Reviews van Lamb Weston

(15 reviews in totaal)

Tom Werner

37% waardeert directeur

36% positieve zakelijke vooruitzichten

Lamb Weston heeft een werknemersbeoordeling van 3,2 van 5 sterren, op basis van 15 bedrijfsreviews op Glassdoor. De meeste werknemers hebben het hier dus goed naar hun zin. De werknemersbeoordeling van Lamb Weston is in lijn met het gemiddelde (binnen een standaardafwijking van 1) voor werkgevers in de bedrijfstak Industrie (3,5 sterren).

19 sep 2024

Goede werkgever

Pluspunten

Doorgroeimogelijkheden, communicatie is goed en collega’s zijn super leuk.

Minpunten

Opportuniteit voor verbetering aan onderhoud

25 nov 2023

Pluspunten

Goede werknemers worden beloond in groeimogelijkheden. Fijne bedrijfscultuur. Salaris iets boven marktgemiddeld.

Minpunten

Amerikaanse bedrijfscultuur is soms voelbaar op hogere functies: bij slecht presteren kan je van de functie worden afgezet

2 feb 2020

Goede werkgever

Pluspunten

Goede en sociale werkgever.Ik had ook een hele goede leidinggevende (streng maar rechtvaardig) die me de gelegenheid heeft gegeven om me te ontwikkelen omdat ik geen ervaring had omdat ik techneut puur sang ben en geen landbouwervaring.Op sociaal vlak erg goed,in het begin van mijn dienstverband zat het wat tegen (scheiding) en daar heeft mijn leidingevende mij ook de nodige ruimte gegeven .En ja ze maken er innovatieve en lekkere producten waar ik nu nog steeds liefhebber van ben dus had/heb zeker binding met het product.Ik ben er nu 13 jaar weg maar ik denk nog steeds positief terug naar die tijd, als er een LWM fabriek in de buurt van Den Haag zou staan dan zou ik zo weer terug willen komen maar dan als techneut.

Minpunten

De nachtdiensten.Het is soms erg hard aanpoten maar that comes with the job.

Weergave: 1 - 3 van 15 reviews

Glassdoor heeft 454 reviews over Lamb Weston die anoniem zijn geplaatst door werknemers van Lamb Weston. Lees reviews en beoordelingen van werknemers op Glassdoor om te beslissen of Lamb Weston bij je past.