coverPhoto
RAVO3.5
Technisch Schrijver
Alkmaar
Solliciteer nu
Vacature
Help jij ons naar de volgende stap als het gaat om het opleveren van professionele product documentatie? Als Technisch Schrijver ben je verantwoordelijk voor het onderhouden en beheren van de gepubliceerde product documentatie voor alle Ravo machines. Je krijgt in deze dynamische baan te maken met allerlei verschillende technieken die worden toegepast, zoals elektronica, hydrauliek, dieselaandrijvingen tot en met de nieuwste EV-technieken voor de elektrisch aangedreven lijn.

Je houdt je bezig met het:
Ontwikkelen, onderhouden en beheren van technische product documentatie volgens de gestelde Europese CE machine richtlijnen / NEN 5509.
Ontwikkelen, onderhouden en beheren van nazorg documentatie welke voldoen aan praktische uitvoerbaarheid, klantgerichtheid en "cost-effectiveness".
Het verstrekken van opdrachten aan de illustrator tot het vervaardigen van illustraties en/of andere werkzaamheden.
Het ondersteunen van collega's in hun vragen betreffende de ontwikkelde technische product documentatie van het product. We vinden het fijn als je het volgende mee brengt:
Technische opleiding op MBO-4 of HBO niveau.
Je bent communicatief vaardig en creatief, werkt nauwkeurig en vind het fijn om zelfstandig te werken.
Je hebt kennis van fotografie, video editing en desktop publishing.
Je schrijft en spreekt goed Nederlands en Engels. WIE ZIJN WIJ?
Sinds 2009 is RAVO onderdeel van de Fayat Group, een Frans familiebedrijf met een netwerk van meer dan 130 autonome organisaties. RAVO vormt hierin een aparte business unit met haar zusterbedrijven, Dulevo, Mathieu en Scarab; FES Environmental solutions. Je maakt deel uit van het sales en aftersales team en draagt bij aan de groei op de binnenlandse en internationale markten. Naast de uitbreiding van het huidige RAVO-team, werk je ook samen met de Technisch schrijvers van de andere locaties gevestigd in het Verenigd Koninkrijk en Frankrijk. Je rapporteert aan de After sales manager.
WAT BIEDEN WE JOU?
Een professionele omgeving waarin jij jezelf kan zijn. Samen met je collega's werk je in een goede sfeer. Je kunt RAVO omschrijven als een informeel, familie georiënteerde en betrokken organisatie. RAVO bied je een jaarcontact met de intentie om voor de langer termijn te gaan samenwerken. We hebben uitstekende arbeidsvoorwaarden, zoals:
Een passend salaris;
27 vakantiedagen;
13 ATV dagen (deze zijn ingeroosterd in het werkrooster);
flexibele werktijden;
reiskostenregeling;
pensioenregeling ondergebracht bij Aegon;
telefoon;
laptop;
individuele opleidingsmogelijkheden. GEÏNTERESSEERD? Solliciteer via www.werkenbijravo.nl. Voor inhoudelijke vragen over RAVO en deze vacature kun je bellen met 072 - 567 32 32 en vragen naar Ronne Wierdsma.
We kijken uit naar je reactie!
Meer weergeven
Ontvang alerts voor vacatures zoals deze in uw Postvak IN.

Voorgestelde zoekopdrachten