Reviews van Colruyt Group

(661 reviews in totaal)

Stefan Goethaert

79% waardeert directeur

61% positieve zakelijke vooruitzichten

Colruyt Group heeft een werknemersbeoordeling van 3,8 van 5 sterren, op basis van 661 bedrijfsreviews op Glassdoor. De meeste werknemers hebben het hier dus goed naar hun zin. De werknemersbeoordeling van Colruyt Group is in lijn met het gemiddelde (binnen een standaardafwijking van 1) voor werkgevers in de bedrijfstak Retail en groothandel (3,5 sterren).

16 apr 2016

Pluspunten

Ik vind dit echt een geweldige firma, ik werk er nu reeds 8 jaar deze Firma biedt enorm veel mogelijkheden, veel promotie kansen, veel opleidingen Ik zelf heb echt geen zin meer om te veranderen van firma

Minpunten

eerlijk gezegd, omdat er zoveel mogelijkheden zijn binnen deze Firma heb ik persoonlijk nog geen enkel minpunt ontdekt

27 apr 2026

Topbedrijf

Pluspunten

Heel erg mensgericht bedrijf. Aanrader!

Minpunten

Wat grote organisatie dus soms niet duidelijk wie leidt

18 jan 2026

Pluspunten

leuk team en toffe sfeer

Minpunten

dit is niet van toepassing

Reactie van Colruyt Group
4mo
Bedankt voor je geweldige beoordeling en voor het delen van je positieve ervaring! We zijn enorm blij te horen dat je tevreden bent met je team. Jouw feedback motiveert ons om ons te blijven inzetten voor een fijne en inspirerende werkomgeving. Bedankt voor je bijdrage aan ons bedrijf!
Weergave: 1 - 3 van 661 reviews

Glassdoor heeft 1.768 reviews over Colruyt Group die anoniem zijn geplaatst door werknemers van Colruyt Group. Lees reviews en beoordelingen van werknemers op Glassdoor om te beslissen of Colruyt Group bij je past.