeert en hier een communicatieplan voor schrijft richting de organisatie. Uitdaging genoeg!

Hoe maakt Carglass® voor jou het verschil?

Wij maken het verschil, ook voor jou! Kom je bij Carglass® werken? Dan kom je terecht in een professionele organisatie met een informele en familiaire sfeer waar échte aandacht is voor de medewerker. Je werkt samen met onze Interne Communicatie Manager en bent in deze rol in contact met álle medewerkers van Carglass® Nederland.

Zin om bij ons stage te lopen?

Reageer dan snel! Wil je eerst meer weten over de stage? Neem dan contact op met Samira Haj Amar (HR business partner) 06-51090780 of samira.hajamar@carglass.nl
Meer weergeven
Ontvang alerts voor vacatures zoals deze in uw Postvak IN.