Werken bij SAP | Glassdoor.nl
Mededeling betreffende COVID-19
SAP heeft een update geplaatst over hun COVID-19 reactie. Bekijk Bedrijfsupdates voor het laatste nieuws.

Overzicht SAP

Walldorf, Baden-Württemberg (Duitsland)
10000+ werknemers
1972
Beursgenoteerd bedrijf (SAP)
Computerhardware en software
€ 5 - € 10 miljard (EUR) per jaar
Als marktleider op het gebied van zakelijke software helpt SAP (NYSE: SAP) bedrijven beter te functioneren, ongeacht hun omvang en ongeacht hun branche. SAP stelt mensen en organisaties ertoe in staat efficiënter samen te werken en hun zakelijke inzichten doelmatiger te ... Meer lezen

Missie: Onze missie is om onze klanten te helpen optimaal te functioneren.

Bedrijfsupdates

 • company-updates.categories.careers

  The SAP Virtual Career Open House is a new kind of recruiting event. We’re welcoming people of all professional backgrounds and experience levels to learn about our inclusive culture and network with industry experts and recruiters. Register today: http://sap.to/6014GCYgC Learn how SAP is inspiring change from within during our Virtual Career Open House happening on November 19th: https://www.youtube.com/watch?v=cldF5pUg8Vo

 • company-updates.categories.covid19

  SAP Story: Working from Home during COVID-19. This series explores the varied employee experience of working for SAP. SAP colleagues in India, Canada, Ireland, Brazil, and the USA give an inside look into their daily work lives during COVID-19. Explore the “Work. Play. Live.” section of our careers site to get the inside scoop on #LifeAtSAP during COVID-19: http://sap.to/6055GayVz

Alles weergevenAlles weergeven

SAP – Waarom met ons werken?


Wees jezelf bij SAP

Als diversiteit hoog in ons vaandel staat en iedereen erbij hoort, worden we een beter bedrijf dat innovatiever onderneemt, de werkervaring veraangenaamt en iedereen de mogelijkheid biedt te slagen in een snel veranderende wereld. We waarderen afzonderlijke personen dan ook om wat ze bijdragen. En we staan voor de principes die aan deze filosofie ten grondslag liggen. We brengen deze uitgangspunten ook elke dag in de praktijk.

We zijn van mening dat we een rol hebben als het erom gaat een betere wereld te realiseren en veel van onze inspanningen strekken zich tot buiten SAP uit. We helpen jonge vrouwen bijvoorbeeld een opleiding te volgen en een carrière op te bouwen op het gebied van technologie. Met ons "Autism at work"-initiatief streven we ernaar een andere kijk op mensen met andere vaardigheden tot stand te brengen. En werknemers van SAP hebben hun steun geuit voor LHBT-jongeren door een video te maken voor het "It Gets Better"-project.

We hopen dat we elkaar, door onze verschillen te omarmen, inspireren onze unieke mogelijkheden naar waarde te schatten.


Leef je leven bij SAP

We willen bij SAP dat u gelukkig en gezond bent en gemotiveerd blijft om uw best te doen. Daarom kunt u uw werkrooster bij ons flexibel inplannen, op een manier die zowel bij uw levensstijl als uw carrièredoelstellingen past. Houd uw lichaam en geest in vorm door elke dag tijd in te ruimen voor lichaamsbeweging. Maak gebruik van fitnessruimten en -lessen waar deze beschikbaar zijn. Verbreed uw horizon door samen te werken met collega's over de hele wereld, op locatie of via de nieuwste virtuele samenwerkingstechnologie. En gebruik onze innovatieve trainingsprogramma's om uw carrière in de gewenste richting te sturen.

 

Onze waarden bij SAP:

Onze basiswaarden bepalen hoe we op een persoonlijk en professioneel niveau met elkaar omgaan en onderstrepen gedragspatronen die van cruciaal belang zijn en blijven voor het succes van SAP. "How We Run" is een set gedragsregels die beschrijven hoe we bij SAP te werk gaan op een ideale dag waarop alles gaat zoals het zou moeten. Ze beschrijven ook waarom de cultuur van SAP zo uniek en bijzonder is en voorzien in richtlijnen voor de beslissingen die we elke dag nemen en het werk dat we elke dag doen. Een paar voorbeelden:

 

undefined

 

Vanaf de eerste dag dat u bij ons werkt, gebeurt er iets: binnen uw team, bij uw klanten, met uw persoonlijke ontwikkeling en door de creatieve oplossingen die u aandraagt. De steun die u daarbij krijgt, is ongeëvenaard. 

SAP privacy statement for followers: www.sap.com/sps

Wij vinden het bij SAP belangrijk om bijzondere prestaties te belonen. Onze arbeidsvoorwaarden horen dan ook bij de beste van de branche, mede dankzij de prestatiebeloningen en de supercomplete pakketten. Hoe uw pakket eruitziet, hangt af van uw functie, uw locatie en het aantal jaren dat u voor ons werkt, maar in alle gevallen staat flexibiliteit voor u en uw gezin voorop. Maak kennis met de voordelen die het voor u zou hebben als u voor een van de grootste producenten van zakelijke software ter wereld zou werken. 

