Reviews van Boels

(71 reviews in totaal)

Pierre Boels Jr.

75% waardeert directeur

63% positieve zakelijke vooruitzichten

Boels heeft een werknemersbeoordeling van 3,5 van 5 sterren, op basis van 71 bedrijfsreviews op Glassdoor. De meeste werknemers hebben het hier dus goed naar hun zin. De werknemersbeoordeling van Boels is in lijn met het gemiddelde (binnen een standaardafwijking van 1) voor werkgevers in de bedrijfstak Bouw, reparatie en onderhoud (3,7 sterren).

Reviews per functie

71 reviews
23 sep 2025

Fijne werkgever

Pluspunten

Vrijheid, veel afwisseling, ruimte om fouten te maken, veel vertrouwen vanuit management.

Minpunten

Openingstijden winkel zouden standaard 07:30 - 16:30 uur moeten zijn zodat de bezetting altijd optimaal is.

6 mei 2025

Pluspunten

Internationale werkomgeving en toch het gevoel van werken bij een familiebedrijf. Collegiale werksfeer, Je ideeën worden meegenomen, Je kunt initiatief tonen en projecten die je leuk vindt oppakken. Het voelt alsof je meebouwt aan de groei van het bedrijf. Ik voel me gewaardeerd. Als je graag werkt bij een bedrijf waar veel gebeurd en waar je mee mag denken en jezelf wilt ontwikkelen dan past dit bedrijf bij jou.

Minpunten

Je moet regelmatig zaken zelf uitzoeken en oppakken, maar dat maakt het naar mijn mening juist leuk.

Reactie van Boels
1y
Beste collega, Wat geweldig om te lezen dat je met zoveel plezier bij Boels werkt! We waarderen je mooie woorden over onze internationale én familiaire cultuur, de ruimte voor initiatief, en het gevoel dat je écht bijdraagt aan de groei van het bedrijf. Dat is precies wat we graag willen bieden. Dank ook voor je advies aan het management. In een organisatie die volop in beweging is, blijft het begeleiden en coachen van collega’s inderdaad enorm belangrijk. We blijven ons hier actief voor inzetten, zodat we samen blijven groeien — als organisatie én als mensen. Fijn dat jij daar al zo lang een waardevolle bijdrage aan levert! Met vriendelijke groet, Het recruitment team - Melissa
2 mei 2025

Pluspunten

Boels investeert écht in haar mensen, zowel qua opleiding als persoonlijke ontwikkeling. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en ruimte om je eigen aanpak te bepalen binnen recruitment. De samenwerking tussen HR en andere afdelingen is goed – korte lijnen en open communicatie. Informele werksfeer waarin collega's bereid zijn elkaar te helpen. Duidelijke visie vanuit het management over de groei van het bedrijf én van de medewerkers.

Minpunten

De werkdruk kan in piekperiodes behoorlijk oplopen.

Reactie van Boels
1y
Beste collega, Bedankt voor je mooie review. Wat goed om te lezen dat je je op je plek voelt binnen Boels en dat je de ruimte ervaart om jezelf te ontwikkelen en initiatief te nemen. Dat je ons als een internationale organisatie ervaart, maar met de sfeer van een familiebedrijf, is precies wat we proberen te behouden, ook nu we blijven groeien. Je advies over begeleiding in een snelgroeiende omgeving is waardevol. We blijven daarin stappen zetten, zodat collega’s niet alleen kansen krijgen, maar zich ook goed ondersteund voelen in hun werk. Dank voor je inzet én je betrokkenheid. Met vriendelijke groet, Het recruitment team – Melissa
Weergave: 1 - 3 van 71 reviews

Glassdoor heeft 123 reviews over Boels die anoniem zijn geplaatst door werknemers van Boels. Lees reviews en beoordelingen van werknemers op Glassdoor om te beslissen of Boels bij je past.