Reviews van Armonea

(66 reviews in totaal)

Yves Remy

56% waardeert directeur

26% positieve zakelijke vooruitzichten

Armonea heeft een werknemersbeoordeling van 2,9 van 5 sterren, op basis van 66 bedrijfsreviews op Glassdoor. De meeste werknemers hebben het hier dus redelijk naar hun zin. De werknemersbeoordeling van Armonea is in lijn met het gemiddelde (binnen een standaardafwijking van 1) voor werkgevers in de bedrijfstak Gezondheidszorg (3,4 sterren).

19 aug 2025

Armonea

Pluspunten

Werkgever dat openstaat voor initiatief en veel kansen op doorgroeimogelijkheden

Minpunten

Groot bedrijf, met veel verschillende functies, wat het soms moeilijk maakt om de juiste persoon te hebben bij vragen.

Reactie van Armonea
3mo
Bedankt om je ervaring en jarenlange inzet te delen. Fijn om te lezen dat je de kansen voor initiatief en doorgroeimogelijkheden binnen Armonea waardeert. We nemen ook je feedback over de interne afstemming zeker mee.
17 jan 2025

Armonea

Pluspunten

Heel goeie ervaring bij armonea

Minpunten

Er zijn geen minpunten voor armonea

Reactie van Armonea
3mo
Bedankt voor je mooie feedback. Fijn om te lezen dat je zo’n goede ervaring hebt bij Armonea. We waarderen je inzet en engagement voor onze bewoners!
8 apr 2023

Armonea

Pluspunten

Supertof om met de bewoners samen te zijn elke dag

Minpunten

Zwaar werk is het wel soms

Weergave: 1 - 3 van 66 reviews

Glassdoor heeft 111 reviews over Armonea die anoniem zijn geplaatst door werknemers van Armonea. Lees reviews en beoordelingen van werknemers op Glassdoor om te beslissen of Armonea bij je past.