 • Competitive salary
 • Free or subsidized lunch
 • Health and life insurance
 • Retirement plan
 • Flexible working
 • Own SAP

 

Het is onze missie om diversiteit te omarmen en iedereen het gevoel te geven erbij te horen, zodat onze medewerkers geïnspireerd raken en de stuwende kracht achter onze innovatie worden.

Met meer dan 350.000 klanten in 180 landen zit diversiteit SAP wel in het DNA.

Ondernemingszin staat bij ons hoog in het vaandel en we brengen uiteenlopende achtergronden, ideeën en standpunten zo samen dat we de grenzen van wat technisch mogelijk is continu kunnen verleggen.

De diversiteit die ons al die verschillende perspectieven oplevert, kent heel wat vormen, zoals geslacht, ras, leeftijd, nationaliteit, seksuele geaardheid, beroepsexpertise en levenservaring.

Wij streven ernaar leiders te genereren en verschillende talentenpools op te bouwen waarmee we onze mensen dichter bij onze business intelligence kunnen brengen.

Meer informatie over diversiteit vindt u hier.

 

      

 

 Iedereen kan bijdragen aan een betere wereld.

Word lid van onze Talent Community en vind alle informatie over een carrière bij SAP bij de bron. Registreer u om aan te geven welke vacatures u interesseren. U krijgt dan via uw e-mailadres berichten van ons zodra we sollicitaties beginnen te verwerken voor functies die uw belangstelling hebben.

 

undefined

 

Op een zinvolle manier bijdragen aan de maatschappij.

Dat vinden we bij SAP belangrijk en daarom zoeken we altijd naar manieren om iets te betekenen en het leven van onze medemens te verbeteren. Onze Corporate Social Responsibility (CSR) draait om drie hoofdprincipes: 

 1. Vrijwilligerswerk
 2. Uitbouw van maatschappelijk betrokken ondernemingen
 3. Opleiding en persoonlijke ontwikkeling

Of het nu om onze jaarlijkse vrijwilligersevenementen gaat, om praktische individuele hulp of om zakelijke coaching en support, de werknemers van SAP gebruiken hun tijd en talenten op verschillende manieren om zowel lokaal als internationaal maatschappelijk betrokken organisaties te helpen.

We helpen ondernemingen die de meest urgente maatschappelijke uitdagingen van deze wereld met innovatieve bedrijfsmodellen aanpakken bijvoorbeeld om sneller te groeien. En we ondersteunen betrokken en innovatieve bedrijven in ontwikkelde en opkomende markten kosteloos met vrijwilligersprogramma's, bedrijfstechnologische oplossingen en financiële hulp.

We weten bij SAP bovendien dat opleiding de belangrijkste manier is om mensen te helpen maximaal te presteren. Daarom ondersteunen we vernieuwende opleidingsinitiatieven die jonge mensen helpen een carrière op te bouwen in wetenschap, IT of bedrijfsleven en bieden we zelfs gratis opleidingen en werkgelegenheid aan in ontwikkelingsregio's in bijvoorbeeld Afrika en Brazilië.

Bovendien is elk jaar oktober onze "Month of Service", een uniek vrijwilligersinitiatief waarbij u uw persoonlijke en professionele vaardigheden kunt inzetten voor de plaatselijke gemeenschap.

 


Reviews voor SAP

 • "working for 2 years at this company"

  StarStarStarStarStar
  Huidige werknemer - Software Engineer
  Huidige werknemer - Software Engineer

  Ik heb een voltijdbaan bij SAP

  Pluspunten

  great working experience with great team and cutting-edge technology

  Minpunten

  nothing special, everithing is good

Alle 16.989 reviews weergeven

Sollicitatiegesprekken van SAP

Ervaring

Ervaring
33%
0%
67%

Sollicitatiegesprek gekregen via

Sollicitatiegesprek gekregen via
34%
33%
33%

Moeilijkheid

3,7
Gemiddeld

Moeilijkheid

Moeilijk
Gemiddeld
Gemakkelijk
 1.  

  Sollicitatiegesprek voor de functie CX Solution Sales Executive

  Kandidaat voor anonieme sollicitatie in 's-Hertogenbosch
  Geen aanbod
  Negatieve ervaring
  Moeilijk sollicitatiegesprek

  Sollicitatie

  Ik heb online gesolliciteerd. De procedure duurde 4 weken. Ik heb gesolliciteerd bij SAP ('s-Hertogenbosch) in januari 2020.

  Sollicitatiegesprek

  Na inzenden motivatie en CV volgde een mooie, geautomatiseerde uitnodiging voor een kennismakingsgesprek op locatie. Het kennismakingsgesprek verliep stroef en vond niet plaats met degene die het oorspronkelijk zou voeren. Na afloop heb ik nooit meer iets vernomen.

  Sollicitatievragen

Alle 2.631 sollicitatiegesprekken weergeven

SAP Awards en onderscheidingen

 • Global Top Employer, Top Employers Institute, 2018
 • Best Places to Work in Technology, Indeed, 2018
 • FlexJobs' 100 Top Companies with Remote Jobs, FlexJobs, 2018
 • 100 Most Valuable Global Brands, BrandZ, 2018
 • World's Most Reputable Companies, Forbes, 2018
Meer weergeven

Heeft u gewerkt bij SAP? Deel uw ervaringen

SAP
 • Star
 • Star
 • Star
 • Star
 • Star
 
Klik om te beoordelen
of