Reviews van Eurofins

(96 reviews in totaal)

Gilles G. Martin

53% waardeert directeur

42% positieve zakelijke vooruitzichten

Eurofins heeft een werknemersbeoordeling van 3,0 van 5 sterren, op basis van 96 bedrijfsreviews op Glassdoor. De meeste werknemers hebben het hier dus redelijk naar hun zin. De werknemersbeoordeling van Eurofins is in lijn met het gemiddelde (binnen een standaardafwijking van 1) voor werkgevers in de bedrijfstak Farmaceutische industrie en biotechnologie (3,5 sterren).

Reviews per functie

96 reviews
14 mei 2025

Eurofins

Pluspunten

Is een fijn bedrijf om te werken

Minpunten

Niet veel doorgroei mogelijkheden voor mensen

1 dec 2022

Pluspunten

Bedrijf met mooie, technisch complexe uitdagingen (nooit gedacht dat lab processen zo complex zijn). Mooie carierestappen in no-time kunnen maken. E een bedrijf met nog veel potentie die ook nog eens een betekenisvolle (millieu) rol heeft voor ons als maatschappij.

Minpunten

Bedrijf staat niet op het meest inspirerende industrieterrein, als je van een fancy hoofkantoor houdt ipv complexe logistieke vraagstukken is dit niet de place to go.

16 nov 2022

Werken Eurofins

Pluspunten

gezellige werksfeer leuke collega's het is niet saai

Minpunten

Complexe it omgeving verder geen minpunten

Weergave: 1 - 3 van 96 reviews

Glassdoor heeft 7.209 reviews over Eurofins die anoniem zijn geplaatst door werknemers van Eurofins. Lees reviews en beoordelingen van werknemers op Glassdoor om te beslissen of Eurofins bij je past.