3y
Hallo,
Dank je wel voor je feedback! We zijn heel blij om te horen dat je het zo naar je zin hebt bij GoStudent en dat je kansen hebt en pakt om jouw carrière naar het volgende niveau te tillen.
Work hard, play hard is één van de belangrijkste core values van onze start-up cultuur. Bij GoStudent werken we hard aan onze missie om de #1 wereldwijde school te worden en maken we graag gebruik van de kansen die zich onverwachts voordoen. Soms heb je echter een pauze nodig! Gamen met een collega op de Playstation, een drankje na het werk op het terras, een wandeling in de frisse lucht gedurende de dag - alles is mogelijk bij GoStudent! We streven ernaar om ons aanbod voor GoStudent-talenten op kantoor voortdurend te verbeteren en dankzij de flexibele werktijden helpen we iedereen om de juiste werk-privé balans te vinden! Als je tips of ideeën hebt over hoe het beter kan bij GoStudent, neem dan contact op met jouw lokale HR-team.
We zijn trots en blij dat jij onderdeel bent van het GoStudent team. Keep up the great work!
Hartelijke groet,
Anna, Director of HR Operations