4,03 mrt 2021Goede werkomgeving en leuke collega’sAnonieme werknemerHuidige werknemer, meer dan 1 jaarNoordwijk, Zuid-HollandAanbevelenGoedkeuring directeurZakelijk vooruitzichtPluspuntenLeuke initiatieven voor werknemers, mooi kantoor, veilige werkomgeving en aardige collega’s.MinpuntenWellicht geen doorgroei mogelijkheden op korte termijn en hoge turnover.Meer weergeven
4,018 nov 2020Gaaf bedrijf met veel mogelijkhedenSalesVoormalige werknemer, meer dan 1 jaarNoordwijk, Zuid-HollandAanbevelenGoedkeuring directeurZakelijk vooruitzichtPluspuntenGoede werksfeer, arbeidsvoorwaarden en mogelijkheden om cursussen of opleidingen te volgen.MinpuntenUiteindelijk gaat het om het resultaat, dus bij contractverlengingen zal het altijd hier om draaienMeer weergeven
3,08 dec 2021Goede werksfeerAnonieme werknemerHuidige werknemerAanbevelenGoedkeuring directeurZakelijk vooruitzichtPluspuntenZeer goede werksfeer en leuke activiteiten met collega's.MinpuntenNaar mijn mening erg laag salaris en met de huidige directeur nauwelijks over te onderhandelenMeer weergeven