5,07 okt 2019Baxter internationalCommercieel directeurVoormalige werknemer, meer dan 8 jaarWarschau, MazoviëAanbevelenGoedkeuring directeurZakelijk vooruitzichtPluspuntenHet is een ondernemende multinationalMinpuntenEr bestaan wat lange besluitvormingstermijnenMeer weergeven
4,020 feb 2024best place to workMedewerker commerciële binnendienstHuidige werknemerAanbevelenGoedkeuring directeurZakelijk vooruitzichtPluspuntenmulticultureel begrip voor werknemers uitdagend leuke locatie goeie werksfeerMinpuntenkan stressend zijn soms ontvang laat benodigde spullen om te werken niet altijd gewaardeerd overuur vaak veranderingenMeer weergeven
4,022 mei 2023baxterAccount managerHuidige werknemer, minder dan 1 jaarUtrechtAanbevelenGoedkeuring directeurZakelijk vooruitzichtPluspuntensnel goed vriendelijk loyaal goede productenMinpuntende bedrijfscultuur ver weg farmacieMeer weergevenReactie van Baxter3yHeel erg bedankt dat je een Account Manager in Utrecht bent, een review schrijft en onze teams en producten onder de aandacht brengt. We waarderen het dat je de tijd hebt genomen om een review achter te laten en je feedback met ons te delen.Meer weergeven